Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej dzialoszki podajcie mi przybliżone.wasze daty porodów bo mamy na liście dział też terminy porodów tym co się udało
część już z was mam
część jeszcze nie;(
Ja mam na 27.11.16Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Kobietki mam wspaniałe wiadomości! Odebralam wyniki na tą przeklętą cytomelie!
Sa najlepsze jakie mogłyby byc
Chorowalam ale dawno temu, mam przecieciala więc jestem bezpiecznaa w tym labo nawet IgM wyszło negatywne więc najprawdopodobniej to było zwykle przeziębienie.
Tyle strachu się najadlam przez ten tydzień że poryczalam się ze szczęściaDuśka;), Kim87, Nats, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kobietki mam wspaniałe wiadomości! Odebralam wyniki na tą przeklętą cytomelie!
Sa najlepsze jakie mogłyby byc
Chorowalam ale dawno temu, mam przecieciala więc jestem bezpiecznaa w tym labo nawet IgM wyszło negatywne więc najprawdopodobniej to było zwykle przeziębienie.
Tyle strachu się najadlam przez ten tydzień że poryczalam się ze szczęściaa teraz dawaj datę porodu
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
kim u mnie 5 lutego 2017
Tuliska super wiadomości! Kiedyś czytałam, ze ta cytomegalia może wyjść falszywie dodatnia. Nerwow zjadlas pewnie kupe, ale ważne że jest wszystko ok
A ja dzisiaj nie mam mocy na nic. Moje ciśnienie rano wynosilo 83/55. Przez ta pogode pewnie.
W głowie mi się kręci jak na kacu ostrym
Jutro mam wizytę u Gina to wypytam co z tym można zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:32
Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:kim u mnie 5 lutego 2016
Tuliska super wiadomości! Kiedyś czytałam, ze ta cytomegalia może wyjść falszywie dodatnia. Nerwow zjadlas pewnie kupe, ale ważne że jest wszystko ok
A ja dzisiaj nie mam mocy na nic. Moje ciśnienie rano wynosilo 83/55. Przez ta pogode pewnie.
W głowie mi się kręci jak na kacu ostrym
Jutro mam wizytę u Gina to wypytam co z tym można zrobić.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej Tuliska to bardzo dobra wiadomość
Zdrowo rosnijcie
Jakis czas temu pisalam z toba o inofoliku zaczełam to stosować jakies 2 tygodnie temu i sama nie wierze czy to az tak by juz podziałało mineło 29 dni i dostałam okres. Poprzedni moj okres zawsze sie spóznial dostawałam tak od 38 do 50 dni. Czy to może miec az takie szybkie dzialanie ?
Ze tak szybko sie wyregulował
Malutka24 -
Kim87 wrote:Hej dzialoszki podajcie mi przybliżone.wasze daty porodów bo mamy na liście dział też terminy porodów tym co się udało
część już z was mam
część jeszcze nie;(
9 styczeń..Kim87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png