Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Adzia no moze i faktycznie jak to napisałaś to cos mi tam świta, ze chyba coś takiego pisała...
Po raz kolejny utwierdzam się w tym, ze ta ciąża to mi na mózg dziala
Ciągle chodzę jakąś zakręcona i o wszystkim zapominamadzia lubi tę wiadomość
-
Pojechalam z malym na pizze ale pyszota, dzis pogrzesze a co, ciekawi mniue tylko czt tż sie postara i kupi tort, bo ja z tych co ur bez torta to placz by byl, prezent nie wazxny ale tort byc musi.
Moona ja mialam z ikei lozeczko i materac, wolelismy kupic najtansze proste lozeczko i najdrozszy materac. Teraz musze kupic nowy matereac, lozeczko zostalo. Kolezanka polecala materace antyalergiczne hevea i sie nad nimi zastanawiam.
Jeszcze raz dzieki za zyczonka. -
nick nieaktualnyWitam się w kolejnym tyg ciąży
udanych wizyt wszystkim dziś wizytującym. Wszystkie macie piękne brzuszki, ja mojego już od kilku tygodni proszę o zdjęcie brzuszka, aby później do albumu było ale niestety ciągle czasu nie ma.
Diatomka wszystkiego najlepszego
Co do materaca to słyszałam, że najlepszy jest kokos-lateksdiatomka lubi tę wiadomość
-
Już wróciliśmy:) Na wizycie wszystko ok:) Jedynie mam się oszczędzać, bo szyjka przy badaniu miękka, ale długość ma ok. Synciu jak to synciu, trzymał pępowinę koło twarzy i zaciśniętą piąstkę
Nie wiem ile waży, bo dopiero 15 czerwca zrobi mi kolejne prenatalne i tam wszystko pomierzymy. Z wyników mam zrobić mocz, morfologię, glukozę 75 gramów i toxo igm.
Anitka201, karolcia87, Paulinek, Sigma, 4me, adzia, monaaa85, eM, chabasse, Terazsięuda:-), Czarna_88, diatomka, agatka196, aldonaa, skabarka, Kasiarzynka, Dżuls, Wonderland, Lady Savage, Luna1, easymum, Gusiak, kasig, justysss lubią tę wiadomość
-
Nancy super
no ja oprócz toxo te same badania, jutro robię
a jak to mówią kto nie ma w głowie , ten ma w nogach, byłam w sklepie rano i myślałam , żeby po zajęciach kupić pojemniczek na mocz, cytrynę i gazety i krzyżówki na jutro, no i co weszłam na 4 piętro do mieszkania i dopiero wtedy przypomniałam co mam sobie kupić
i trzeba było jeszcze raz lecieć
-
anulka20 wrote:Nancy super
no ja oprócz toxo te same badania, jutro robię
a jak to mówią kto nie ma w głowie , ten ma w nogach, byłam w sklepie rano i myślałam , żeby po zajęciach kupić pojemniczek na mocz, cytrynę i gazety i krzyżówki na jutro, no i co weszłam na 4 piętro do mieszkania i dopiero wtedy przypomniałam co mam sobie kupić
i trzeba było jeszcze raz lecieć
anulka dowiadywałaś się jak to u nas działa z tą glukozą? Ja pewnie będę robić w diagnostyce, tylko nie wiem czy sama mam kupić tę glukozę? Moja ginekolog mi mówiła żebym kupiła 75 gram, rozmieszała w 300 ml wody, dodała cytrynę i wypiła w ciągu najdłużej 5 minut. Chyba trzeba do nich przedzwonić i się dowiedzieć.