Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFakt, ja się cieszę, bo mam psychiczną blokadę przed tyciem, bo zawsze byłam kluska, siostra za to sexi chudzina i się zawsze porównywałam, potem schudłam 12 kg i mam coś nie tak w głowie. Ale zdrowo jem, unikam fastfoodów, słodyczy (na szczęście takie zachcianki mnie omijają), malutka waży tyle ile powinna, lekarz zadowolony, skóra na razie ok, więc jest łatwiej;). Tylko umawiam się na sesję brzuchatkową i muuuszę jeszcze trochę poczekać hehe;)
Ja szkołę rodzenia zaczynam 25 czerwca, już się doczekać nie mogę -
A mi tak szybko leci dzis czas mimo z dopiero po 10
ale dobrze,niech leci jak najszybciej do wizyty
na 15 zajecia, na 17 egzamin i na 20 wizyta ,wiec nie bede w domu dreptac i czekac do 20
doktorek juz mi zapowiedzial dluuga wizyte wiec pewnie napatrze sie na dzidziusia za wszytkie czasy -
Ja mam duży brzuch jak stoję jak siedzę lub leżę to gdzieś się to chowa lata tez się boje ja zmarzluch jestem ale mąż się śmieje ze juz mi gorąco a jeju chłodno gdzie to było na odwrót a co dopiero będzie jak przyjdzie lato
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:31
-
Anitka201 wrote:4me Ty chudzielcu! Nic po Tobie nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:38
-
piękne brzuszki chyba dzisiaj też swój wrzucę jak wrócę do domu
diatomka dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania
Nancy nie stresuj się zaraz zobaczysz rozbrykanego synusia
mi mąż cały czas mówi, że mam termostat zepsuty bo zawsze na odwrót odczuwam temperaturę, jak wszystkim zimno to mi ciepło i na odwrót -
.ona. wrote:A ja witam się w ten deszczowy dzień.
Humor do bani, adekwatny do pogody, mąż mi wczoraj wieczorem dobry nastrój zepsułWrr!
Zjedz cos slodkiegoja mam meeeega ochote na takie prawdziwe domowe ciasto.... Ale za leniwa jestem pewnie sie nie zbiore by zrobic choc nic innego do roboty nie mam
.ona. lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Ale z ciekawosci zrobie tez zdjecie wieczorem i w ciazowych getrach bo mi sie wydaje, ze naprawde wtedy brZuch duzo wiekszy. W ogole moim zdaniem ciazowe brzuchy strasznie podkreslaja ciazowe ubrania- te getry z lidla na przyklad
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa przypomnialo mi sie cos...
Kupila sobie ostatnio w rosmannie balsam antycellulit. Firmy Tołpa- specjalny dla ciezarnych.
Dziewczyny jak bardzo go nie polecam !!!!!!
Przez dwa dni szukalam przyczyny smrodu- stechlizna pomieszana ze starymi skarpetami. Popralam wszystkie narzuty, poduszki, szukalam wszedzie starych skarpet Mna koniec okazalo sie, ze to ten krem tak smierdzi na mojej skorze... Nie wiem czy to ze mna cos nie tak czy jednak z tym kremem
ma w sobie jakis torf i to pewnie to. A szkoda bo kosztowal 30 dyszki za wcale nie duza tubke
I to nie, ze ja mam teraz mocniejszy wech- zadne zapachy mi w ciazy nie przeszkadzaly nigdy. Zreszta dalam powachac mojemu M i prawie poczul sie jak w czasie mdlosci))
Takze nie polecam
-
Paulinek wrote:http://www.vubu.pl/product-pol-63114-Elegancka-szyfonowa-sukienka-z-naszyjnikiem-mietowa.html
a co myślicie o takim stylu na wesele? tylko ta podszewka mogłaby być dłuższa;/
Mnie sie podoba ale ta podszewka chyba ja dyskfalifikuje- normalnie lasce nogi widac i prawie cos jeszczestaniesz pod slonce i kino gotowe
do tego brzuch ci moze ja jeszcze troche wyzej podniesc- chociaz nie- wroc- niczego Twoj brzuch nie podniesie
))
Paulinek lubi tę wiadomość
-
A wiecie co mnie dosłownie wkur**a? Jak po ślubie przez 4 lata wszyscy dzieciaci znajomi namawiali nas na dziecko ale my byliśmy nieugięci bo chcieliśmy najpierw wybudować dom, a następnie się jeszcze wybawić. Ciągle nas za to linczowano, ze jesteśmy bardzo wygodni itp i często słyszeliśmy, ze jak będziemy już chcieli dziecka to pewnie będzie za późno.
Obecnie jak już jestem w ciąży zaczęło się gadanie, ze w sumie to szybko się zdecydowaliśmy na dziecko i teraz to zobaczymy jak to jest i te głupie uśmieszki, które towarzyszą każdej nowej mądrości życiowej.
Też tak macie? Bo my powoli się odcinamy od takich znajomości bo o dziwo obecnie lepiej dogadujemy się z naszą starą imprezową ekipą dla której nasza ciąża nie jest problemem. -
4me ja tak miałam z polecaną oliwką dla kobiet w ciąży z rossmanna. Mój małż jak tylko namierzył źródło smrodu tak od razu oliwka poleciała do kosza
ja kolejny raz polecam elancyl na rozstępy i rossmann wypuścił jakąś limitowaną edycję kremu do masażu na rozstępy dla kobiet w ciąży. Oba produkty rewelacyjnePaulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me właśnie widać jej nie powiem co...ale styl chyba ujdzie jak dla ciężarówki;p ewentualnie oversize...http://olx.pl/oferta/koralowa-szyfonowa-sukienka-na-wesele-luzna-naszyjnik-CID87-ID7bLtj.htmlcoś w stylu...ale kuźwa weź znajdź taką w sklepie żeby przymierzyć;/
Anitka201 co do kremu kupiłam po Twoim poleceniu i jestem super zadowolona;) Mąż mówi, ze jestem "mięciutka";p po nimWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:56
Anitka201 lubi tę wiadomość