Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
W razie o to jak byś dodawała zdjęcia przez pokazywarka.pl to tam dodajesz zdjęcie i wciskasz WYKADRUJ i przycinasz zdjęcie
Agatia rośnie córcia Tobie jak na drożdżachWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 16:00
agatia lubi tę wiadomość
-
Bratku o nie kurde blaszka...
Co do acardu, to w pierwszej ciąży odstawiłam dzień przed cc, teraz 3 dni przed cc. W szitalu mi powiedzieli, że wg wytycznych PTG odstawia się go w 34tc, ale u mnie zapomniano o tych wytycznych i go łykałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 00:09
Bratek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ☺Bratku sprawdzam co u cię, a ty ciągle w dwupaku☺ spodobała Ci się ta ciąża ☺ no nic czekamy na wieści ☺trzymaj się ciepło.
Kjopka daj mi instrukcję jak wstawić suwaczek, bo ja ciemna masa jestemBratek lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
IR kliknij na jakiś suwaczek,którejś z dziewczyn i przekieruje Cię na stronę z suwaczkami. Będziesz mogła wybrać jaki chcesz
Bratku ech ....szkoda gadać. Oby jak najszybciej się zaczęło i szybko poszło.Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Agatia - no tu wyhamowali, jak poparzeni na hasło Acard. Ja nawet przy pierwszym zbieraniu wywiadu zapomniałam o tym Acardzie powiedzieć, bo wszystko się kręciło wokół heparyny
Ale serio - już od kilku osób (w tym dwóch lekarzy na obchodzie) usłyszałam, że może dobrze na tym wyjdę, bo indukcja nie będzie już za kilka dni potrzebna...
No albo chociaż szyjka się lepiej przygotuje. A ona akurat, z tego co widzę i czuję, wykorzystuje ten czas )))
IR - no ba! Od razu dieta odchudzająca....
Bo choć jedzenie jest całkiem ok, jak na szpitalne, to jednak.....eeeee.... no troszke mi szybko zaczyna burczeć w brzuchu.....Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
My po ostatniej wizycie położnej
Liwka super, problem szczepienr, ale to wiadomo
Gorzej z moim brzuchem, który nawala jak cholera i jutro mam przyspieszoną wizytę u ginki. Wg poloznejr blizna ok, macica ok, zgrubień nie wyczuwa, ale trzeba sprawdzić, co się dzieje, że tak boliImię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hop
Ja skończyłam ostatni sezon serialu więc wracam do świata żywych teraz mogę pozwać do sądu kogo chcę i o co chcę jestem taka obeznana
Bratku ale są różne szkoły, jednego nie czaję że skoro zastrzyki np odstawiamy na kilka dni przed porodem to czemu nie tak samo z acardem który jest de facto słabszy ...dziwne. Ale jak już pisałam na różowej sama muszę się zapytać bo wizytę mam w 32 tyg więc warto wiedzieć co i jak....trzymam kciuki żeby naturalnie wszystko samo ruszyło
Agatia ale duża i śliczna już twoja panna
Kobiety czas ucieka, kolejna po Bratku to kas do rozpakowania?
Kurde już się obyłam z tym moim brzuchem ale każdego dnia już teraz słyszę czy to lada dzień bo brzuch nie dość że duży to nisko , staram się mimo uszu puszczać uwagi czy aby nie dwójka będzie, ale nie powiem że jak nadejdzie ten dzień to jednak odetchnę z ulgą nie będzie mi brzucha brak
Kjopa kiedy wizytujesz? idziesz jak burza -
Bratku to Ci heca:/
Ja właśnie też biorę Acard i mam brać do końca 34tc,na nastepnej wizycie w 35tc ginka pobierze te wszystkie posiewy i jak coś wyjdzie to będziemy leczyć,a na +gbs to już chyba przed porodem dozylnie dają?
Eh,szkoda gadać.
Ruby podobno Acard działa inaczej niż clexane,coś z plytkami to ma zwiazek ale dokładnie nie wiem,i acard trzeba odstawic wcześniej żeby krwotoku nie było no i u dziecka w serduszku coś tam się domknelo.
Ze niby ja następna???? Ojc,ale to zlecialo.
W nocy jakiś skurcz zoladka mnie obudził,już myslalam że rodze;-)
No i zlapal mnie też skurcz łydki:/ chyba muszę zwiększyć magnez.
A czuję się już jak hipopotam hehe
Dziś w kauflandzie kupilismy dla Małego 2reczniki z kapturkiem i rajstopki malusie
Bodziaki też mieli i inne rzeczy nawrt niedrogo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 12:15
-
nick nieaktualny
-
Ruby jeśli masz mieć cc to chyba Acard można odstawic później,jeszcze masz clexane pozatym. Ale już lepiej lekarza zapytaj.
Kocyk minky zamowilas?
Ja czekam na komplet do wózka -
Cinnamon - mam książeczek pod dostatkiem... Chociaż - jak to ja, bardziej poradniki
Ruby - no właśnie to jest zmyła z tym działaniem... Mechanizmy są inne. Dlatego Clexane można odstawić później (już kilku lekarzy mówiło tu o 12h), natomiast przy Acardzie muszą się odtworzyć płytki - a na to trzeba dni, a nie godzin.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny