Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hop
dzięki kobietki za kciuki
Ja walczę z zakupem firanki - a la panel- roleta rzymska do kuchni nie wiem czemu ale znowu coś sobie wymyśliłam i tak o to walczę aż znajdę dotychczas miałam same zasłonki z boku i mam rolety dzień-noc, ale mieszkamy na parterze i dużo widać jednak przez "gołe" okno więc tak wymyśliłam sobie roletkę rzymską
Poza tym to jak zbiorę młodą rano do przedszkola to zwykle dosypiam i tak szybko mi zleci do 14 , potem znowu po młodą i dzień leci
Dobrze że mam te zastrzyki bo od tego nic nie robienia tylko leżenia faktycznie bym tych skrzepów dostała
-
nick nieaktualny
-
Ruby ja tu czekam i czekam
Kupiłam detektor płodu. Ma niecałe dwa miesiące a dzidzia już leżała na wyrku jak odbierałam,więc dużo nie był używany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 19:16
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem babeczki
Także wiem, że nic nie wiem no i tak cięcie po skończonych 38 tygodniach o ile nic wcześniej nie wyskoczy, czyli tak koło 18-20 listopada, liczyam o tydzień wcześniej no ale cóż ...życie
Rzeczywiście bardzo dużo śluzu stwierdził i dostałam dwa rodzaje globulek, jedne chyba na bakteryjne zapalenie, a drugie na grzybiczne...jeśli jedne nie pomogą w ciągu dwóch dni to zapodać drugie. Zaczęłam od bakteryjnych
A na USG mam być 28 października także o młodym nic nie wiem poza tym miałam KTG i wyszło dobrze. -
18-20 listopada to akurat weekend wypada Oby globulki pomogły.
Milka ledwo weszłam do domu i z synkiem słuchaliśmy Teraz mój P przyszedł z pracy,poszedł z psem i jak przyjdzie to będziemy szukaćMilka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:18-20 listopada to akurat weekend wypada Oby globulki pomogły.
Milka ledwo weszłam do domu i z synkiem słuchaliśmy Teraz mój P przyszedł z pracy,poszedł z psem i jak przyjdzie to będziemy szukać
Ile kosztowało cię to cudo? daj znać jak poszukiwania:) -
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby to dzisiaj usg nie miałaś? Ciekawa jestem wagi Twojego;-)
No rzeczywiście miesiąc Ci został,fajnie -
Ruby wrote:no widziałam właśnie więc albo łaskawie mi zrobi w piątek cięcie albo aż po weekendzie w poniedziałek...no nic pozostaje czekac
Ile kosztowało cię to cudo? daj znać jak poszukiwania:)
Płaciłam 90zł ,mam paragon -płacili 140zł chyba i mówiła,że tam jest chyba rok gwarancji. -
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby zleci
A te globulki to jakie masz? -
Ja właśnie nystatyny nie mialam tylko Pimafucin,w sumie nie wiem co ma w skladzie,ale jak mialam na początku grzybice to pomogło. A tak to mialam robione globulki wg antybiogramu.
Tak patrzę i ja od dziś do terminu z OM też mam równy miesiąc -
Aha,Fluomizin mialam ostatnio jako uzupełnienie antybiotyku,dla mnie masakra,po 3dniach ciężko je było włożyć,bo slabo się rozpuszczaly:/ ale wtedy nie mialam zbyt dużo sluzu to może Tobie akurat teraz spasuja
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ja właśnie nystatyny nie mialam tylko Pimafucin,w sumie nie wiem co ma w skladzie,ale jak mialam na początku grzybice to pomogło. A tak to mialam robione globulki wg antybiogramu.
Tak patrzę i ja od dziś do terminu z OM też mam równy miesiąc
Kas ja obstawiam ciebie za 2 tygodnie , a potem Ja po tobie za kolejne 2 na pewno będziesz pierwsza, a zgodnie z suwaczkami ja po tobie za 2 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:26