Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia trafiłaś w sedno...siostrę bolała głowa, pozyczyla sobie termoforek a po 10 minutach zrezygnowała bo jak stwierdziła "rzygać jej się zachciało od tego zapachu"
nie mam pojęcia czemu tak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 15:50
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
też mam ten termoforek-ale narazie pozyczyłam siostrze-bo ona mówi że do porodu jej sie przyda....ponoć się okłada brzuchol chyba czy coś-no ale to raczej na ciepło...
mam nadzieje że na ciepło nie bedzie smierdział-bo ja jestem dosć wrażliwa na niektóre zapachy(choć na inne duzo mniej niz większość ludzi..)
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Hej dziewczyny
Dolaczam sie do grupy, o ile pozwolici rzexz jasna. Wczoraj testowalam (bobo test) z moczu wieczornego kreska wyrazna.
Dzis rano (pink test)
Kreska mniej wyrazna, ale jest. Mam nadzieje, ze wszyatko okej
Mam pytanie. Ktore mnie nurtuje. Przed momwntem gdy zakaszlalam poczulam silny bol taki, ze az mnie zgielo w prawym jajniki. Boje sie. Co o tym myslicie?
Caluje WasKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Hej dziewczyny
Dolaczam sie do grupy, o ile pozwolici rzexz jasna. Wczoraj testowalam (bobo test) z moczu wieczornego kreska wyrazna.
Dzis rano (pink test)
Mam pytanie. Ktore mnie nurtuje. Przed momwntem gdy zakaszlalam poczulam silny bol taki, ze az mnie zgielo w prawym jajniki. Boje sie. Co o tym myslicie?
Caluje Was
Jasne ze mozesz dołączyć witamy na fioletowej stronie .
A co do bólu to normalne ja na poczatku przy kazdym kaszlnieciu,kichnieciu zginalam sie w pół nadal tak mam
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Hej dziewczyny
Dzis rano (pink test)
Caluje Wassama pamiętam jakby to było wczoraj jak robiłam test, a już za 6 tygodni mogę spokojnie rodzić bez obaw że maleństwo sobie nie poradzi
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
Oh to juz lada moment dzidzia bedzie z Wami!:-* gratuluje mocno!
Ja jeszcze dzis i jutro bede robic test.
Bo wczorajszy poranny wyszedl blady.
(Pink test) ale czytalam, ze te testy wlasnie takie sa. Nie wiem.
Dzisiaj chociaz chyba to niemozliwe bo jestem w 4tc i 5dniu. A juz wydaje mi sie ze sukienka opina mnie w talii.
Zawsze tonami pozeralam slodycze. Serio pierwsze co robilam po przebudzeniu to czekolada najlepiej milka laciata. A teraz kielbasa! Haha:D aww jedyne co dalej chce mi sie palic. Dziwne.
Caluje kochana zafasolkowane!Sylwia91 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Postaraj się przezwyciężyć chęć i nie truć maleństwa!
moje testy też były blade, ja dla własnego spokoju zrobiłam beta hcg i powtórzyłam po 48h żeby sprawdzić czy przyrost prawidłowy. Może udaj się do laboratorium i zbadaj krew? Będziesz spokojniejsza
-
Sylwia91 wrote:Postaraj się przezwyciężyć chęć i nie truć maleństwa!
moje testy też były blade, ja dla własnego spokoju zrobiłam beta hcg i powtórzyłam po 48h żeby sprawdzić czy przyrost prawidłowy. Może udaj się do laboratorium i zbadaj krew? Będziesz spokojniejsza
E no nie bede palic. :*
Ejeje, tylko ze ja sie tak igiel boje. Wiem wiem w ciazy i tak mnie nie omina. Zaraz robue bobo testa nastepny rano. :*
A wiesz moze xos na temat k.foliowego pregnamed ?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
KlaudyŚ wrote:U mnie to juz 14tydzien i 2 dzień czyli juz tydzien od wejscia w drugi trymestr
Teraz czekam do wtorku żeby zobaczyc jak mikolaj sobie fika i czy nadal jest MikołajemAle jednak jest Kornelia
KlaudyŚ wrote:Szuflada przynajmniej imię sie nie zmarnuje:)
Nie masz nic przeciwko?
Zresztą wszystkie macie tutaj dobry gust co do imion, czy to Lilianka czy Basieńka czy Leościotka całuje
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
No imiona 1-sza klasa.
U mnie jak bedzie chlopiec to Filip.
A dziewczynka? Moze glupio sie przyznac, ale nigdy nie myslaam o dziewczyne. Marzy mi sie chlopczyk.
Dzieki za odpowiedz co do kwasu.
A jeszcze jedno pytanie mam. Skoro jestem w 5tym tyfodniu to kiedy powonnam sie udac do lekarza? Moze banalne pytanie;) ale ja jestem laik jezeli o takie chodzi. A wiem, ze tutaj sa doswiadczone zafasolkowaneKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko witaj :*
Sylwuś ciężko uwierzyć, że Basia już taka duża !
My z Olim jutro idziemy na 3DDowiemy się czy dalej jesteśmy Olgierdem czy już nie
Ciekawe czy się ładnie dla mamusi ustawi i bedzie można fajne zdjecia zrobić
Lokokoko, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm