Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNapisałam do Wioli może ona ma to niego komórkę ale na razie nie odpisuje. Może porostu nie jest mi pisany ten cud. Teraz muszę się ogarnąć zaraz będą pracownicy lepiej żeby mnie takiej Żary żadnej nie widzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 14:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:weź więcej tego dupka
w sytuacji zagrożenia poronieniem mozna nawet 4 tabletki na raz łyknąć
a dupek nie jest wykrywany w badaniu, te 5,78 to twoj osobisty progesteron -
nick nieaktualny
-
Katiuszka spokojnie! Wiem, że łatwo mi mówić ale Lucc ma rację, nie masz plamień, beta rośnie więc nie ma potrzeby panikować, Twój spokój jest teraz potrzebny Maluszkowi. Bierz dupka i luteinę tak jak dziewczyny piszą i staraj się bez nerwów dotrwać do wizyty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiusza spokojnie bo stres tutaj w niczym nie pomoże. Mi w stresujacych momentach gin kazał wziąść dupka 4 na raz i duzo leżeć. I pamiętaj nie wolno ci myśleć że stracisz ta ciążę, trzeba myśleć pozytywnie. Dokonał się cud i ten cud się utrzyma :-*
U mnie dziewczyny dziś jakieś bóle podbrzusza mnie dorwaly i dość często twardnieje mi brzuszek. Staram się teraz leżeć ale co się podniose bóle się powtarzają. Na szczęście jutro już wizyta u gina jestem ciekawa co mi powie bo na moje oko małemu coś się spieszy na swiat. Ale jeszcze troszkę za wcześnie.
Powiedzcie mi jakie były wasze pierwsze objawy porodu? Bo ja swoich to już tak nie koniecznie pamiętam . -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. wzięłam lutkę i czekam do jura leże zobaczymy. nie jest łatwo się nie stresować.
Kasiu to mogą być bóle przypominające kiedyś coś takiego słyszałam że niunio przypomina mamusi że jest i że nie długo chce na świat ale jeszcze się na niego nie wybiera. Kuzynka tak miałam chyba w 36 tc a urodziła w terminie
ps. jutro nie poleżę roboty od groma sobie zaplanowałam i nie mogę odwołać niech to .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 18:51
-
Katiusza wiem że nie jest łatwo bo myślę że każda z nas tutaj tego doświadczyła
Dowiesz się że jesteś w ciazy modlisz się do pierwszej wizyty aby był pecherzyk później żeby tylko biło serduszko następnie aby przetrwać do 13 tc W kolejnych etapach czy nie za często boli mnie brzuch, każde klucie jest niepokojące z czasem się do tego przyzwyczaisz, pozniej sprawdzasz ruchy i kolejny stres z tym zwiazany az chyba do konca ciazy Myślę że na każdym etapie ciazy my mamusie się stresujemy i po porodzie jeszcze bardziej
Tylko że trzeba sobie samej cały czas tłumaczyć że będzie wszystko dobrze i nie tracić wiary
Ja w początkowej ciazy strasznie się bałam że serduszko przestanie bić i każda wizyta była dla mnie bardzo stresująca później już mi to przeszlo.
Co do moich boli mam nadzieję że masz rację choć dla mnie coś za częste mam te bóle bo gin powiedział że maks 4/godz. A ja zaczynam już sprawdzać w pewnym momencie czy są regularne -
Milka ja również mam całą ciążę twardnienie brzucha i bóle w podbrzuszu gin stwierdził że już musi być poprostu taki mój urok ale ostatnio dość mocno się to nasililo. Również biorę magnez 3x2 tab i dupka teraz akurat mi zmniejszył 2x1.
Po namowach męża właśnie zadzwoniłam do gina i kazał mi na raz wziąść 2 nospy forte, dupka 2 tab i magnez 4 tab i nie wstawać z łóżka tylko do toalety i jak przez 2/3 godz nie przejdzie mam do niego dzwonić. -
nick nieaktualnyKasiu uroki ciąży nie możemy zajść tragedia, zajdziemy panika jeszcze większa. masakra Trzymaj się wszystko będzie dobrze i u Ciebie i umnie.
Trochę się uspokoiłam i naszedł mnie straszliwy głód. Od lat nie byłam aż tak głodna
A lekarzy mówiących taki pani urok nie cierpię.