Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Ja chyba nie będę robić zamówienia w żadnej aptece. Mam wrażenie, że to wszystko są takie popularne rzeczy, które kupię bez wysiłku w Rossmannie czy lokalnej aptece, w razie potrzeb. Ale nie wiem, może mi się źle wydaje, nadal jestem nie w temacie co tak naprawdę potrzeba.
-
nick nieaktualnyAaaa pochwale sie
takie perełki na olx znalazłam, zadzwonilam podjechalam odebralam cena? Jedyne 15zł za całość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86d998b66c72.jpgadzia, magdalenkaihelenka, Lady Savage, skabarka, 4me, agatka196, aldonaa, Gusiak, Kasiarzynka, bento, chabasse, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo łapcie i mój z zeszłego piątku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:29
Staraczka23, agatka196, wiaraczynicuda, eM, adzia, 4me, magdalenkaihelenka, aldonaa, Wonderland, la_lenka, Gusiak, Anitka201, Terazsięuda:-), Kasiarzynka, .ona., Dżuls, easymum, skabarka, karolcia87, monaaa85, bento, chabasse, Kucykowa, Czarna_88, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja dokonalam jak dla mnie super zakupu
kupiliśmy w końcu wózek. Mial byc najpierw używany, pozniej nowy riko Nano. Ostatecznie stanelo na naszym pierwszym wyborze jeszcze z przed ciąży- mutsy. Tyle, ze nowszy model mutsy 4rider single spoke next. Oczywiscie uzywany. Nowy 2500 ale z ilością oryginalnych dodatków jakie Pani dodala cena nowego to 3500. Do tego jeszcze fotelik maxi cosy- nie planowaliśmy używanego ale skoro juz byl w komplecie to sprawdzimy:) a my za to wszystko daliśmy 1200
Wózka jeszcze nie widzialam na zywo ale wygląda na zdjęciach naprawde bardzo dobrze, po jednym dziecku, prawie nie używany bo Pani miala jeszcze drugi. W ogóle trafiłam na meega fajna babeczke z gatkia mój M sie tak cieszy z wózka jakby sobie nowy wóz kupił
Mutsy tu zbyt popularny nie jest ale wśród moich znajomych bylo juz 6 tych wózków i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Dodatkowo nie jeden tez sama prowadziłam i byli mi wygodnie. Najwazniejsze, ze ma skretne kola i wszystkie dmuchane
Nowy wygląda takmamy niebieski
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2005&<osCsid>Sigma, adzia, Kasiarzynka, Dżuls, skabarka, bento, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalenkaihelenka ale szczuplutka jesteś
aż dziwnie, że taka szczuplutka, brzuszek niby nie za duży a pępek już w drugą strone
Mój się jeszcze trzyma..Super wyglądasz!!
Adzia no Ty to już masz pokaźny brzuszek już nie ma wątpliwości, że to na pewno ciążaAle jesteś już w 25tc
adzia lubi tę wiadomość