Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mimo tak dużej dawki leków nie do końca bym powiedziała że mi przeszło skurcze są ale już rzadsze nie dzwoniłam do niego bo jutro mam ta wizytę mam nadzieję że Fabcio poczeka.
Problem w tym że jeszcze nie jestem spakowana tzn teoretycznie już wszystko mam oprócz jednej koszuli nocnej mam dwie ale jeszcze jedna chciałam dokupić. W planach mam poród sn ale jak to wyjdzie zobaczymy. Wiem że na Fabianka to jeszcze zdecydowanie za wcześnie i za to staram się jak najwięcej odpoczywać. -
nick nieaktualnyKasia trzymajcie się :*
ja juz nie pamiętam objawów porodu, chyba nie miałam zadnych szczególnych, a tez miałam często skurcze przepowiadające i twardnienia i brałam na to fenoterol aż do 40 tc. ale słyszałam, ze go wycofali...
urodziłam 4 dni przed terminem, w 40 tc lekarzowi zalezalo zeby jak najdłuzej utrzymać ciąze, bo moja córa wg USG malutka była, w terminie urodziła się z wagą 2900 i 51 cm -
nick nieaktualnyKasiu jak tam?
Wizytę mam o piątej on jest wtedy po dorzurze więc może nie będę w kolejce ślęczeć jak nie zapomni z nim jest wszystko możliwe. A narazić jadę do pracy. Muszę znaleźć sobie pretekst dlaczego nie mogę nic nosić i głównie siedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 09:34
-
Katiusza trzymam mocno kciuki za wizytę i błagam nie każ nam długo czekać na wieści
Ja jeszcze na szczęście w dwupaku i czekam właśnie na swoją kolej do gina. Wczoraj było już nie za fajnie i byłam gotowa jechać do szpitala a to była pierwszy raz taka sytuacja w tej ciazy. Ja ż synkiem jak byłam to również brałam fenoterol i cała ciążę leżałam praktycznie w szpitalu z powody twardego brzuszka i rozwarcia od 5 miesiąca i miałam założony pessar. Teraz widzę że ten lekarz raczej nie jest skłonny żeby tak leżeć w szpitalu tylko w ostatecznosci. Dziś już się skurcze uspokoily więc mam nadzieję że będzie dobrze -
Dziewczyny czekam na wiadomości z wizyt i mocno trzymam kciuki
My wczoraj byliśmy na szczepieniu. Starszak miał mieć zaległe ale upiekło mu się bo nie było szczepionki i niewiadomo kiedy będzie.
Staś ma 10 tyg., 6500g i długość c-s 40cm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91fae3bd2317.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7988b99c65d5.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 17:29
cinnamon cookie, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Mały waży juz 2600kg szyjka mocno skrócona lecz bez rozwarcia do następnej wizyty czyli 30 czerwca mam leżeć wstawać tylko do toalety. Stwierdził że maluszek Już jest pięknie rozwinięty i jak nie daj Boże już się urodzi to nic mu nie zagraża ale lepiej żeby jeszcze poczekal tak z 2 tyg. Przynajmniej do 37 tc. Jak bym teraz urodziła to muszę jechać do Matki Polki a jak po 36 tyg. To że chodzę do niego mogę rodzic w tak jakby prywatnym szpitalu ale na NFZ więc będę leżeć żeby rodzic w godziwych warunkach
Kjopa3, cinnamon cookie, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu to leż odpoczywaj i szykuj się na poród. Trzymam kciuki żebyście wytrzymali do tego 37tc żebyś mogła rodzić tam gdzie lepsze warunki.
Katiuszaa super nie mogło być inaczej. To teraz czekamy do 30 na wieści serduszkoweKasia1407 lubi tę wiadomość
-
Podobają mi się takie pozytywne posty
Kasiu leż jak najwięcej i niech Maluch siedzi w brzuszku jak najdłużej. Jeszcze się nabędzie po tej stronie
Katiusza wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! Mam nadzieję, że zeszło trochę z Ciebie napięcie i stres? 30.06 to już chyba będzie można wypatrywać serducha.
A ja miałam wczoraj USG i nasz Kurczak waży już 1400 gram! Nie chciał buźki pokazać za to dumnie eksponował przyrodzenie, M. przeszczęśliwy
Korzystam z pogody i robię już 4 pranie ciuszków i pościeli.Kasia1407, Kjopa3, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny