Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoalka wrote:Magdalenkaihelenka ale szczuplutka jesteś
aż dziwnie, że taka szczuplutka, brzuszek niby nie za duży a pępek już w drugą strone
Mój się jeszcze trzyma..Super wyglądasz!!
i tak przytyłam już 5 kg:) od zawsze byłam szczupła, ale u mnie to rodzinneliczę, ze po ciązy mi chociaż kilka kg zostanie
-
To i ja się pochwale brzusiem, w sumie to wersja sprzed tygodnia muszę poprosić męża o nowe zdjęcie bo ciut urósł:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d77428e50773.jpg
No i mam już wyniki z glukozy
na czczo: 75
po 1h: 127
po 2h: 99
więc chyba superaldonaa, agatka196, Sigma, Wonderland, magdalenkaihelenka, adzia, la_lenka, Gusiak, Terazsięuda:-), Paulinek, monaaa85, Kasiarzynka, .ona., 4me, Dżuls, easymum, skabarka, karolcia87, bento, chabasse, Czarna_88 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
to i ja się pochwale brzusiem:) wydaje mi sie duży jak na 21 tydzień,ale najważniejsze że z małą wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:57
Sigma, magdalenkaihelenka, agatka196, adzia, aldonaa, la_lenka, eM, Gusiak, Terazsięuda:-), Anitka201, monaaa85, .ona., Dżuls, easymum, karolcia87, bento, Lady Savage, chabasse, Wonderland, Czarna_88, kasig lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Ja jutro idę na glukozę i mam taki stres, że prawie chodzę po ścianach. Wynajduje sobie setkę powodów co może być nie tak z tym badaniem. Czasem sama nie wiem co się ze mną dzieje.
Chyba mnie hormony ciążowe dopadły, ale wszystko mnie denerwuje - np. to, że mój mąż chciał iść ze mną na glukozę, żeby mi się nie zrobiło słabo. Albo, że kombinuje żeby mi kupić robota kuchennego. I to takiego o jakim zawsze marzyłam. I odkąd o tym usłyszałam to jestem tak zła, że ledwo się trzymam i chce mi się chyba płakać. Staram się nic po sobie nie pokazywać, bo moja racjonalna strona sama widzi, jak bardzo to wszystko jest głupie.Od pewnego czasu mnie łapią jakieś takie schizy, kilka dni temu popłakałam się przy sprzątaniu w szafce (bo mąż chciał coś szybciej, niż ja byłam w stanie zrobić).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 08:13
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Dzień dobry!
Jaki wysyp brzuszkówA my witamy 23 tydzień
4me fajny ten wózek i cena też dobra. Znajomi mieli mutsy (nie pamiętam który model), i przyznam szczerze że choć na gabaryty moich dzieci to trochę za mały, to u nich bardzo się sprawdził i rzeczywiście robi bardzo solidne wrażenie, a też kupowali używanyDość szybko przesiedli się na parasolkę, ale nie dziwne, bo wygodniejsza. Sporo z nimi i z dzieciakami jeździliśmy na różne wyjazdy i mutsy fajnie się składał do samochodu itd, w przeciwieństwie do naszego czołgu emmaljungi
Trudno nie ma wózków idealnych- trzeba miec nadzieje, ze bedzie okjak cos sprzedam i kupie używanego x- landera- pelno ich i czolgi wielkie
)
Dziewczyny powodzenia na wizytach.
Powiem Wam, ze brzuchy nam rozsna coraz widoczniej- mój tez wyskoczył prawie, ze z dnia na dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:29
-
nick nieaktualny