Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Za którym razem udało się Wam zajść w ciąże?
Odpowiedz

Za którym razem udało się Wam zajść w ciąże?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży jak nie udało mi się za pierwszym razem po odstawieniu tabletek, też byłam lekko zaniepokojona, bo ponoć po pigułach to takie łatwe, a w kolejnym cyklu był tylko jeden seks w okolicy owulacji i się udało... choć ciąża niestety obumarła :(

Następne podejście to ciąża w 3cs. Ale już zaczęłam mierzyć tempkę, żeby bardziej świadomie trafiać w te dni i nie tracić czasu na próby. Nie wiem na ile pomagało, ale w tym 3cs postanowiłam poleżeć po... żeby dopomóc robaczkom na dotarcie do celu... Byłam rozbita po poronieniu i przeżywałam jak pojawiał się okres, dlatego tym bardziej się cieszę, że mimo spiny się udało i powoli czekam na finisz ;D

• jenni Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza ciaza byla nieplanowana wiec czlowiek poprostu zaakceptowal fakt :-) teraz staralismy sie z mezem pol roku, juz zaczynalam sie martwic co jest z anmi nie tak, myslalam ze bede w ciazy juz w pierwszym cyklu. Czy to nie jest zadziwiajace ze wlasciwie szansa na zajscie w ciaze w pierwszym cyklu wynosi jedynie 16%? 30% jesli jest wspomaganie farmaceutyczne ;)

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ