Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:Dziewczyny zaraz oszaleje z niepokoju. Wczoraj i dzisiaj jakieś malutkie plamki ze mnie wyleciały. Odrobina ciemniejszego śluzu, bardzo niewiele ale zauważalne na bieliźnie.
-
Sylwia91 wrote:Ja kupuje wszystko na raty tzn. Po trochu dużo ubranek mam ale dużo jeszcze trzeba dokupićMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Na szczęście do żywej krwi mi daleko to naprawdę tylko plameczka. Żeby zobrazować: na majtkach wygląda jak rozciągnięty śluz, po prostu trochę ciemniejszy. I, wybaczcie określenie, jest "wsiąkniety" w majtki tzn: na palec nie wezmę i nie popatrzęPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Kim87 wrote:No ja to muszę to co potrzebuje kupić w sierpniu jak coś więc pójdzie ładnie kasy. Najgorzej wózek. Za dużo.do wyboru i za duża rozbieżność w opiniach a chce 3w1
-
szuflada wrote:Na szczęście do żywej krwi mi daleko to naprawdę tylko plameczka. Żeby zobrazować: na majtkach wygląda jak rozciągnięty śluz, po prostu trochę ciemniejszy. I, wybaczcie określenie, jest "wsiąkniety" w majtki tzn: na palec nie wezmę i nie popatrzę
-
Sylwia91 wrote:ja chciałam bardzo 3w1 ale widzę że foteliki lepsze są oddzielnie, a można znalezc od 0 do 25 kg! wiec bedzie na lata! a wozki 2 w 1 juz od 500 zl na allegro
U mnie drugą sprawą jest niania z monitorem oddechu. Mojej koleżance uratowała dziecko. Wydatek jak ta lala ale życie dziecka bezcenne. A reszta to mniejsze wydatki ale zawsze wydatkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO