Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mid witam po fioletowej stronie
Cinnamon wypoczywaj. Kiedy masz teraz wizytę?
Agatia kurujcie się bidulki.
Ruby a to córa spryciulaagatia, midnight, cinnamon cookie, Ruby lubią tę wiadomość
-
Hej
Kas na razie 3 tyg, może jak usg ok to może karte założy?
Ruby Mąż zareagował na zimno...wiesz, już parę razy to przerabialiśmy...wie już moja mama jakoś radości nie ma -ale myśle ze nikt nie chce się przywiążywać do tej myśli za bardzo..
Leki na razie; lutka 2x100, clexane 0,8, dopegyt, elevit, encorton, acard...
Cinnamon uuważaj na siebie
Agatia zdrówka Wam życze
cinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid chyba na nast.wizycie pewnie już założy
Super,bardzo się cieszę ze Ci się udało
Teraz masz chyba więcej leków? Bedzie dobrzemidnight lubi tę wiadomość
-
Hej "zaciążone" Mam do Warszawy zapytanie, czy został może którejś z Was Bromergon? Chciałabym odkupić bo przez te ciągłe wyjazdy nie mam szans się dostać do lekarza a zaczynają mi się kończyć tabsy a od połowy listopada mój gin ma miesiąc wolnego Jakby któraś z Was chciała odsprzedać to będę wdzięczna
-
majju wrote:Hej "zaciążone" Mam do Warszawy zapytanie, czy został może którejś z Was Bromergon? Chciałabym odkupić bo przez te ciągłe wyjazdy nie mam szans się dostać do lekarza a zaczynają mi się kończyć tabsy a od połowy listopada mój gin ma miesiąc wolnego Jakby któraś z Was chciała odsprzedać to będę wdzięczna
-
nick nieaktualnyHej,
Majju ja niestety nie mam, ale widzę że Agatia chyba cię poratuje
Jak tam weekend kobiety?
U nas ciepło było, słonecznie, super pogoda tylko szkoda że ja nawet na spacer wyjść nie potrafię bo po kościele już ledwo żyłam
Byłam już na cmentarzu u dziadka i babcie więc wszystkich świętych już mam zaliczone, m pojedzie 31 i załatwi resztę w jego okolicy.
Kas została mi ostatnia tabletka nystatyny na dzisiaj wieczór czy ten lactovaginal brać dopiero po skończonym antybiotyku czy zapodać już mogę? -
Witam w 11 tym tc
Witaj Mid, rozumiem powściągliwość rodziny po takich przeżyciach, ale my zostajemy na fioletowej do porodu i o jeden dzień dłużej:-)))
Nie nadrobię dziewczynki, mieliśmy koszmarny weekend, ja miałam ból gardła w piątek w sobotę przeszedł, za to od 15 do 21 grypa żołądkowa, nie wiedziałam z której strony zaatakuje to siedziałam na kibelku z miską na kolanach, także jestem lżejsza o 1,5 kg od soboty. Jak w niedzielę przeszło, to do dostałam opryszczki na ustach oczywiście, załamka. Ginka odpisała żeby smarować erzabanem, ja doczytałam w necie o sudocremie i rozgniecionym rutinoscorbinie i to pomaga. Wymęczona chorobami wyglądam jak topielica. Teraz się martwię czy z dzidziolkiem wszystko w porządku.
Mało tego synek ma od wczoraj zapalenie ucha, dzisiaj po południu jedziemy do laryngologa, bo mimo antybiotyku spuchnięte i boli. Jestem wykończona...
Kjopka o diecie cukrzycowej ci napiszę jak dojdę do siebie... ja miałam a czczo 90 a norma jest od 92 wiec bardzo blisko, tym bardziej że w poprzedniej ciąży też było zagrożenie cukrzycą.
Dzwonili dzisiaj, że prenatalne mam 9 listopada, bo pierwotnie ustalili na 14 ale wg mnie to było za późno i pani przełożyła mi bez problemu:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 12:38
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam i ja
Dziś bylam u fryzjera i od razu.humor lepszy
Ruby Lactovaginal bralabym już od jutra podczas antybiotyku żeby się nie wyjalowic;-) to jest na tydzień.opakowanie?
IR czas szybko leci współczuję chorób:( teraz ta grypa zoladkowa chyba panuje właśnie:/ -
IR ale się umęczyłaś biedna :*
Mid trzymam kciuki by tym razem wszystko było tak jak powinno.
I już nie pamiętam co miałam której napisać,czytam Was reguralnie ale odpisać coś nie mam kiedy albo nie mam siły
U nas średnio. Rehabilitujemy się, oprócz masażu szantala 2 razy dziennie doszły nam też uciski według Vojty które mam mu robić 4 razy dziennie. Różnie nam to wychodzi, raz płakałam razem z nim, dziś rano pierwszy raz był Vojta bez płaczu ale popołudniu byliśmy u rehabilitantki i doszedł nam nowy ucisk tym razem w innej pozycji na brzuchu i histeria była wielka. Rehabilitantka powiedziała dziś że to trudny pacjent. Jak by tego było mało to w piątek byliśmy na kontroli u ortopedy i dał nam jeszcze 4 tygodnie ale Mikołaja duże napięcie w stawie i czeka nas prawdopodobnie poduszka korekcyjna.
Poza tym to z takim 3,5 miesięczniakiem już całkiem inaczej, w dzień pobawi się sam trochę sobą zajmie. Inna bajkamidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilka chyba chłopak ostatnio to same chłopy się rodzą...ja taki brzuch miałam w najlepszych po ciążowych czasach ty chudzielcu jeden
W którym cyklu zaskoczyłaś? 12?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:59
Milka1991 lubi tę wiadomość