Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:WaldhauzerM, ulaala to niezla laska z Ciebie skoro tylko 2kg na plusie
A co chalwy, to jesz ze lubisz, czy ma jakies dobroczynne dzialanie na babelusia?
Dziewczyny, martwie sie o mojego babelka...
Kochana.. Ja sporo schudłam od początku ciąży.. Zapalenie oskrzeli na początek potem plamienie szpital leki mdłości brak apetytu i waga spadła..
Ale teraz widzę że woda mi się w organizmie zatrzymuje bo nogi powiększyły swoją objętość.. Ale tak.. Jeszcze wyglądam jak laska hi hi..
Jutro wrzucę foto swoje..
A chałwę najpierw jadłam żeby zneutralizowac smak luteiny.. A teraz czasem mam chęć to zjem.. Ale już coraz mniej.. Zaraz się przerzucę na coś innego.. Ostatnio też jem dużo arbuza.. Tak z ochoty.. Nektarynki i borówki..
Właśnie.. Czemu się martwisz o dzieciątko??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Niestety tak
Haha nie przejmuj sie. Ja jak zdawalam mature to tez mi z tatmy braklo 1 punktu :* a wiec jutro zdasz na pewno.
Martwie sir, ze dopiero od wczoraj przyjmuje k.foliowy... I naczytalam o tej wadzie cewy nerwowej i martwie sie ze za pozno zaczelam brac. Jestem w 4 tyg 5 dniu.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Haha nie przejmuj sie. Ja jak zdawalam mature to tez mi z tatmy braklo 1 punktu :* a wiec jutro zdasz na pewno.
Martwie sir, ze dopiero od wczoraj przyjmuje k.foliowy... I naczytalam o tej wadzie cewy nerwowej i martwie sie ze za pozno zaczelam brac. Jestem w 4 tyg 5 dniu.
Spokojnie jak zaczniesz brac teraz to nic sie nie stanie:)
Moja koleżanka zaczęła brać kwasek dopiero od 7tyg bo nie wiedziala ze ma maluszka pod sercem -
KlaudyŚ wrote:Spokojnie jak zaczniesz brac teraz to nic sie nie stanie:)
Moja koleżanka zaczęła brać kwasek dopiero od 7tyg bo nie wiedziala ze ma maluszka pod sercem
Ufff to troszke sie uspokoilam
Babki, ale nudy:) zwariuje.
DKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Syliwa No to odpoczywaj i leż ile się da
Potem jak się Basia urodzi to już może być różnie z tym odpoczywaniem
Waldi To mało jesteś na plusie kg. U mnie już jest 3,5 kg. Najlepsze jest to, że po brzuchu nic nie widać jeszcze. Za to cycki mi już tak urosły, że musiałam zmienić stanik. A coś czuje, że nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa
Klaudyś Trzymam kciuki za maturę
3500 g 54 cm -
Ka miałam na początku takie mdłości i wymioty że mogłam jeść tylko to na co miałam zachciankę. Nie zawsze było to coś zdrowego... Ale jestem w 31 tc i na plusie 8kg których aż tak nie widać. Myślę że jeszcze ze 3 mogę przytyć.
KlaudyŚ nie martw się mnie też męczy takie roztargnienie. Czasem mam wrażenie że jestem jak ostatnia niezdarapodobno w ciąży tak jest, że myślenie i koncentracja siada hehe
ale wierzę że zdasz :*
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ka miałam na początku takie mdłości i wymioty że mogłam jeść tylko to na co miałam zachciankę. Nie zawsze było to coś zdrowego... Ale jestem w 31 tc i na plusie 8kg których aż tak nie widać. Myślę że jeszcze ze 3 mogę przytyć.
KlaudyŚ nie martw się mnie też męczy takie roztargnienie. Czasem mam wrażenie że jestem jak ostatnia niezdarapodobno w ciąży tak jest, że myślenie i koncentracja siada hehe
ale wierzę że zdasz :*
Ja obecnie waze 56 kg wzrost 171 cmi mam widoczna talie ktorej bedzie mi tak szkoda
haha.
A znacie jakies cwiczenia dla 1 teymestry? Polecacie cos?:*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko nie przesadzaj z ćwiczeniami na początku ciąży bo to ryzykowne... Ja dopiero później jeździłam rowerem. Raz też zrobiłam trening dla ciężarnych. Pływanie jest mało inwazyjne i na pewno nie zagrozi maleństwu. No ale niestety u mnie pojawiło się rozwarcie i mam pessar położniczy na szyjce, a co za tym idzie nie wolno mi żadnych ćwiczeń itd. Musisz się pogodzić z tym że chcąc nie chcąc przytyjesz, ale przecież chciałaś maleństwa i kochasz je najmocniej na świecie. Warto się dla niego poświęcić. Po ciąży na pewno wrócisz do dawnego wyglądu
ja nigdy na wadze nie widziałam 5 z przodu i teraz mi cholernie ciężko, ale cieszę się że nie mam rozstępów przynajmniej. Wierzę że odzyskam figurę po porodzie.
-
Oliwka babydream z rossmana na początku a teraz Palmers
i to smaruje raz na kilka dni bo zapominam o tym
po prostu chyba nie mam predyspozycji do rozstępów bo znam dziewczyny które smarowaly brzuszki 2x dziennie a i tak rozstępy wyszły
-
Ja smaruję Palmersem pomijając że mam rozstępy po pierwszej ciąży.. Ale podobno jak jakieś świeże nawet wyjdą bo np tendencja albo za późno zaczęło się smarować to
Palmers podobno powoduje że te świeże stają się niewidoczne..
Mało tego dobrze robi masaż taką gąbką zwykłą co w jednej strony szorstka.. To tą szorstką stroną masować kolistymi ruchami to wtedy pobudza krążenie i skóra staje się bardziej elastyczna.. I nie pęka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 16:51
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:Syliwa No to odpoczywaj i leż ile się da
Potem jak się Basia urodzi to już może być różnie z tym odpoczywaniem
Waldi To mało jesteś na plusie kg. U mnie już jest 3,5 kg. Najlepsze jest to, że po brzuchu nic nie widać jeszcze. Za to cycki mi już tak urosły, że musiałam zmienić stanik. A coś czuje, że nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa
Klaudyś Trzymam kciuki za maturę
Bosz.. A ja się czuję już ciężka.. Nawet ciężko mi się chodzi..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.