Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba coś jest w tych szerszych biodrach, mój mąż twierdzi,że mały właśnie tam się ukrywa
Ja brzuszek mam podobny jak przed ciążą, tylko twardszy (a coś tam tego było) i waga ciągle 5kg na minusie. U mnie może to być też kwestia eutyroxu, bo na początku ciąży stwierdzili u mnie niedoczynność tarczycy i biorę hormony.
-
Nancy87 wrote:Anulka czekaj na mnie to pójdziemy razem hehe. Tak myślę, że teraz mi będzie kazała już to zrobić. Może też się jutro przejdę jak coś.
Ja jutro idę ale do laboratorium do szpitalaa 20 maja w środę mam wizytę
ale jak chcesz możesz jutro dołączyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:20
-
nick nieaktualnyhttp://wrzucaj.net/images/2015/05/14/20150514090720.jpg
la lenka 21t4d ciąży ;p więc nie martw się
kurdupel ze mnie bo 164 cm, waga jakieś 65 kg teraz czyli +6 ;O kg...figura przed ciążą klepsydra, duży biust, wąska talia, biodra równe z biustem;pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:22
bento, Anitka201, Gusiak, Wonderland, Lady Savage, skabarka lubią tę wiadomość
-
Pochwalę się że upolowaliśmy wczoraj wózek używany ale prawie jak nowy! W sumie jeśli prawda co babka mówiła to używana była tylko gondola a spacerówka i fotelik nie
...ale ja to już ludziom nie wierzę
Jedo fyn alu memo zielono szary...CUDNY. Taki jak chciałam...bo zakochałam się w nim w sklepie
I kolor mi bardzo odpowiada bo uwielbiam zieleń. Dobrze że mężulek nie protestował bo znów ktoś by nam sprzątnął sprzed nosa...a tak zaoszczędziliśmy na takim zestawie prawie 1000zł! Taka jestem podekscytowana że w nocy ciągle mi się śnił ten wózek!
Buziaki!la_lenka, Wonderland, adzia, skabarka lubią tę wiadomość
-
Tak żeby nie było - obwód biustu mam 8cm większy niż obwód bioder. Tak przed ciążą, teraz może więcej. Po zewnętrznej stronie uda nie mam prawie wcale tkanki tłuszczowej, nawet skóry nie ma wystarczająco dużo żeby złapać w palce. Mimo, że mam naprawdę duży rozmiar.
Za to okolice brzucha zawsze u mnie pierwsze łapały dodatkowe kilogramy. Brzuch nadal nie jest twardy, ale cały czas ma miękką otulinkę z wierzchu. Być może to przez to ciąża się bardziej maskuje. No i dochodzi kwestia biustu (85J), przez niego nawet jak coś tam w brzuchu jest, to biust się wybija na przód. -
monaaa85, też kupiłam Jedo. Tylko, ze Bartatine. Też jestem strasznie zadowolona, bo dałam grosze, a wózek fajowy. U mnie może kolor trochę mniej mi się podoba bo jest szary (super!) z pomarańczowym (to już mniej), ale nie będę narzekać na takie detale. Planuję używać głównie gondoli, a na wiosnę kupić lżejszą spacerówkę.
monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Witam
Bento, tez obawiam sie lata... W pierwszej ciazy apogeum przypadlo na zime i mimo ze bylo -10 na dworze to okna otwieralam bo mi wiecznie goravo byulo! A ja typ zmarzlucha...obawiam sie lata tak jak i Ty.
Popsztykalam sie z mezem wczoraj w sumie, nie wiem o co, jak do domu wrocila to widac bylo ze bak go ugryzl w du.... Ale biedny przeziebil zatoki i utyka bo go pieta boli mimo ze nie mial kontuzji zadnej i mysle ze przez to. Ale ciekawa jestem czy sie dzis wkaze vpbo mam urodzinki
Takze stawiam dzis pysznego torcika;) -
la_lenka wrote:monaaa85, też kupiłam Jedo. Tylko, ze Bartatine. Też jestem strasznie zadowolona, bo dałam grosze, a wózek fajowy. U mnie może kolor trochę mniej mi się podoba bo jest szary (super!) z pomarańczowym (to już mniej), ale nie będę narzekać na takie detale. Planuję używać głównie gondoli, a na wiosnę kupić lżejszą spacerówkę.
Ja też taki oglądałam i był super zamortyzowany...bajka! ...ale właśnie do gondoli super a bałam się że spacerówka będzie się bujać aż nad to a jak dzidzia będzie miała ADHD (może przez to że teraz w brzuszku jak się nie rusza parę godzin to mądra mama puka i kołysze brzuszkiem aż dzidźka da kopa...) to bałabym się że wypadnie z wózia...głupiam...wiem
-
Diatomka wszystkiego najlepszego!
Oj tak... tez o tym myślałam, ze latem kiedy będą duże upały (chociaż w naszym kraju to tez nie ma co się nastawiać na dużo gorących dni ;p) to wtedy będziemy się męczyć, a te które maja teraz mniejsze brzuszki ładnie tej czas przetrwają -
Paulinek wrote:http://wrzucaj.net/images/2015/05/14/20150514090720.jpg
la lenka 21t4d ciąży ;p więc nie martw się
kurdupel ze mnie bo 164 cm, waga jakieś 65 kg teraz czyli +6 ;O kg...figura przed ciążą klepsydra, duży biust, wąska talia, biodra równe z biustem;p
Jeeeny Paulinek nie wciągaj tego brzucha to pewnie niezdrowe w ciąży
Ja mysle, ze szerokie biodra noga miec wpływ na mniejszy brzuch. Ja mam i mi tez dopiero brzuch wychodzi. Bez ubrania jak dla mnie to juz duży ale z ubraniem- nikt mi miejsca nigdzie nie ustępuje
Ale raczej szerokie biodra nic wspólnego z waga nie maja- bo wszystkie tu wagę podajecieja przytylam juz 4,5 kg i chociaż mi sie to nie podoba to wszystkie koleżanki sie na mnie wkurzają jak narzekam i mówią, ze przesadzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:58
Paulinek, Anitka201, diatomka lubią tę wiadomość
-
hej
ja po teście glukozy 75 g całkiem mile rozczaorwana- nastawiłąm się na masakre, a wszystko poszło gładko, a ten napój nawet bez cytryny był ok:-)
zapisałam się na 4-5 lipca do szkoły rodzenia w klinice w Krakowie, bo zobaczyłam, że miejsca znikają, jak świeże bułęczki
Paulinek Ty nie masz brzucha, eh tylko pozazdrościć takiej budowy .. rozstępy na pewno Cię ominąPaulinek lubi tę wiadomość
-
No dobra to i moj brzuch.
W ubraniu- jak dla mnie nie widac za bardzo i dlatego nikt mnie nigdzie nie przepuszcza
Bez ubrania- powiem Wam, ze na zywo wydaje sie wiekszy o wieleale w sumie to on chyba za duzy nie jest...???
u
Paulinek, monaaa85, .ona., Gusiak, Anitka201, Wonderland, easymum, agatka196, kasig, skabarka lubią tę wiadomość