Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dołączam do was z różowego wątka
Dwie kreseczki
Sylwia91, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hej dziewczyny
Ale się rozpisalyscie ostatnio.
Witam nowe koleżanki i życzę nudnej ciazy.
Tuliska Ojej to już 13 tydzien Ci idzie. Jak ten czas szybko lecikiedy na prenatalne się wybierasz? Może lekarz coś zasugeruje odnośnie płci wtedy
Ja od początku czulam, ze będzie dziewczynka. Jak narazie na 80% się potwierdziło. Zobaczymy co na polowkowym lekarz powie
A ja od kilku dni mam dziwne uczucie w brzuchu. Mam wrażenie, ze cały czas czuję pecherz i mam jakby uczucie pełnego brzucha. Jakby ktoś mi tam wody nalal. Myślicie, ze to normalne czy się martwić? Wizytę mam dopiero 8 września.
Sylwia Jak tam u Ciebie? Basia przestała szaleć?
U mnie PDP - 02.02.2017 prawdopodobnie będzie dziewczynka - ZuziaLokokoko lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Tuliska wrote:A czym mam się przejmować? Hmm.. nie zrozumialam chyba
póki co niczym się nie martwię, czekam cierpliwie na wizytę
Oh to chyba ja zle zrozumialam
Przepraszam :-*
A jesli chodzi o moje samopoczucie to hmm nie wiem jak to okreslic. Mysle na temat slubu i nir wiem jak to ogarniemy hehe.
Chcielibysmy w ciagu 3 mscy cos zalatwic
Zeby jeszcze przed narodzinami bobo byc juz mezem i zona :-*
A i jakos dziwnie boli mnie glowa
A tak to dobrze
A Wy moje kochane zafasolkowane?:*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Jupi!!! Gratuluje kiedy testowalas?:-*07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
KlaudyŚ wrote:Mnie dzis brzuch boli,głowa ,wymiotowalam dwa razy.
Na siłę zjadłam łazanki, a teraz siedze przy ksiazkach i ucze sie matematyki bo jutro poprawka (takiego farta to mam tylko ja zeby 1pkt z matematyki zabraklo)
Mniemam, ze matura?:-dKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Witam się w 23 tc pełnym.. Jest mnie coraz więcej
najpierw idzie brzuszek potem ja..
Witam nową koleżankę i również życzę nudnej ciąży..
Sylwus piękna lista.. Aż łezka mi się w oku zakręciła.. Możesz uzupełnić ją o moje imię.. Monika jestem.
Co do płci to zanim Tosiu przyszedł na
świat chciałam dziewczynkę.. Dostaliśmy kochanego Antosia.. Teraz jak zaszłam w ciążę po przejściach było mi obojętne byle zdrowe maleństwo.. Ale im później chciałam chłopca bo chłopaki to fajne dzieciaki.. Mąż myślał o córeczce ale wyszedł nam siusiak z czego ogromnie się cieszymy.
Fajne imiona wybrałyście dla malutkich cudów. Każde imię wyjątkowe..
W sobotę wzięłam się za ciuszki po Tosiu ponieważ targi niedługo.. Już za tydzień.. A chcę skończyć zabawę z ciuszkami do targów żeby zorientować się co mamy a co trzeba będzie kupić.. Kurcze ile fajnych rzeczy znalazłam w kartonach. Znalazłam nawet oryginalne
Adidasy niechodki które Tosiu dostał od mojego brata.. Są takie śliczne że Tosiu od razu je zakosił i ubrał misia.. Skarpetki też wziął misiowi.. Te dzieciaczki..
A Leoś szaleje na całego.. Czy to leżę czy siedzę czy stoję.. Moje ulubione jedzenie ostatnio to Chałwa.. Ale wszystko z umiarem.. Nie chcę wyglądać jak słoń..
A tak przy okazji.. Jestem z siebie zadowolona ponieważ wlazłam na wagę tą samą co zawsze i okazało się że jak na ten etap ciąży jest pięknie.. Czyli 23 tc z wagą ponad 2 kilogramy na plusie Yupii.. I żeby nie było... Mamuśki.. Nie głodzę się... Jem normalnie tylko staram się nie jeść dużo tylko tyle ile trzeba.. W międzyczasie zajadam owoce na przekąskę albo chałwę
Dobra to na tyle..Sylwia91, Lokokoko lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e70349387a8a.jpg
1. Sylwia91 --> Sylwia, 25l, PTP 30.10.2016, córeczka Basia
2. Duśka;) --> Ada, 23l, PTP 28.11.2016, synek Olgierd
3. WaldhauzerM --> Monika, 31l, PTP 22.12.2016, synek Leoś, w domu starszy brat
4. Szuflada --> Kamila, 23l, PTP 28.12.2016, córeczka Kornelia
5. Allmita --> Dominika, PTP 09.01.2017, w brzuszku niespodzianka
6. Nats --> PTP 02.02.2017, córeczka Zuzia
7. KlaudyŚ --> Klaudia, 20l, PTP 14.02.2017, synek Mikołaj
8. Cherry_Blossom --> PTP 21.03.2017, w brzuszku niespodzianka, w domu drugie bobo
9. Lokokoko --> Marysia, 21l, PTP 29.04.2017, w brzuszku niespodzianka
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Hej dziewczyny
Ale się rozpisalyscie ostatnio.
Witam nowe koleżanki i życzę nudnej ciazy.
Tuliska Ojej to już 13 tydzien Ci idzie. Jak ten czas szybko lecikiedy na prenatalne się wybierasz? Może lekarz coś zasugeruje odnośnie płci wtedy
Ja od początku czulam, ze będzie dziewczynka. Jak narazie na 80% się potwierdziło. Zobaczymy co na polowkowym lekarz powie
A ja od kilku dni mam dziwne uczucie w brzuchu. Mam wrażenie, ze cały czas czuję pecherz i mam jakby uczucie pełnego brzucha. Jakby ktoś mi tam wody nalal. Myślicie, ze to normalne czy się martwić? Wizytę mam dopiero 8 września.
Sylwia Jak tam u Ciebie? Basia przestała szaleć?
U mnie PDP - 02.02.2017 prawdopodobnie będzie dziewczynka - Zuzia
Ps: jak któraś chce się ujawnić z imieniem i wiekiem to piszcie kochane -
Sylwia91 wrote:U mnie póki co spokój ale to dlatego że leżę dzisiaj cały dzień. Wczoraj sobie pozwoliłam za dużo i w sobotę też, a potem wieczorem ledwo chodziłam. Ból wrócił. Na szczęście po nocy jest spokój i już wiem że łóżko to moje miejsce...
Ps: jak któraś chce się ujawnić z imieniem i wiekiem to piszcie kochane
No ładne rzeczy.. Leżing miał być?!!31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.