Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka sto lat! Byczki sa fajne ;) wczoraj moj synus swietowal ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Zjedzony rabarbar i czekolada :D

Rabarbar.... omnomnommm... juz od jakiegoś czasu za mną chodzi =)

.ona. lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:31

l22nhdge5b933eoh.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy odezwie się później. Pisała że po wizycie jedzie po panele do sypialni. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa faktycznie Nancy już dawno powinna wyjść od tego lekarza...

Nancy.... haaalllloooo.... bo my się tu wszystkie zaraz zaczniemy o Ciebie martwić =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia no moze i faktycznie jak to napisałaś to cos mi tam świta, ze chyba coś takiego pisała... =)

Po raz kolejny utwierdzam się w tym, ze ta ciąża to mi na mózg dziala ;D
    Ciągle chodzę jakąś zakręcona i o wszystkim zapominam =)

adzia lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• adzia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak nie tylko Ty tak masz. Ja też chodzę zakręcona. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechalam z malym na pizze ale pyszota, dzis pogrzesze a co, ciekawi mniue tylko czt tż sie postara i kupi tort, bo ja z tych co ur bez torta to placz by byl, prezent nie wazxny ale tort byc musi.

Moona ja mialam z ikei lozeczko i materac, wolelismy kupic najtansze proste lozeczko i najdrozszy materac. Teraz musze kupic nowy matereac, lozeczko zostalo. Kolezanka polecala materace antyalergiczne hevea i sie nad nimi zastanawiam.

Jeszcze raz dzieki za zyczonka.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak ja tez sie zapominam, dzis zapomnialam wzxiac czesci zakupow w biedronie a zdarzylam pod dom juz dojsc...
    Najgorzej ze za kierownica jestem rozxkojarzxona, ostatnio na czerwonym przejechalam bo zagapilam sie na samochod obok...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja raczej nie zapominam..tylko jestem megaśnie rozkojarzona..np. jak jadę samochodem to zamiast patrzeć na drogę to ja się przyglądam gdzie i jak kwitną bzy :-) ...trochę to przerażające jak się ocknę z zamyślenia..tak jak jazda na czerwonym ;-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moona widze podobny stan mamy

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:17

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w kolejnym tyg ciąży :)
    udanych wizyt wszystkim dziś wizytującym :). Wszystkie macie piękne brzuszki, ja mojego już od kilku tygodni proszę o zdjęcie brzuszka, aby później do albumu było ale niestety ciągle czasu nie ma.

Diatomka wszystkiego najlepszego :)

Co do materaca to słyszałam, że najlepszy jest kokos-lateks

diatomka lubi tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka - sto lat :)

diatomka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • bento Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy kokos-gryka-pianka, a teraz chcę kupić lateksowy.

sRUqp2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wróciliśmy:) Na wizycie wszystko ok:) Jedynie mam się oszczędzać, bo szyjka przy badaniu miękka, ale długość ma ok. Synciu jak to synciu, trzymał pępowinę koło twarzy i zaciśniętą piąstkę:) Nie wiem ile waży, bo dopiero 15 czerwca zrobi mi kolejne prenatalne i tam wszystko pomierzymy. Z wyników mam zrobić mocz, morfologię, glukozę 75 gramów i toxo igm.

1fnay7ostb8l_t.jpg

ehigfeoiqfik_t.jpg

Anitka201, karolcia87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, 4me, adzia, monaaa85, eM, chabasse, Terazsięuda:-), Czarna_88, diatomka, agatka196, aldonaa, nick nieaktualny, Kasiarzynka, Dżuls, Wonderland, Lady Savage, Luna1, easymum, Gusiak, kasig, justysss lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja odezwę się do was wieczorkiem , a teraz jetem gotowa do działania i piszę prace :) wena mnie naszła :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłyście kiedyś na baby-shower? dostałam zaproszenie od znajomej i nie wiem czy coś wypada kupić, pewnie tak ale co? hmm Ameryka nam się tu robi :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy super :) no ja oprócz toxo te same badania, jutro robię :) a jak to mówią kto nie ma w głowie , ten ma w nogach, byłam w sklepie rano i myślałam , żeby po zajęciach kupić pojemniczek na mocz, cytrynę i gazety i krzyżówki na jutro, no i co weszłam na 4 piętro do mieszkania i dopiero wtedy przypomniałam co mam sobie kupić :) i trzeba było jeszcze raz lecieć :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Nancy super :) no ja oprócz toxo te same badania, jutro robię :) a jak to mówią kto nie ma w głowie , ten ma w nogach, byłam w sklepie rano i myślałam , żeby po zajęciach kupić pojemniczek na mocz, cytrynę i gazety i krzyżówki na jutro, no i co weszłam na 4 piętro do mieszkania i dopiero wtedy przypomniałam co mam sobie kupić :) i trzeba było jeszcze raz lecieć :)

anulka dowiadywałaś się jak to u nas działa z tą glukozą? Ja pewnie będę robić w diagnostyce, tylko nie wiem czy sama mam kupić tę glukozę? Moja ginekolog mi mówiła żebym kupiła 75 gram, rozmieszała w 300 ml wody, dodała cytrynę i wypiła w ciągu najdłużej 5 minut. Chyba trzeba do nich przedzwonić i się dowiedzieć.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 980 981 982 983 984 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ