Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponoć na taką imprezę kupuje się tzw gadżety czyli np lampkę która zownoczesnie nawilża powietrze kosz specjalny na brudne pieluchy oglądałam ma tvn panią gadżet dlatego piszę to co ona mówiła ale to kosztuje po 100-200 zł wiec ja bym takich drogich rzeczy nie kupowała raczej ubranka zabawki edukacyjne itd
-
karolcia87 wrote:byłyście kiedyś na baby-shower? dostałam zaproszenie od znajomej i nie wiem czy coś wypada kupić, pewnie tak ale co? hmm Ameryka nam się tu robi
niestety moim zdaniem bez prezentu ani rusz.
Przynosi sie cos dla dziecka... Najlepiej złożyć sie na cos ze znajomymi
Ale widziałam tez, ze niektórzy robią, zamawiają torty, rowerki i inne konstrukcje z pieluszek, butelek, smoczkow itp- czasem cuda
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:a ja odezwę się do was wieczorkiem , a teraz jetem gotowa do działania i piszę prace
wena mnie naszła
anulka mi też dziś się na naukę zebrało, siedzę i piszę prace zaliczeniowe, bo koniec semestru tuz tuż. a w między czasie szperam po internecie, oglądam łóżeczka, ubranka itp.
właśnie, któraś z Was miałą albo moze zna jakieś opinie na temat tego wózka?http://www.sklep-tosia.eu/espiro-gtx_p1390 bo mamy okazje odkupić go od znajomych w bardzo dobrym stanie i bardzo dobrej cenie. -
witam
ja krzywą cukrową miałam dziś robioną. Tak się bałam, że nie wypije tego płynu a tu miła niespodzianka, z cytryna wcale nie było takie złeOdsiedziałam swoje 2 godziny i do domu:) Wyniki odbiorę sobie jutro z rana
Także moje drogie nie taki diabeł straszny
glukozę kupuje się samemu. Ja zapłaciłam całe 5,50 zł.
Także nie majątek
W najbliższą środę wizyta:) ciekawe ile moje maleństwo już waży
Marzenia się spełniają
-
Nancy gratuluje udanej wizyty
My tez juz po wizycie maly ruszal nizkami jak by na rowerze jechal hehe serduszko ladnie bije 153/mmin siusiorka ladnie mamie pokazal a wazy juz 490 gram ♥
Kolejna wizyte mamy 9czerwcamonaaa85, 4me, adzia, diatomka, eM, aldonaa, skabarka, Wonderland, easymum, Anitka201, Gusiak lubią tę wiadomość
-
przyszła mama wrote:witam
ja krzywą cukrową miałam dziś robioną. Tak się bałam, że nie wypije tego płynu a tu miła niespodzianka, z cytryna wcale nie było takie złeOdsiedziałam swoje 2 godziny i do domu:) Wyniki odbiorę sobie jutro z rana
Także moje drogie nie taki diabeł straszny
glukozę kupuje się samemu. Ja zapłaciłam całe 5,50 zł.
Także nie majątek
W najbliższą środę wizyta:) ciekawe ile moje maleństwo już waży
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie kolezanka wkurzyla! Caly czas mi mowi ze mam nie swirowac i sie nie stresowac bezpieczenstwem i zyciem wlasnego dziecka. Mam swojego lekarza prowadzacego oraz jezdze w miedzy czasie do znajomej lekarki rowniez na kontrole. Wiele tez przeszlam przed ta ciaza bo stracilam syna.... pozniej mojej brarowej udusila sie coreczka w brzuszku .... pozniej mialam poronienie samoistne .... i teraz mam moj cud w brzuszku♥ a tu moja bliska kolezanka sie ze mnie smieje ze ja swirruje ! Sama nigdy w ciazy nie byla wiec nie ma pojecia o czym mowi a mnie bedzie pouczac!
Musialam sie wyzalic ide zjesc ciacha na oslode i cieszyc sie ze moj maluszek ladnie rosnie .♥ -
Nancy w szpitalu z tego co wiem nie trzeba by sami rozrabia, a mnie kolka jelitowa złapała luźny stolec i na WC siedzę. Jelita bolą i czuje klocie po prawej i lewej stronie i chyba nie wstaje bo mi słabo i jak wstanę to zemdleje masakra
-
Wkurza mnie to ze ktos probuje mnie pouczac a nie ma tak na prawdę pojecia o czym mowi.
Moj maly wczoraj byl taki spokojny ale dzisiaj mi lekarz powiedzoal ze on nie moze xaly czas kopac bo musi kiedys odpoczac hehe a ma jeszcze duzo miejsca i nie kazdy ruch moge jjeszcze czuc -
diatomka wrote:Gratuluje udanych wizyt
Mam pyt z innej beczki, przy rejestracji tu mialam info ze na miesiac jest to konto darmowe, czy to znaczy ze jak ten czas minie to mam cos oplac?diatomka lubi tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:Ale mnie kolezanka wkurzyla! Caly czas mi mowi ze mam nie swirowac i sie nie stresowac bezpieczenstwem i zyciem wlasnego dziecka. Mam swojego lekarza prowadzacego oraz jezdze w miedzy czasie do znajomej lekarki rowniez na kontrole. Wiele tez przeszlam przed ta ciaza bo stracilam syna.... pozniej mojej brarowej udusila sie coreczka w brzuszku .... pozniej mialam poronienie samoistne .... i teraz mam moj cud w brzuszku♥ a tu moja bliska kolezanka sie ze mnie smieje ze ja swirruje ! Sama nigdy w ciazy nie byla wiec nie ma pojecia o czym mowi a mnie bedzie pouczac!
Musialam sie wyzalic ide zjesc ciacha na oslode i cieszyc sie ze moj maluszek ladnie rosnie .♥
No nieladnie sie koleżanka zachowala zwłaszcza, ze pewnie zna Twoja historie- zero taktu... Nie przejmuj się nią. Moze nie pomyślała a moze juz tak ma i szkoda twoich nerwów bo i tak tego nie zmienisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:46