X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    http://www.vubu.pl/product-pol-63114-Elegancka-szyfonowa-sukienka-z-naszyjnikiem-mietowa.html

a co myślicie o takim stylu na wesele? tylko ta podszewka mogłaby być dłuższa;/
    Długość 84 cm to u mnie długość ledwo zakrywająca pośladki :-) Ale ja w sumie należę do wysokich osób. Też mi się wydaje, że za bardzo prześwituje.

• diatomka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki za zyczenia:) 31 ach

4 Me ja mialam szampon i odzxywke z Tolpy masakra! Wzielam do pracy bo babiniec mamy i coidziennie inna miala do przetestowania chyba zeby ktorej podpasowal, zadnej nie pasowal szampon na 15 bab!

Anitka to chyba swiadczy o ludzkiej zazdrosci. A w jakim wieku jestescied ze ludzie tak mowia? Skrajnie mlodzi czy dojrzali? Nie lubie takiuego gadania.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek podobno ta sukienka fajnie wygląda na ciężarnych:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1296-top-secret,37308,165,pl-PL.html#color=KOLOR_125
    i kolejny kolor:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1295-top-secret,37307,165,pl-PL.html#color=KOLOR_6
    mocno się nad nią zastanawiam :-) no i zawsze można ją przymierzyć w top secret :-)

Paulinek lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Dziekuje dziewczynki za zyczenia:) 31 ach

4 Me ja mialam szampon i odzxywke z Tolpy masakra! Wzielam do pracy bo babiniec mamy i coidziennie inna miala do przetestowania chyba zeby ktorej podpasowal, zadnej nie pasowal szampon na 15 bab!

Anitka to chyba swiadczy o ludzkiej zazdrosci. A w jakim wieku jestescied ze ludzie tak mowia? Skrajnie mlodzi czy dojrzali? Nie lubie takiuego gadania.
    Raczej młodzi :-) ja w tym roku 29, mąż 30 :-)

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me ja tak miałam z polecaną oliwką dla kobiet w ciąży z rossmanna. Mój małż jak tylko namierzył źródło smrodu tak od razu oliwka poleciała do kosza :-)
    ja kolejny raz polecam elancyl na rozstępy i rossmann wypuścił jakąś limitowaną edycję kremu do masażu na rozstępy dla kobiet w ciąży. Oba produkty rewelacyjne :-)
    To chyba zalezy od skory i fermonow bo ja z kolei uzywam tej oliwki z rossmanna od poczatku i nic nie smierdzi :)

Co do dobrych rad znajomych- ja sie nauczylam juz wpuszczac jednym uchem a drugim wypuszczac. Mam tez pare takich osob, ktore doprowadzaja mnie do szewskiej pasji swoimi madrsociami- a juz najbardziej jedna kolezanka, ktora najelpeije wie, ktory wozek, pizama do porodu, lozeczku, butelka itd jest NAJ.... Jeszcze nigdy nie zgodzila sie z niczym co ja mowilam :/
    Ehhh mama nadzieje, ze ja sie taka nie stane z czasem albo, ze juz taka ńie jestem ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Czekam w poczekalni, jak zwykle jest obsuwa. Nie wiem czemu zawsze tak się stresuję tą wizytą. Musi być dobrze:)

Nancy :) teraz to już jest z górki nie stresuj się :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1296-top-secret,37308,165,pl-PL.html#color=KOLOR_125
    i kolejny kolor:
    http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-poliesterowa-sukienka-luzna-do-pracy-ssu1295-top-secret,37307,165,pl-PL.html#color=KOLOR_6
    mocno się nad nią zastanawiam :-) no i zawsze można ją przymierzyć w top secret :-)

No...zasługujesz na przytulasa...;))) czegoś takiego szukam;)

Anitka201 lubi tę wiadomość

• moka89 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rossmanowskiej oliwki - po jednej butelce zrezygnowałam, zaczął mnie denerwować jej zapach, a raczej to jaki zostawia na piżamie i koszulce (nie smarowałam się rano, to wieczorne smarowanie zostawiało swój zapach na bluzce), później z kolei kupiłam balsam z tej samej serii i się załamałam. Niby to samo, a po kontakcie ze skórą zapach był nie do zniesienia. śmierdziało stęchlizną ;p leży cała tuba w szafce. Teraz używam mama mia z ziaji, świetnie pachnie :)

Dziewczyny jestem strasznie niezdecydowana ;( Nie wiem na którą pościel się zdecydować. Podoba mi się 2 ze sówkami, ale mogłabym chociaż pościel kupić w neutralnym kolorze, w razie drugiego dziecka ;p Chcę zamówić jeden zestaw 9 el i na zmianę 2 el. Ehhh te moje hormony ;/
    http://allegro.pl/remi-posciel-do-lozeczka-9el-120x90-lux-nowosci-i5180207189.html

W nocy się poryczałam, bo do 00.30 męczyłam się z zaśnięciem, bolały mnie plecy w odcinku piersiowym, mój P. smacznie chrapał, psiak też a ja nie mogłam sobie ze sobą poradzić. Wypłakałam się mężnemu w piżamę, pomasował plecki i jakoś zasnęłam

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    i kolejny kolor:

O Paulinek ta co Anitka pokazala fajna :)

Co do tej drugiej co pokazalas z OLX- czerownej. Ja bym uwazala z takim fasonem. Moja kolezanka miala taki na weselu i powiem Ci, ze ja to mocno poszerzalo, pogrubialo i znieksztalcalo. My musimy miec cos ladnego, co brzuszek podkresli a nie ukryje i znieksztalci. Ja przymierzalam taka dopasowana z miejscem na brzuch i moim zdaniem i siostry wygladala super- podkresla brzuszek i jesli ktos ma reszte firgury w miare szczupla to to bardzo korzystnie wyglada :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jest dość długa. Podobno w HOT jest rabat do top secret na 50 zł przy zakupach za minimum 150 zł :-)
    Dużo ciężarnych dziewczyn oceniło pozytywnie tę sukienkę (komentarze w kolorze różowym) więc coś w tym musi być.

• easymum Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa!

gg64rl68s121551a.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Co do rossmanowskiej oliwki - po jednej butelce zrezygnowałam, zaczął mnie denerwować jej zapach, a raczej to jaki zostawia na piżamie i koszulce (nie smarowałam się rano, to wieczorne smarowanie zostawiało swój zapach na bluzce), później z kolei kupiłam balsam z tej samej serii i się załamałam. Niby to samo, a po kontakcie ze skórą zapach był nie do zniesienia. śmierdziało stęchlizną ;p leży cała tuba w szafce. Teraz używam mama mia z ziaji, świetnie pachnie :)

Dziewczyny jestem strasznie niezdecydowana ;( Nie wiem na którą pościel się zdecydować. Podoba mi się 2 ze sówkami, ale mogłabym chociaż pościel kupić w neutralnym kolorze, w razie drugiego dziecka ;p Chcę zamówić jeden zestaw 9 el i na zmianę 2 el. Ehhh te moje hormony ;/
    http://allegro.pl/remi-posciel-do-lozeczka-9el-120x90-lux-nowosci-i5180207189.html

W nocy się poryczałam, bo do 00.30 męczyłam się z zaśnięciem, bolały mnie plecy w odcinku piersiowym, mój P. smacznie chrapał, psiak też a ja nie mogłam sobie ze sobą poradzić. Wypłakałam się mężnemu w piżamę, pomasował plecki i jakoś zasnęłam
    Ale, ze mamy Ci pomoc wybrac?? to tylko moze pogorszyc sprawe bo ja za rozowym nie przepadam i wole stonowane kolory np 5 :P
    Ale tak w ogole to ja napewno ide w gwiazdki, zygzaki itp itd ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal czekam... Jeszcze jedna babka i ja.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ale, ze mamy Ci pomoc wybrac?? to tylko moze pogorszyc sprawe bo ja za rozowym nie przepadam i wole stonowane kolory np 5 :P
    Ale tak w ogole to ja napewno ide w gwiazdki, zygzaki itp itd ;)
    No tak.. tyle niezdecydowanych kobiet może pogorszyć sprawę xD

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sówek...kiedyś na grillu miałam naszyjnik z sówką (byłam zachwycona)...i mama kumpla powiedziała mi, że sowy to symbol śmierci...także jak nie jestem przesądna, wszystkie sówki poszły do kosza;p tak mi kobiecina głowę zepsuła...;(

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie myślałam o minky w kolorze miętowym i szary zygzak lub gwiazdki :-) Ale ja lubię takie kolory więc też nie jestem obiektywna :-)

4me lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeny ale jestem mile zdziwiona. Wlasnie Pani, ktora nam sprzedala wozek pisze i sie pyta czy ma go nam wyprac w platkach mydlanych zanim go nam dostarczy. Wozek jest czysciutki ale ona moglaby dla noworodka nam wyprac bo platki sa podobno super a ona ma domek i wszystko szybko schnie.

No normalnie co za przemila kobietka :) nie wiedzialam, ze jeszcze tacy mili ludzie sa :)

No ale nie skorzystalam- szkoda byloby jej pracy bo wozek i tak narazie musi stac w piwnicy :)

monaaa85, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sowy to nie od mądrości?:P
    W sumie nie wiem czy będę korzystać z pościeli od razu.. we wrześniu może wystarczyć tylko kocyk, chociaż jak będzie takim zmarzlakiem jak ja to kołderka cały rok :P

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi oliwka z Rossmanna też śmierdzi, tak sama w sobie. Ale, że nie lubię marnować to raz na jakiś czas używam. Na szczęście już mi jej mało zostało.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ale sie naczekasz, nie lubie jak jestem prywatnie i jest obsuwa wieksza niz pol godziny.

Mnie ta oliwka z rossmana wkurza bo sie slabo wchlania i kei, nie ma opcji zebym rano sie posmarowala.
    Za tydz wyplata i kupie sobie Le Madr ,uzywalam cala poprzednia ciaze . super krem ale tyljo w aptece widzialam.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 978 979 980 981 982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ