X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam się w ten deszczowy dzień.
    Humor do bani, adekwatny do pogody, mąż mi wczoraj wieczorem dobry nastrój zepsuł :/ Wrr!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt, ja się cieszę, bo mam psychiczną blokadę przed tyciem, bo zawsze byłam kluska, siostra za to sexi chudzina i się zawsze porównywałam, potem schudłam 12 kg i mam coś nie tak w głowie. Ale zdrowo jem, unikam fastfoodów, słodyczy (na szczęście takie zachcianki mnie omijają), malutka waży tyle ile powinna, lekarz zadowolony, skóra na razie ok, więc jest łatwiej;). Tylko umawiam się na sesję brzuchatkową i muuuszę jeszcze trochę poczekać hehe;)

Ja szkołę rodzenia zaczynam 25 czerwca, już się doczekać nie mogę;)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tak szybko leci dzis czas mimo z dopiero po 10 :P
    ale dobrze,niech leci jak najszybciej do wizyty :)
    na 15 zajecia, na 17 egzamin i na 20 wizyta ,wiec nie bede w domu dreptac i czekac do 20 :)
    doktorek juz mi zapowiedzial dluuga wizyte wiec pewnie napatrze sie na dzidziusia za wszytkie czasy :)

relgzbmhh8tsviez.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze,.. ja mam wielgachny brzuch, rozstępów na razie brak (i mam nadzieję, że tak zostanie), ale codziennie wieczorem smaruję całe ciało bardzo dokadnie :-)

720fbe94f2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me Ty chudzielcu! Nic po Tobie nie widać :-)

4me lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek ja mam to samo i takie same doświadczenia z siostrą (ona ma wiecznie niedowagę przy moim wzroście).

Paulinek lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek, a Twoje zdjęcie to chyba photoshop :-)bo na pierwszy rzut oka trzeba się zastanowić, gdzie są plecy, a gdzie brzuch :-) oczywiście żartuję :-)

marlenak_me, Paulinek, 4me, diatomka lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam duży brzuch jak stoję jak siedzę lub leżę to gdzieś się to chowa lata tez się boje ja zmarzluch jestem ale mąż się śmieje ze juz mi gorąco a jeju chłodno gdzie to było na odwrót a co dopiero będzie jak przyjdzie lato

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:31

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam w poczekalni, jak zwykle jest obsuwa. Nie wiem czemu zawsze tak się stresuję tą wizytą. Musi być dobrze:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me Ty chudzielcu! Nic po Tobie nie widać :-)
    Ale z ciekawosci zrobie tez zdjecie wieczorem i w ciazowych getrach bo mi sie wydaje, ze naprawde wtedy brZuch duzo wiekszy. W ogole moim zdaniem ciazowe brzuchy strasznie podkreslaja ciazowe ubrania- te getry z lidla na przyklad :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:38

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne brzuszki chyba dzisiaj też swój wrzucę jak wrócę do domu :)
    diatomka dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania :)
    Nancy nie stresuj się zaraz zobaczysz rozbrykanego synusia :)
    mi mąż cały czas mówi, że mam termostat zepsuty bo zawsze na odwrót odczuwam temperaturę, jak wszystkim zimno to mi ciepło i na odwrót :D

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    A ja witam się w ten deszczowy dzień.
    Humor do bani, adekwatny do pogody, mąż mi wczoraj wieczorem dobry nastrój zepsuł :/ Wrr!
    Wczoraj ja, dzis Ty a jutro kolejna ;D

Zjedz cos slodkiego :) ja mam meeeega ochote na takie prawdziwe domowe ciasto.... Ale za leniwa jestem pewnie sie nie zbiore by zrobic choc nic innego do roboty nie mam ;)

.ona. lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ale z ciekawosci zrobie tez zdjecie wieczorem i w ciazowych getrach bo mi sie wydaje, ze naprawde wtedy brZuch duzo wiekszy. W ogole moim zdaniem ciazowe brzuchy strasznie podkreslaja ciazowe ubrania- te getry z lidla na przyklad :)
    To fakt ja już dawno to zauważyłam. Raz spotkałam się ze znajomą, która wiedziała o ciąży (byłam w ciążowych spodniach) i ona powiedziała, że już wdać brzuszek. Tego samego dnia przyszła do mnie do domu i była zdziwiona, ze brzucha nie widać (wtedy miałam na sobie normalne jeansy) :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.vubu.pl/product-pol-63114-Elegancka-szyfonowa-sukienka-z-naszyjnikiem-mietowa.html

a co myślicie o takim stylu na wesele? tylko ta podszewka mogłaby być dłuższa;/

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa przypomnialo mi sie cos...

Kupila sobie ostatnio w rosmannie balsam antycellulit. Firmy Tołpa- specjalny dla ciezarnych.
    Dziewczyny jak bardzo go nie polecam !!!!!!

Przez dwa dni szukalam przyczyny smrodu- stechlizna pomieszana ze starymi skarpetami. Popralam wszystkie narzuty, poduszki, szukalam wszedzie starych skarpet M ;) na koniec okazalo sie, ze to ten krem tak smierdzi na mojej skorze... Nie wiem czy to ze mna cos nie tak czy jednak z tym kremem ;) ma w sobie jakis torf i to pewnie to. A szkoda bo kosztowal 30 dyszki za wcale nie duza tubke :/

I to nie, ze ja mam teraz mocniejszy wech- zadne zapachy mi w ciazy nie przeszkadzaly nigdy. Zreszta dalam powachac mojemu M i prawie poczul sie jak w czasie mdlosci ;)))

Takze nie polecam ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    http://www.vubu.pl/product-pol-63114-Elegancka-szyfonowa-sukienka-z-naszyjnikiem-mietowa.html

a co myślicie o takim stylu na wesele? tylko ta podszewka mogłaby być dłuższa;/

Mnie sie podoba ale ta podszewka chyba ja dyskfalifikuje- normalnie lasce nogi widac i prawie cos jeszcze ;) staniesz pod slonce i kino gotowe :) do tego brzuch ci moze ja jeszcze troche wyzej podniesc- chociaz nie- wroc- niczego Twoj brzuch nie podniesie ;)))

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co mnie dosłownie wkur**a? Jak po ślubie przez 4 lata wszyscy dzieciaci znajomi namawiali nas na dziecko ale my byliśmy nieugięci bo chcieliśmy najpierw wybudować dom, a następnie się jeszcze wybawić. Ciągle nas za to linczowano, ze jesteśmy bardzo wygodni itp i często słyszeliśmy, ze jak będziemy już chcieli dziecka to pewnie będzie za późno.
    Obecnie jak już jestem w ciąży zaczęło się gadanie, ze w sumie to szybko się zdecydowaliśmy na dziecko i teraz to zobaczymy jak to jest i te głupie uśmieszki, które towarzyszą każdej nowej mądrości życiowej.
    Też tak macie? Bo my powoli się odcinamy od takich znajomości bo o dziwo obecnie lepiej dogadujemy się z naszą starą imprezową ekipą dla której nasza ciąża nie jest problemem.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja tak miałam z polecaną oliwką dla kobiet w ciąży z rossmanna. Mój małż jak tylko namierzył źródło smrodu tak od razu oliwka poleciała do kosza :-)
    ja kolejny raz polecam elancyl na rozstępy i rossmann wypuścił jakąś limitowaną edycję kremu do masażu na rozstępy dla kobiet w ciąży. Oba produkty rewelacyjne :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me właśnie widać jej nie powiem co...ale styl chyba ujdzie jak dla ciężarówki;p ewentualnie oversize...http://olx.pl/oferta/koralowa-szyfonowa-sukienka-na-wesele-luzna-naszyjnik-CID87-ID7bLtj.htmlcoś w stylu...ale kuźwa weź znajdź taką w sklepie żeby przymierzyć;/

Anitka201 co do kremu kupiłam po Twoim poleceniu i jestem super zadowolona;) Mąż mówi, ze jestem "mięciutka";p po nim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:56

Anitka201 lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziewczyna wkurzyla wie że w ciąży jesteś to chora siadają obok mnie :-/ z gorączka nosz kurwa skąd ci ludzie się biorą to ja nie wiem i pod koniec zajęć mówi, że ona chora jest

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 977 978 979 980 981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ