Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane moje, przepraszam Was bardzo ale miałam tyle na głowie że ani chwili zajrzeć tutaj. w szpitalu powiem szczerze pół na pół. bardzo szybko mnie przyjęli, miła pani położna, ale miałam wrażenie, że mnie w ogóle nie słuchają. opryskliwy pan doktor stwierdził, że śladów mocnego plamienia nie widać, a delikatne moze wystąpić np po stosunku. z maluszkiem wszystko w porządku, ma chyba coś koło 10 mm (sama się tego domyślam po niewyraźnym pismie pana doktora bo sam nie powiedział mi ani słowa) i serduszko bije jutro jestem umówiona prywatnie więc wszystkiego się upewnię.
Sylwia91, Allmita, foxylady lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
w ogóle, ja nie wiem, może to normalne ale zachowanie tych lekarzy dla mnie było troszkę dziwne. pani położna poszła za mną zobaczyć, jak się rozbieram i pan doktor zapytał jej, czy mam na majtkach wkładkę, no ludzie. mało brakowało a wziełaby mi te majtki i chyba powąchała.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
szuflada wrote:w ogóle, ja nie wiem, może to normalne ale zachowanie tych lekarzy dla mnie było troszkę dziwne. pani położna poszła za mną zobaczyć, jak się rozbieram i pan doktor zapytał jej, czy mam na majtkach wkładkę, no ludzie. mało brakowało a wziełaby mi te majtki i chyba powąchała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 12:31
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Chciał pewnie zobaczyć co cię niepokoi. Nadrzerka to ranka która może krwawic. Zazwyczaj ja się wypala bądź wymraza nic strasznego.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
szuflada wrote:powiedział, że jest niewielka więc chyba w porządku. ogólnie lekarz mało sympatyczny.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Tacy są na ip. Nieprzejmuj się kochana ważne że to sprawdzilas a poza tym kurde od tego są lekarze aby jak coś uspokajac. To w Polsce nigdy się nie zmieni chyba. Lekarz myśli że to pacjent jest dla niego a nie odwrotnie.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
szuflada wrote:oddam sprawiedliwość że wydawał się znać na rzeczy. to co mówił do tego ucznia wydawało się sensowne. ale skutecznie mnie zniechęcił do publicznych lekarzy już trudno, pójde prywatnie, kasa poleci ale na maluszku nie ma co oszczedzac prawda?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Allmita wrote:dobrze że byłaś..uspokoiłaś się, zobaczyłaś serduszko...
jutro juz na spokojnie pójdziesz na ta prywatna wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 12:48
Allmita lubi tę wiadomość
Szuflada tak mi przykro że trafiłaś na takiego buca! masakra... Mi moja gin najpierw moerzy co trzeba a potem oglądamy dzidziusia z każdej strony, zawsze opowiada co aktualnie pokazuje i upewnia się że to widzimy a jak nie to paluchem tłumaczy co gdzie i pokazuje mam nadzieję że prywatnie też na takiego trafisz!
-
Dobrze, ze juz jesteś Szuflada. Tez zaczęłam się trochę niepokoić. Dobrze, że macie się dobrze
Dzieczyny kiedy miałyście albo idziecie na drugie usg? Bo wsumie mi lek nie powiedział tak jednoznacznie. Nie wiem czy wytrzymam do 12 tygNikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
foxylady wrote:Dobrze, ze juz jesteś Szuflada. Tez zaczęłam się trochę niepokoić. Dobrze, że macie się dobrze
Dzieczyny kiedy miałyście albo idziecie na drugie usg? Bo wsumie mi lek nie powiedział tak jednoznacznie. Nie wiem czy wytrzymam do 12 tygfoxylady lubi tę wiadomość
Allmita wrote:ja nie wiem czy wytrzymam do czwartku,hehe.. to będzie tak naprawde pierwsza moja wizyta u ginki bo tamta wizyte u tego na nfz nie licze..Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Allmita wrote:ja nie wiem czy wytrzymam do czwartku,hehe.. to będzie tak naprawde pierwsza moja wizyta u ginki bo tamta wizyte u tego na nfz nie licze..
Tak na dobrą sprawę jeszcze tylko jutroAllmita lubi tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
szuflada wrote:no to ja mam taką jutro kurczę, szybko latacie do tych ginekologów
ja muszę iść szybko bo zaczęłam brac luteine a chce wiedzieć czy mam dalej tyle brac czy co..zresztą u tej ginki brałam pregnyl itp, więc chce u niej kontynuować i ustalic dalszy plan działania..
a u tamtego lek byłam bo mnie śwędziało i bałam sie infekcji.. gin infekcji nie wykrył, za to ja odkryłam że uczulił mnie płyn do h.intymnej..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
wiem tylko że mała szansa u mnie że bedzie serducho widać, tymbardziej ze ja mam chyba młodszą ciaże niz suwaczek mi pokazuje...tak mi sie dziwnie cykl zacząła, że nie wiedziałam od kiedy 1 dc zaznaczyć...
no i druga sprawa ze ja miałam późno owulkę, więc zagnieżdzenie tez było póxniejhttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png