WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola1688 wrote:No właśnie ten detektor mam i jakoś nie łapie no nic zobaczymy kiedy coś uda się znaleść
U mnie zaraz nad kością łonową na linii włosków. 1 cm w lewo licząc od środka pod pępkiem.
Leżałam chyba z pół godziny i milimetr po milimetrze sprawdzałam. Na prawdę łatwo jest przeoczyć za szybko poruszając. Powodzenia -
Leżę w szpitalu. Jak sie kąpałam to dostałam Meg krwawień że skrzepami, zemdlałam, pogotowie mnie zebrało. Wiedziałam że to koniec mojej drogi z tą ciąża. Ale okazało się, że płód żyje. Bije serce, wszystko jest w porządku. Mam krwiaka jakiegoś wielkiego, ale mówią że dobrze ze to wylatuje niżby miało odkleić kosmowke od endometrium. W każdym razie boli mnie super brzuch, ale żyje.
-
juchacha94 wrote:Leżę w szpitalu. Jak sie kąpałam to dostałam Meg krwawień że skrzepami, zemdlałam, pogotowie mnie zebrało. Wiedziałam że to koniec mojej drogi z tą ciąża. Ale okazało się, że płód żyje. Bije serce, wszystko jest w porządku. Mam krwiaka jakiegoś wielkiego, ale mówią że dobrze ze to wylatuje niżby miało odkleić kosmowke od endometrium. W każdym razie boli mnie super brzuch, ale żyje.
Dzieki Bogu wszysto z groszkiem dobrze ❤️ Trzymaj sie i badz dobrej mysli, jak juz pekl i sie oproznia to juz dalej musi byc dobrze. Kciuki ✊✊✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2023, 00:53
juchacha94 lubi tę wiadomość
👩'76+👨'73
👩IO,niedoczynnosc tarczycy
👨02'20 Cukrzyca I,Asthenoteratozoospermia,Morfo0%
*Invimed Wroclaw
III IVF 14.05.21szpital-Cytotec
*Gyncentrum Katowice
IV-VIII IVF 10.21-11.22, ❄6x5.1.1
11.01.23 FET 1x5.1.1;2dpt 6.96;7dpt 64.87;9dpt 126.3;12dpt 428.9;16dpt 2172;23dpt 11801;27dpt 27835 i ❤️;34dpt 1,09cm;47dpt 9+3 2.64,❤️174;10+6 4.47;
15.03 I prenatalne👍,5,6cm❤️164,corka?;20.03 NiftyPro-zdrowa corka;;20+5 polowkowe 390g❤️152,👍;;30+4 USG3 trym 1560g❤️150;35+3 2663g👍🙏;
39+3 10:34 3510, 55cm 10pkt ❤️❤️❤️❤️❤️ -
juchacha94 wrote:Leżę w szpitalu. Jak sie kąpałam to dostałam Meg krwawień że skrzepami, zemdlałam, pogotowie mnie zebrało. Wiedziałam że to koniec mojej drogi z tą ciąża. Ale okazało się, że płód żyje. Bije serce, wszystko jest w porządku. Mam krwiaka jakiegoś wielkiego, ale mówią że dobrze ze to wylatuje niżby miało odkleić kosmowke od endometrium. W każdym razie boli mnie super brzuch, ale żyje.
Ale dzielny Kropek! Szybkiego powrotu do domu i żebyś już więcej nie musiała takiego stresu przeżywać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2023, 07:37
-
-
Jejku 😢 bardzo się cieszę ze maluszkowi nic kiedy jest ! ❤ trzymaj się, wracaj szybko do zdrowia 😘 -
Juchacha94 - dobrze że już wiadomo z czego to krwawienie, trzymam kciuki żebyś szybko wyszła do domku i już że spokojem czekała do porodu❤️
-
Mnie chyba zaczyna brać jakieś przeziębienie i wydaje mi się, że zaczyna mi wychodzić opryszczka. Bardziej boję się tego drugiego, bo mam skłonność do naprawdę dużych zmian i dość uporczywych. Chyba będę musiała się skontaktować z lekarzem co mogę zastosować…
-
Trzymaj się kochana i trzymaj się maluszku Daj znać jak dzisiaj... -
Acmvj wrote:Mnie chyba zaczyna brać jakieś przeziębienie i wydaje mi się, że zaczyna mi wychodzić opryszczka. Bardziej boję się tego drugiego, bo mam skłonność do naprawdę dużych zmian i dość uporczywych. Chyba będę musiała się skontaktować z lekarzem co mogę zastosować…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2023, 10:01
-
juchacha94 dobrze że z dzieckiem wszytko ok, nie wyobrażam sobie ile strachu się najadłaś 🤯
Co do badań o których pisałyscie, ja nie robię Nifty ani Sanco. W pierwszej ciąży też nie robiłam. Pappe tak razem z USG, jedynie jeśli tam wyjdzie coś nie tak to wtedy owszem.
Wczoraj byłam na wizycie, wszystko ok, małe rośnie muszę właśnie umówić się na prenatalne w końcu 🤯
Zastanawiam się kiedy zacznie być widać bo w pracy chciałabym powiedzieć dopiero po prenatalnych najwcześniej 🙈
Póki co wylądowałam w domu ze starszakiem z zapaleniem oskrzeli 😒 ciężkie noce za nami 🙈 nie wiem jak to będzie z dwójką w takich sytuacjach -
Natka95 wrote:juchacha94 dobrze że z dzieckiem wszytko ok, nie wyobrażam sobie ile strachu się najadłaś 🤯
Co do badań o których pisałyscie, ja nie robię Nifty ani Sanco. W pierwszej ciąży też nie robiłam. Pappe tak razem z USG, jedynie jeśli tam wyjdzie coś nie tak to wtedy owszem.
Wczoraj byłam na wizycie, wszystko ok, małe rośnie muszę właśnie umówić się na prenatalne w końcu 🤯
Zastanawiam się kiedy zacznie być widać bo w pracy chciałabym powiedzieć dopiero po prenatalnych najwcześniej 🙈
Póki co wylądowałam w domu ze starszakiem z zapaleniem oskrzeli 😒 ciężkie noce za nami 🙈 nie wiem jak to będzie z dwójką w takich sytuacjach -
Zrobiłam dziś druga próbę z detektoem, tym razem z żelem i myślę że to tętno dzidziusia bo " ucieka" , słychać też bicie serduszka, ale wartości nadal na poziomie 125-130. Chwilę potrzymam głowice, słuchać stukot, a po chwili znika i łapie znowu kawałek (1-2cm) dalej.
juchacha94 lubi tę wiadomość
-
Plamienie ustaje, ale cały czas jestem na obserwacji. Coś mnie zaczyna gardlo boleć, jeszcze mi przeziebienie potrzebne.
Usg m dzisiaj nie robili, to nic więcej niestety nie wiem. -
Może Cię jeszcze wezmą na USG na kolejnym dyżurze, albo już jutro. Pytaj położne co możesz na to gardła, im szybciej zareagujesz tym lepiej.