Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra współczuję dziewczyny! U mnie na nfz terminów nie było do pani doktor! Więc chodzę do niej prywatnie, idę zapisana na godzinę i mam wszystko zrobione. Waży mnie, mierzy ciśnienie, bada, robi usg
i zawsze zgadza się na męża
a mój jedzie ze mna i podglada dzidziusia
Badania niestety muszę robić platnie ale są tylko jedne tak kosztowne a reszta to grosze, więc myślę że i tak warto postawić na swój komfort -
Kochana pisałam do Ciebie na of, jedz do szpitala proszę
na co Ty czekasz? Może potrzebujesz progesteron albo coś.. Jedź! Powiedz że kończysz 8 tydzień i plamienie masz. Na pewno zrobią jakieś badania. Stresowanie nic nie pomoże :*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:wybaczcie, że Wam tu nie odpisuję, trochę się rozgadałam na OF. pojadę do szpitala, niestety dopiero koło 19 mąż będzie. na razie wszystko opanowane, czuję się nieźle
to daj znać co powiedzą po wizycie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam.. Sory że mnie tu nie było ale ostatnio paczyłam i nie było nic nowego aż tu nagle tyle naskrobane..
Szuflada ja jak tydzień temu zaczęłam plamic to od razu lekarz kazał do szpitala i dobrze zrobiłam.. Tobie radzę to samo.. Wszystkie badania zrobią..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:kochana, a to Twoja pierwsza wizyta na nfz? jeśli nie, to jak wyglądała pierwsza?
Na pierwszą wizytę poszłam prywatnie i usg miałam robione prywatnie (w czwartek). W piątek poszłam na nfz i dał mi skierowanie na badania (morfologia, mocz, bhcg, glukoza). Dzisiaj miałam drugą wizytę, potwierdził że badania są ok i dał mi skierowanie na kolejną część badań (HIV, HCV, itd). Dzisiaj założyli mi też kartę ciąży. Po wyniki mam się zgłosić do dr w czwartek.
Jeśli chodzi o moje wizyty na nfz to raczej nic do sprawy nie wniosły. Pewnie dlatego ze usg miałam robione prywatniedaj znać co u Ciebie
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Szuflada jak sie nic nie zmienia to marsz na izbę. koniecznie
Ja tez dzis mam sluzu duzo podbarwionego nitkami krwi ale obstawiam ze to po serduszkach ze starym z rana. Leze i czekam, jak znow sie cos pojawi to bede szukac lekarza. na razie nie panikuje