Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
easymum wrote:Ja też szukam używanego wózka, akurat tutaj nie upieramy się z mężem przy nowym, szczególnie, że tych wszystkich wydatków jest i tak bardzo, bardzo dużo.
Ostatecznie sie udalo ale trzeba miec kilka modeli, które się podobają - nie nastawiać sie tylko na jeden. No i codziennie sprawdzać allegro i olx bo te fajne schodza naprawde szybko- tak nam jeden riko Nano sprzed nosa sprzątnęli- juz jechaliśmy go zobaczyć ale Pani miala kogoś od reki wiec nas juz olała
-
skabarka wrote:dzień dobry brzuchatki
piękne słonko dzisiaj za oknem, aż się nie chce leżeć! z racji tego że wczoraj już skurczy nie miałam - jeden się wieczorem pojawił ale delikatny to jeszcze dzisiaj leżę, ale jak będzie dobrze, to jutro wstaję, bo mnie nerwica strzelamusiałabym mieć zapas książek i filmów... to może dało by się wyleżeć... ale nie mam
i się wkurzam
powodzenia na dzisiejszych wizytach i badaniachniech moc będzie z Wami
a jak jutro wstaniesz to chociaż nie szalej bo ty chyba lubisz poszaleć
Wlacz sobie seansik pl albo jakos tak- pelno filmów i seriali za darmo. Z takich troche bardziej babskich polecam seriale Orange is the New black- są dwa sezony lub Dowton Abbey- jest chyba z 5 sezonów lub mniej babski i bardziej znany madman. Dowton fajny- nagradzany, wciąga i pomógł mi przetrwać pierwszy miesiac leżenia
-
4me wrote:Powiem Ci, ze mi nie bylo latwo znaleźć - dużo jest zniszczonych i za taka cenę, ze lepiej dolozyc pare stówek i kupic nowy.
Ostatecznie sie udalo ale trzeba miec kilka modeli, które się podobają - nie nastawiać sie tylko na jeden. No i codziennie sprawdzać allegro i olx bo te fajne schodza naprawde szybko- tak nam jeden riko Nano sprzed nosa sprzątnęli- juz jechaliśmy go zobaczyć ale Pani miala kogoś od reki wiec nas juz olała
Masz rację, trzeba trafić, ale rzeczywiście zdarzają się fajne okazje. Mam nadzieję, że coś upoluję , ostatecznie kupię nowy. Mutsy jest super i też o nim myślałam. -
nick nieaktualnyJa z wozkiem rozplanowalam sobie tak aby spojrzeć na ta gondolke i przy kupnie zapytac z ktorego sezonu dziecko jest wiem jak to brzmi
ale chodzi o to aby nie bylo ciasno w czasie zimy, na wiosne gondola zostanie zdjeta i bedzie spacerowka bo dziecko juz samo bedzie siedzialo to z gondolki nie trudno o upadek bo w wiekszosci nie ma szelek tylko sa pod spodem, jak styknie to do roku lub poltora spacerowka z glebokiego a na kolejna wiosne juz lekka spacerowka
Aaa i zwracam honor jak nie czulam ruchow a ktos pisal ze jest cisza od dwoch dni, gdyby ktoras nie wspominala to i ja bym teraz smecila ze nie czuje ruchow
a teraz wiem ze tak sie zdarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 08:02
-
Dziękuję za trzymanie kciuków:) Zaraz wstaję z łóżka i idę się ogarniać. U nas za oknem brak słoneczka:( Buu, nie lubię takiej pogody.
Znowu mnie ssie okropnie z rana. Idę coś zjeść i pod prysznic:) Później dam znać co i jak, tylko gdzieś koło południa, bo jedziemy jeszcze po panele do sypialni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 08:15
-
Nie wiem, czy patrzyłyście,ale dziś w Lidlu rzucili pościel - całkiem fajna, jakościowo bardzo dobra i w okazjonalnej cenie - 59 zł za komplet o wymiarach 200x220. Z samego rana wysłałam już męża, bo po poniedziałkowych doświadczeniach (nic już po południu nie było dla ciężarnych) wolałam być pewna, że tym razem to choć pościel dostanę. Oczywiście mąż pisał, że zatrzęsienie ludzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 08:22
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Wiecie co, dobra ta glukoza.
Tylko polecam zabrać ze sobą kostki lodu, jak jest zimne to bardzo gładko się pije. Trochę mnie teraz muli, ale nie powinno być całkiem źle.
Miałam w planie dzisiaj isc ale wczoraj dopadłam sie do ptasiego mleczkaprzed spaniem fante piłam to już mówię w poniedziałek sie zreflektuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam dziewczyny.. po pierwsze gratuluje wszystkim mamusiom brzuszkow i dzieciaczkow.. chcialabym sie tez pochwalic apartamentem mojej coreczki.. zdjecie zrobione kilka dni temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 08:40
la_lenka, Dżuls, Anitka201, agatka196, magdalenkaihelenka, monaaa85, bento, Gusiak, Terazsięuda:-), chabasse, Wonderland, Lady Savage, Lilla My, adzia, kasig, skabarka lubią tę wiadomość
-
Ja mam wrażenie, że bardziej głodna jestem i dlatego mnie lekko mdli niż sam skutek glukozy. Małej za to chyba smakuje, bo się rozbrykała po wypiciu.
Na glukozę zabrałam termokubek z wrzątkiem (dzięki czemu wszystko się ładnie rozpuszcza) kawałek cytryny i pudełeczko z kostkami lodu. Raz dwa zrobiłam drinka, tylko mi palemki brakowałoWypiłam całość w może minutę. Poprzednio miałam tylko butelkę zimnej wody, na dnie został nierozmieszany słodki "piasek" i było wtedy prawdziwie paskudne. Dziś się tak przygotowałam, ze było całkiem spoko.
-
nick nieaktualny
-
Normalnie trochę zazdroszczę jak patrzę na wasze brzuszki. Są takie typowo ciążowe, nie do ukrycia. A mój jakoś ostatnio niewiele rośnie, nadal mogę go schować, starczy odrobinę luźniejsza bluzka i już ciąży nie widać, tylko biust przodem.
Znajoma mnie ostatnio zapytała czy jak się zobaczymy za miesiąc to urosnę na tyle, ze będzie można u mnie podejrzewać ciążę. Ale nadal nie mam pewności, że mogę jej to obiecać -
la_lenka wrote:Normalnie trochę zazdroszczę jak patrzę na wasze brzuszki. Są takie typowo ciążowe, nie do ukrycia. A mój jakoś ostatnio niewiele rośnie, nadal mogę go schować, starczy odrobinę luźniejsza bluzka i już ciąży nie widać, tylko biust przodem.
Znajoma mnie ostatnio zapytała czy jak się zobaczymy za miesiąc to urosnę na tyle, ze będzie można u mnie podejrzewać ciążę. Ale nadal nie mam pewności, że mogę jej to obiecaćmój mąż twierdzi, że wygląda tak jakbym się mocno najadła i mówi, że młody dba o figurę mamy
Pocieszające jest to, ze później będziemy miały trochę lżej bo jednak im mniejszy brzuszek tym mniej będzie nam doskwierał upał. -
nick nieaktualny
-
ja też tak mam, wyglądam jakbym zjadła powiększony zestaw w McDonald's
a jak ubiorę koszulę, która mnie nie opina to nie widać ciąży. Na początku było mi smutno, że nie mam brzuszka, ale teraz się cieszę, tym później tym lżej i może nie będzie taki duży hehe
-
A właśnie. Mam pytanie do dziewczyn z mniejszymi brzuszkami. Macie może szersze biodra? Bo ja tak dedukuję dlaczego niektóre wysadza tak wcześnie, a niektóre do końca mają mały brzuch. Chyba, że do tej pory mało przytyłyście?
Ja do tej pory mam około 3,5-4 kg na plusie i w sumie nadal na minusie sprzed ciąży (1,5 kg) -
nick nieaktualny