Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Duśka kochanie cieszę się że już poczułaś to maleństwo które rośnie w Tobie.. To mega uczucie bez porównania z żadnym innym..
Jechałam dziś autem z przyszłym chrzestnym Leosia i pyta się mnie.. Jak to jest czuć w sobie że tam ktoś mieszka?? Nie da się opisać.. To trzeba poczuć..
Ty śmietanka.. Ty dla mnie już zawsze będziesz Flamingu.. Też rosnijcie zdrowo i nie dajcie się..bita_smietana lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
W takich chwilach i po takich okropnych informacjach nie pozostaje nic innego jak Bogu dziekowac, ze jak narazie z moim małym wszystko w porządku. .
Nie wyobrażam sobie tego bólu po stracie... coś okropnego. .
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Kochane każda z nas aniolkowa mama do końca życia nosi aniołka w sercu. Tak.musiało być. Jak bardzo strasznie to brzmi to lepiej tak a niżeli by było bobo chore bądź z wadami letalnymi.
Wisienka słońce uwierz teraz jest chujowo ale będzie lepiej. Twój aniołek będzie się tobą opiekował
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
WaldhauzerM wrote:Bella moim zdaniem dobrze..
Gratuluję kochana i trzymaj tą fasolkę i nie wypuszczaj jej
Dziękuję
Będę mocno trzymać
Jeszcze jutro do pracy a potem tydzień urlopu. W między czasie mam wizytę u ginekologa, 15 września. Jeśli będzie chciał dac zwolnienie to biorę.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny odebrałam wyniki drugiej bety.
Pierwsza - 88,38
Druga po 48h - 144,34
Wzrost o około 64%
Dobrze?
Czytałam gdzieś, że w ciągu 48h wzrasta o około 66% ale sama nie wiemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny odebrałam wyniki drugiej bety.
Pierwsza - 88,38
Druga po 48h - 144,34
Wzrost o około 64%
Dobrze?
Czytałam gdzieś, że w ciągu 48h wzrasta o około 66% ale sama nie wiem
Bella masz na belly kalendarz przyrostu bety, powinien byc sredni przyrost 66% minimum ALE moze nie badalas rowne 48h? Tylko np. o 8 i potem o 6 rano? Kazdy irganizm jest rozny, roznie rosnie beta, te 66% to norma, tzw. srednia ale zrob jeszcze jedna bete za 48h dla swietego spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:22
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Waldus, zrobilam dzisiaj kolejna bete bo do wizyty jeszcze troche, czekam sobie spokojnie i tyle
jestem zakrecona ostatnio, kiedy masz wizyte u gina czy mialas niedawno?
lozeczko juz jest?
Kochanie w takim razie czekamy na wynik..
Pisałam ostatnio że w czwartek miałam wizytę i póki co szyjka ok Leoś też.. Ale zwiększył mi dawkę magnezu o jeszcze raz tyle bo macica się stawia..
Łóżeczko jest.. Przywiozłam sobie rok temu z wakacji ha ha ha.. Ale jeszcze stoi na działce.. Rzeczy po Tosiu przejrzałam połowę oddaję znajomej a połowa zostaje plus kupiłam parę rzeczy i staram się już omijać sklepy z ciuchami dla malucha ale się nie da no.. W niedzielę odebraliśmy wygraną w konkursie dla Leosia.. Dostał zabawkę którą do wózka się przypina żółwik pluszowy taki rozkładamy jak książka z melodią i szeleszcząca stroną i lusterkiem i Tosiu go już pokochał.. Plus starter czyli zestaw butelka plus smoczek plus przypinkę i jeszcze jeden smoczek.. Komoda będzie na dniach znajoma nam odda bo po Tosiu jest a pożyczałam.. No..
Następna wizyta 29 września.bita_smietana lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:czyli widze, ze przygotowania pelna para
a komoda musi miec dobre fluidy skoro Leos bedzie trzecim szkrabkiem tej komody
jak bedziesz kiedys sprzedawac to napisz, ze to szczesliwa komoda - wychowala trojke dzieci
Wiesz.. Nie chcę nic zostawiać na ostatnią chwilę.. Różnie może być.. Przy Tosiu nic nie miałam bo czekałam aż przyszło mi leżeć i mnie ominęło.. Teraz mnie nie omija i o to mi chodziło.
Czy sprzedam nie wiem.. Będę chciała 3 dzidzi więc sporo jeszcze czeka komodę..bita_smietana lubi tę wiadomość