Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:E moze tylko Ci sie wydawalo. Poki nie ma wynikow jest nadzieja
trzymam kciuki!!
Oh widzisz to ta moja kolezaneczka tez jest dla mnie pomocnikiem wprowadzajacym mnie w swiat ciazy
KlaudyS a Ty jestes zamezna? Czy jak?:*
Od 25lipca po ślubie cywilnym:) -
Ja juz po wizycie maluch ma powyzej 10cm wiec teraz będzie brana pod uwage waga i mamt 162g 14t4d
I Mikołaj dalej jest Mikołajem machal raczka do pani doktor a ona do niego
Na koniec raczke na nosek położył ouuu
Przystojniak po mamieDuśka;), WaldhauzerM, szuflada, Sylwia91, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ gratuluję udanej wizyty i tak wielkiego obywatela w brzuszku
my dzisiaj odebralismy zamówiony fotelik. Noe będziemy z małą dużo jeździć dlatego nie wydawaliśmy mnóstwo kasy na fotelik koniecznie maxi cosi itd. Zapłaciliśmy za niego 169 zł i jest śliczny! Ze szpitala do domu Basię dowiezie, a i na podróż do lekarza czy kościoła 10 km w zupełności wystarczy
-
Śliczny
ja się zastanawiam nad kupnem używanego wozka- 1000 zł mniej a na sto procent nie planuje drugiego dziecka w najbliższym czasie, chcę zająć się nauką i karierą a bez sensu żeby wózek za 1600 zł stał i się kurzył
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
ja też poluję na używany w stanie bardzo dobrym, wręcz idealnym. No, ale jak nie znajdę takiego jaki chcę to kupię nowy, bo właśnie planuję drugie dziecko jak najszybciej po Basi, a potem chcę się zająć nauką. No chyba, że Bozia uzna inaczej i nie uda mi się zajść w ciążę to zaczynam magisterkę, bo czeka na mnie etat w szkole...
-
Hej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 18:53
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hop hop
Cieszę sie waszymi radościami:) klaudys moze nie będzie tak złe z ta matura.
Sylwia jakby wiek był istotny to 29lat i trzy córki
Co do fotelika to fakt śliczny, ja jednak zainwestuje w mąci cosi bo ja mam fisia na punkcie bezpieczeństwa. A wózek nadal jest niewiadoma bo w sumie mam xlandera po dziewczynach i nie wiem czy kupować kolejny Cholercia xlander duży ale na zimę jak znalazł bo ciepły i duża gondola. Wiec jeśli kupować to cos mega lekkiego do wożenia sie autobusami po mieście czasem . Myśle ze jest na to czas.
Natomiast na pewno chce kołyskę lub kosz mojrzesza do spania na początek i chustawke dla młodego bo ja często potrzebuje wolnych rak żeby zająć dziewczynami czy obiadem. -
Myślę że ten fotelik też bezpieczny będzie, skoro spełnia te wszystkie wymogi i wytyczne itd... Zanim będziemy z Basią gdzieś jeździć dalej to trzeba będzie mieć już inny fotelik także wrzucam na luz. Też szukam wózka z dużą gondola żeby mała za szybko nie wyrosła i żeby było jej wygodnie.
Kołyske mam do nas do sypialni żeby nie spała sama w pokoju obok. Niestety nie pomyślałam o tym wcześniej i nie jest na kółkachale za to jest lekka i łatwo ją przenieść więc może dam radę jakbym potrzebowała mieć ją np w salonie.
Ewelinko zaraz dopiszę, kusilo mnie napisać o siostrach ale nie wrzucam nic bez waszej wiedzy -
Cześć wszystkim!
I witam nowe mamuśki
U nas nic ciekawego, gin na urlopie od dwóch tygodni,wizyta dopiero w przyszłą środę
Tymczasem robiłam morfologie i mocz, w moczu oczywiście wyszły bakterieale podejrzewam u siebie jakaś infekcję. .
Kończymy remont kuchni w końcu
A co do informacji na moj temat - Sandra,23 lata, tp 6.02.2017 no i jest chłopczyk ale imię jeszcze nie znaneLokokoko lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
KlaudyŚ wrote:Ja juz po wizycie maluch ma powyzej 10cm wiec teraz będzie brana pod uwage waga i mamt 162g 14t4d
I Mikołaj dalej jest Mikołajem machal raczka do pani doktor a ona do niego
Na koniec raczke na nosek położył ouuu
Przystojniak po mamie
Super
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ja miałam używany Tako i byłam mega zadowolona.
Dla mnie koniecznie pompowane skrętne koła, duża gondola, rozkładana spacerowka na płasko, duży kosz na dole no i lekkie prowadzenie - tym będę się sugerować kupując wózek teraz
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)