Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilka masz jeszcze szmat czasu na pukanie
pierworódki czują później, ja chyba w 18 tyg poczułam coś więc na wszystko przyjdzie pora
Za to teraz młody niecpróżnuje...w dzień cały czas harcuje , a w nocy jak idę na sikucto też potem wyrabia bo go robudzam chyba
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
IR super wieści
Ja dziś w nocy wstalam co godzinę na siku,chyba z 5razy:( czuję się i wygladam pewnie jak zoombie;-)
Mały okropnie napiera i ta szyjka kluje oj kluje;-)Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Nic a nic
chowa się wariat mały
Pocieszam się że u Ciebie też dość późno maluch się odezwałcoś koło 19 tygodnia ?
i mam łożysko na tylnej ścianie czyli teoretycznie powinnam czuć wcześniej ruchy niż te co mają na przedniej
-
IR super kawał dzidzi już
Powiedz coś o tej diecie i ile miałaś glukozy. Ja przed ciążą miałam 91 a teraz 77. Kilka razy było mi słabo i to ewidentnie było od spadku cukru. Znam te objawy
Cinnamon wypoczywaj i daj znać czy dziś lepiej było z brzucholem. Ostatnio szwagier dzwonił i chciał się umówić na święto zmarłych ale powiedziałam,że nie dam raczej rady łazić po cmentarzu. Też dość szybko czuję brzuch może nie tyle napięcie ale w pachwinach bardziej. Nawet nie myje za często naczyń bo 5-10min. stania przy zlewie i już mnie łapie.
Milka u Ciebie już niedługo maluch da o sobie znaćMilka1991, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Jednak młoda wczoraj poległa, wirus dopadł i ją...myłam po niej podłogę i sama prawie nie zwymiotowałam, ale to od zapachu
Dzisiaj jest już ok - przynajmniej na razie, ale noc taka sobie, kilka razy jeszcze wymiotowała ale już samą wodą.
U was też panuje takie wirusiko? wczoraj u młodej w grupie było 8 osób z tego razem z nią te o których wiem to kolejne 3 padły o ile nie reszta też więc dzisiaj pewnie pojedyncze sztuki były w przedszkolu...
A tak to u mnie znaczna poprawa, można siedzieć, leżeć, można żyć bez bólu i swędzeniaw ogóle dzisiaj czytałam artykuł, że dziecko z 37 a 39 tygodnia to ogromna różnica - w budowie mózgu itp więc faktycznie lepiej poczekać na zakończone 38 tyg a potem niech się dzieje co się ma dziać
-
U nas o wirusach nie slyszalam,dużo zdrowka dla córki
Ruby chyba czytalam ostatnio ten sam artykułi po jego przeczytaniu wybralam optymalną datę na poród 4listopada
tzn.to jest najwcześniej kiedy mogę się rozpakować hihi
Ostatnio trochę też strach mnie oblecial w związku z porodem,ale przynajmniej torbę spakowalam
Kjopa a Ty musisz dalej leżeć? -
Kas niby krwiaka już nie ma ale ja to tak jeszcze do końca nie wierzę
Jak byłam wcześniej u innego lekarza to też mówił,że nie ma a był. Chociaż teraz lekarka z NFZ tak mówiła i z Invicty na prenatalnych też.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Dzięki
Nie wiem na jak długo tu zabawie, ale nie chce tam dziewczynom o ciążowych rozterkach truć.
Kas byłam u gina, byłam w ICZMP u nas wtej poradni patologii ciąży, byłam u profesorka, i wczoraj na usg
Maluch ma już 10mm, serducho bije, nie wiem jak szybko-bo dr nie mówil (podejrzewam że może celowo żeby nie stresować- na skierowaniu miał po łacinie napisane poronienia nawracające) ale mówil ze wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 08:16
Milka1991, cinnamon cookie, Imię_Róży, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Milka dzięki , u mnie z tym sikaniem to był taki problem, ze cały brzuch mi sie napiął że nie mogłam siedzieć, chodzić, i w ogóle, jak juz pisałam, prawdopodobnie załatwiłam sie fasolką nieszczęsna...nadełam sie jak balon.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid to już wybralas lekarza prowadzącego? Bo miałaś dylemat między dwoma o ile nie pomyliłam niczego...O pracy ci już napisałam na ovu ale resztę będę tutaj pisać
jak tam mąż zareagował na kropeczke? I na jakim zestawie leków jesteś?
Ja byłam w sklepie i jak wróciłam to ledwo żyjemam blisko bo tylko przez drogę ale oczywiście zamiast dwóch rzeczy to wzięłam dwie reklamówki i donieść miałam ciężko
Kupiłam te bavarie 0,0 zwykłą i o smaku jabłkowym , dzisiaj przetestujeupije się jak swinia
Milka1991, midnight lubią tę wiadomość
-
Witamy Mid po fioletowej stronie mocy
trzymam kciuki by wszystko było dobrze :*
Ruby ja też mam jeszcze w zapasie dwie Bavarie, jedną niebieską i jedną czerwoną, może dziś chlupnęa jeszcze w lodówce czeka Hugo na jakąś okazję
Dziś już mało bolało, a przeszłam parę razy po schodach na górę, teraz postałam w kuchni bo obiad przygotowywałam i znów brzuch ciągnieMąż jedzie niedługo na kawalerski za miastem, na szczęście postanowił że nie pije i wróci koło 22, jakby co to przyjedzie na ratunek
oby nie było takiej potrzeby
także leniwy, samotny wieczór przede mną
midnight lubi tę wiadomość
-
Mid kochana bardzo, bardzo, bardzo mocno kibicuję!!!
Nie mam siły Was nadrabiać, bo rozłożyło mnie zapalenie oskrzeliMłody miał lekki kaszel i katar, ale wychodzi z infekcji. Teraz walczę, żeby Młoda nic nie złapała.
Jak dojdę do siebie nadrobię Was kochane.midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon no toż to też się schlej dzisiaj
Fajnie, że mężulek będzie jakby co mobilny, nie masz się co martwić
a jak będziesz odpoczywać to przejdzie, na pewno pamiętasz jak wam pisałam, że jak trochę pochodzę to mnie brzuch ciągnie, ale odpoczynek pomaga więc idź w moje ślady książka do ręki , piwo do kufla , leżeć i pachnieć
Agatia no to szybko wracajcie do zdrówka
A moja młoda się na nas wypięła i pojechała do dziadków poszaleć, na szczęście rotawirus tylko w ten czwartek ją trzymał, wczoraj już było ok więc spakowała się i wio na wieś
Ja kupiłam od pewnej mamci śpiworek do wózka granatowy za 20 zł bo komplet minky będzie nam służył jako kołderka w drugim łóżeczkuśpiworek w dobrej formie i pasuje jak ulał do naszego wózka
cinnamon cookie, Kjopa3, Ejrene lubią tę wiadomość