Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Nie zaszkodzi ale jeżeli miałabyś poronic z braku progesteronu to wtedy uratuje ciążę. Ważne żeby brać dopóki łożysko nie zacznie samo go produkować. Ja używam zwykły lactacyd do mycia
Kochanie.. Mnie się wyświetliło że moje łożysko już produkuje samo Progesteron..
A wizyty mam co 3 tygodnie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Słuchajcie.. Nie ma co się nastawiać negatywnie.. Trzeba myśleć pozytywnie.. Zamartwianie się nic dobrego nie przyniesie..
Szuflada współczuję podejścia lekarza.. Mnie w szpitalu też nie pokazali usg.. Masakra co to się teraz dzieje z tymi lekarzami.. Pozostaje mieć nadzieję że już tam nie trafisz..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldziu super ze lepiej.
Widzicie wam nie pokazali a mnie babka na prywatnym usg chciała pokazywać ze po wszystkim tskze ten... Oszczedzilam sobie. Nna szczęście to nie zdarza się często bedzie dobrze dziewczyny. U kazdej ! -
eveli_na wrote:Nie zawsze tak jest ze organizm sam wydala. Czasem nie dochodzi do naturalnego poronienia sama chodziłam ponad 2tyg. Z martwym płodem i nic o tym nie świadczyło.
Evelina strasznie mi przykro...i głupio ze nieswiadomie wywołaam taki ciężki temat...
STOP- wszystko u nas wszystkich będzie dobrze...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Kurwa znowu plamka krwi.. Ja pier... Taka sama jak po powrocie ze szpitala.. Dzwoniłam do męża.. Stwierdziliśmy że na razie nie panikujemy tylko Czuwamy i paczamy.. Będzie więcej to wracamy na oddział.. Osiwiejemy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Waldziu super ze lepiej.
Widzicie wam nie pokazali a mnie babka na prywatnym usg chciała pokazywać ze po wszystkim tskze ten... Oszczedzilam sobie. Nna szczęście to nie zdarza się często bedzie dobrze dziewczyny. U kazdej !Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelina.. Masakra.. Dla niektórych lekarzy to już chyba po prostu normalna codzienność.. Jedni zostają lekarzami z powołania a inni z racji kasy.. Ale żeby być aż tak.. Nawet nie wiem jak to nazwać..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.