SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    http://www.vubu.pl/product-pol-63114-Elegancka-szyfonowa-sukienka-z-naszyjnikiem-mietowa.html

a co myślicie o takim stylu na wesele? tylko ta podszewka mogłaby być dłuższa;/
    Długość 84 cm to u mnie długość ledwo zakrywająca pośladki :-) Ale ja w sumie należę do wysokich osób. Też mi się wydaje, że za bardzo prześwituje.

• diatomka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki za zyczenia:) 31 ach

4 Me ja mialam szampon i odzxywke z Tolpy masakra! Wzielam do pracy bo babiniec mamy i coidziennie inna miala do przetestowania chyba zeby ktorej podpasowal, zadnej nie pasowal szampon na 15 bab!

Anitka to chyba swiadczy o ludzkiej zazdrosci. A w jakim wieku jestescied ze ludzie tak mowia? Skrajnie mlodzi czy dojrzali? Nie lubie takiuego gadania.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek podobno ta sukienka fajnie wygląda na ciężarnych:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1296-top-secret,37308,165,pl-PL.html#color=KOLOR_125
    i kolejny kolor:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1295-top-secret,37307,165,pl-PL.html#color=KOLOR_6
    mocno się nad nią zastanawiam :-) no i zawsze można ją przymierzyć w top secret :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Dziekuje dziewczynki za zyczenia:) 31 ach

4 Me ja mialam szampon i odzxywke z Tolpy masakra! Wzielam do pracy bo babiniec mamy i coidziennie inna miala do przetestowania chyba zeby ktorej podpasowal, zadnej nie pasowal szampon na 15 bab!

Anitka to chyba swiadczy o ludzkiej zazdrosci. A w jakim wieku jestescied ze ludzie tak mowia? Skrajnie mlodzi czy dojrzali? Nie lubie takiuego gadania.
    Raczej młodzi :-) ja w tym roku 29, mąż 30 :-)

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me ja tak miałam z polecaną oliwką dla kobiet w ciąży z rossmanna. Mój małż jak tylko namierzył źródło smrodu tak od razu oliwka poleciała do kosza :-)
    ja kolejny raz polecam elancyl na rozstępy i rossmann wypuścił jakąś limitowaną edycję kremu do masażu na rozstępy dla kobiet w ciąży. Oba produkty rewelacyjne :-)
    To chyba zalezy od skory i fermonow bo ja z kolei uzywam tej oliwki z rossmanna od poczatku i nic nie smierdzi :)

Co do dobrych rad znajomych- ja sie nauczylam juz wpuszczac jednym uchem a drugim wypuszczac. Mam tez pare takich osob, ktore doprowadzaja mnie do szewskiej pasji swoimi madrsociami- a juz najbardziej jedna kolezanka, ktora najelpeije wie, ktory wozek, pizama do porodu, lozeczku, butelka itd jest NAJ.... Jeszcze nigdy nie zgodzila sie z niczym co ja mowilam :/
    Ehhh mama nadzieje, ze ja sie taka nie stane z czasem albo, ze juz taka ńie jestem ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Czekam w poczekalni, jak zwykle jest obsuwa. Nie wiem czemu zawsze tak się stresuję tą wizytą. Musi być dobrze:)

Nancy :) teraz to już jest z górki nie stresuj się :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1296-top-secret,37308,165,pl-PL.html#color=KOLOR_125
    i kolejny kolor:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1295-top-secret,37307,165,pl-PL.html#color=KOLOR_6
    mocno się nad nią zastanawiam :-) no i zawsze można ją przymierzyć w top secret :-)

No...zasługujesz na przytulasa...;))) czegoś takiego szukam;)

Anitka201 lubi tę wiadomość

• moka89 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rossmanowskiej oliwki - po jednej butelce zrezygnowałam, zaczął mnie denerwować jej zapach, a raczej to jaki zostawia na piżamie i koszulce (nie smarowałam się rano, to wieczorne smarowanie zostawiało swój zapach na bluzce), później z kolei kupiłam balsam z tej samej serii i się załamałam. Niby to samo, a po kontakcie ze skórą zapach był nie do zniesienia. śmierdziało stęchlizną ;p leży cała tuba w szafce. Teraz używam mama mia z ziaji, świetnie pachnie :)

Dziewczyny jestem strasznie niezdecydowana ;( Nie wiem na którą pościel się zdecydować. Podoba mi się 2 ze sówkami, ale mogłabym chociaż pościel kupić w neutralnym kolorze, w razie drugiego dziecka ;p Chcę zamówić jeden zestaw 9 el i na zmianę 2 el. Ehhh te moje hormony ;/
    http://allegro.pl/remi-posciel-do-lozeczka-9el-120x90-lux-nowosci-i5180207189.html

W nocy się poryczałam, bo do 00.30 męczyłam się z zaśnięciem, bolały mnie plecy w odcinku piersiowym, mój P. smacznie chrapał, psiak też a ja nie mogłam sobie ze sobą poradzić. Wypłakałam się mężnemu w piżamę, pomasował plecki i jakoś zasnęłam

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    i kolejny kolor:

O Paulinek ta co Anitka pokazala fajna :)

Co do tej drugiej co pokazalas z OLX- czerownej. Ja bym uwazala z takim fasonem. Moja kolezanka miala taki na weselu i powiem Ci, ze ja to mocno poszerzalo, pogrubialo i znieksztalcalo. My musimy miec cos ladnego, co brzuszek podkresli a nie ukryje i znieksztalci. Ja przymierzalam taka dopasowana z miejscem na brzuch i moim zdaniem i siostry wygladala super- podkresla brzuszek i jesli ktos ma reszte firgury w miare szczupla to to bardzo korzystnie wyglada :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jest dość długa. Podobno w HOT jest rabat do top secret na 50 zł przy zakupach za minimum 150 zł :-)
    Dużo ciężarnych dziewczyn oceniło pozytywnie tę sukienkę (komentarze w kolorze różowym) więc coś w tym musi być.

• easymum Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa!

gg64rl68s121551a.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Co do rossmanowskiej oliwki - po jednej butelce zrezygnowałam, zaczął mnie denerwować jej zapach, a raczej to jaki zostawia na piżamie i koszulce (nie smarowałam się rano, to wieczorne smarowanie zostawiało swój zapach na bluzce), później z kolei kupiłam balsam z tej samej serii i się załamałam. Niby to samo, a po kontakcie ze skórą zapach był nie do zniesienia. śmierdziało stęchlizną ;p leży cała tuba w szafce. Teraz używam mama mia z ziaji, świetnie pachnie :)

Dziewczyny jestem strasznie niezdecydowana ;( Nie wiem na którą pościel się zdecydować. Podoba mi się 2 ze sówkami, ale mogłabym chociaż pościel kupić w neutralnym kolorze, w razie drugiego dziecka ;p Chcę zamówić jeden zestaw 9 el i na zmianę 2 el. Ehhh te moje hormony ;/
    http://allegro.pl/remi-posciel-do-lozeczka-9el-120x90-lux-nowosci-i5180207189.html

W nocy się poryczałam, bo do 00.30 męczyłam się z zaśnięciem, bolały mnie plecy w odcinku piersiowym, mój P. smacznie chrapał, psiak też a ja nie mogłam sobie ze sobą poradzić. Wypłakałam się mężnemu w piżamę, pomasował plecki i jakoś zasnęłam
    Ale, ze mamy Ci pomoc wybrac?? to tylko moze pogorszyc sprawe bo ja za rozowym nie przepadam i wole stonowane kolory np 5 :P
    Ale tak w ogole to ja napewno ide w gwiazdki, zygzaki itp itd ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal czekam... Jeszcze jedna babka i ja.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ale, ze mamy Ci pomoc wybrac?? to tylko moze pogorszyc sprawe bo ja za rozowym nie przepadam i wole stonowane kolory np 5 :P
    Ale tak w ogole to ja napewno ide w gwiazdki, zygzaki itp itd ;)
    No tak.. tyle niezdecydowanych kobiet może pogorszyć sprawę xD

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sówek...kiedyś na grillu miałam naszyjnik z sówką (byłam zachwycona)...i mama kumpla powiedziała mi, że sowy to symbol śmierci...także jak nie jestem przesądna, wszystkie sówki poszły do kosza;p tak mi kobiecina głowę zepsuła...;(

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie myślałam o minky w kolorze miętowym i szary zygzak lub gwiazdki :-) Ale ja lubię takie kolory więc też nie jestem obiektywna :-)

4me lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeny ale jestem mile zdziwiona. Wlasnie Pani, ktora nam sprzedala wozek pisze i sie pyta czy ma go nam wyprac w platkach mydlanych zanim go nam dostarczy. Wozek jest czysciutki ale ona moglaby dla noworodka nam wyprac bo platki sa podobno super a ona ma domek i wszystko szybko schnie.

No normalnie co za przemila kobietka :) nie wiedzialam, ze jeszcze tacy mili ludzie sa :)

No ale nie skorzystalam- szkoda byloby jej pracy bo wozek i tak narazie musi stac w piwnicy :)

monaaa85, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sowy to nie od mądrości?:P
    W sumie nie wiem czy będę korzystać z pościeli od razu.. we wrześniu może wystarczyć tylko kocyk, chociaż jak będzie takim zmarzlakiem jak ja to kołderka cały rok :P

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi oliwka z Rossmanna też śmierdzi, tak sama w sobie. Ale, że nie lubię marnować to raz na jakiś czas używam. Na szczęście już mi jej mało zostało.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ale sie naczekasz, nie lubie jak jestem prywatnie i jest obsuwa wieksza niz pol godziny.

Mnie ta oliwka z rossmana wkurza bo sie slabo wchlania i kei, nie ma opcji zebym rano sie posmarowala.
    Za tydz wyplata i kupie sobie Le Madr ,uzywalam cala poprzednia ciaze . super krem ale tyljo w aptece widzialam.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 978 979 980 981 982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ