Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello, chcialam sie tylko pochwalic moim 9 mm babelkiem, ktorego serduszko bije 130 razy na minute!
Podczytuje Was!!
Caluje, pozdrawiam i trzymam kciuki za Was mocno, mocno!!!:-*Nats, Duśka;), Bella_Bella, sandrula, WaldhauzerM, Evelin, Caro, Sylwia91, Anula1986 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Tuliska Jeszcze kiedyś będzie pięknie. Zobaczysz
trzymam za Ciebie kciuki kochana.
Loko Piękny maluch! Gratuluję.
Sylwia powodzenia na wizycie! Daj znać koniecznie co i jak.
Ja dzisiaj też mam wizytę. Mam nadzieję,ze lekarz potwierdzi dzisiaj płeć no i, że wszystko ok. Serduszko pięknie puka także wierze, ze Babelek zdrowo rośnie
Pozdrawiam Was wszystkie!Lokokoko, Sylwia91 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hej dziewczyny
Widzę, że dziś jakiś wizytowy dzień
My mamy na 16:30
Sylwia wszystko bedzie dobrze zobaczysz ;*Nats, Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Hej mamuśki!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
My czekamy, wizyta 14.09 na wymaz na czystość po lekach a 21.09 prenatalno-połówkowe
No i zaczynamy juz powoli rozglądać się za wyprawka
Tuliska, Kimi, cherry pamiętamy o Was i czekamy na Wasz wielki powrót!Evelin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sluchajce normalnie wyjde zaraz z siebie... Poszlam na wizyte, ktora jeszcze wczoraj byla potwierdzana u mojego gin a tu sie okazuje ze Panie z recepcji zapisaly mnie pomimo tego ze szedl na urlop od pobiedzialku... I nie widza problemu w tym ze wraca dopiero w pazdzierniku a ja zostane na tyle tygodbi bez kontroli...
Nie wiem co mam zrobic bo szczeze boje sie bo prawie 2 miesiace nie mialabym robionych zadnych badan...Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Sluchajce normalnie wyjde zaraz z siebie... Poszlam na wizyte, ktora jeszcze wczoraj byla potwierdzana u mojego gin a tu sie okazuje ze Panie z recepcji zapisaly mnie pomimo tego ze szedl na urlop od pobiedzialku... I nie widza problemu w tym ze wraca dopiero w pazdzierniku a ja zostane na tyle tygodbi bez kontroli...
Nie wiem co mam zrobic bo szczeze boje sie bo prawie 2 miesiace nie mialabym robionych zadnych badan...
No faktycznie można sie wkur...
A inny gin ?
-
Duśka;) wrote:Sluchajce normalnie wyjde zaraz z siebie... Poszlam na wizyte, ktora jeszcze wczoraj byla potwierdzana u mojego gin a tu sie okazuje ze Panie z recepcji zapisaly mnie pomimo tego ze szedl na urlop od pobiedzialku... I nie widza problemu w tym ze wraca dopiero w pazdzierniku a ja zostane na tyle tygodbi bez kontroli...
Nie wiem co mam zrobic bo szczeze boje sie bo prawie 2 miesiace nie mialabym robionych zadnych badan...
Też uważam, że inny ginekolog, tak kontrolnie chociaż. -
Bella_Bella wrote:Kobietki, co stosujecie na brzuszek i uda żeby uniknąć rozstępów? I kiedy zaczęłyście stosować?
Ja kupiłam jakoś na poczatku drugirgo trymestru i w aptece Pani poleciła mi balsam z Gerberapierwszy raz o takim slyszalam ale wzięłam
na razie nie ma zadnych ale dopiero brzuch zaczyna rosnąć więc zobaczymy potem czy skuteczny :p
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella dobry jest Palmers sama używam i likwiduje także te które już są.. A ma w sobie olej ze słodkich migdałów.. Znajdziesz w Rossmannie w pudelku podłużnym.. Teraz z kartą rossnę jest na niego rabat. Jest też w Rossmannie ramka do zrobienia odlewu gipsowego stopek dzidzi za 19 zł też z tą kartą.. Polecam
Polecam również rejestrację w klubie maluszka hipp bebilon bebiko bebiklub bobovita enfamil Nivea baby pampers..czy coś jeszcze nie pamiętam ale na tych stronach za rejestrację przysłają prezenty dla maluszka.Bella_Bella lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi jesteś moim mistrzem w wyszukiwaniu stron gdzie przesyłają próbki
btw napisałam do Ciebie na priv z zapytaniem odnośnie endometriozy- odpisz tam kiedyś jak będziesz miała czas i siłę
nie ma pospiechu jakby co bo to tylko moja ciekawosc
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Agrafka dzięki za info.. Sory kochana.. Jeszcze dziś zajrzę i odpiszę.
I nie ma za co.. Jak mi się co przypomni ciekawego to skrobnę..
A w netto od poniedziałku za 34.99 będzie fajny kocyk ładnie zapakowany dla dzidzi.. Dwustronny.. Później foto wrzucę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witamy się po wizycie. Malutka waży 2100 około
jej nóżka jest tygodniowo dłuższa o 2.5 tygodnia! Mam nadzieję że nie będzie jakaś wielka, bo ostatnio była wagowo o tydzień do tyłu. Ja przytyłam dokładnie tyle co Basia przez 5 tygodni. Z szyjką źle, mam leżeć ale nie kategorycznie i bezwzględnie. Jak najwięcej po prostu. Od 3 października mam być spokojna w razie W. Wizyta 29 września, a 11 października zdjęcie pessara.
Gratuluję lokokoko
Dawajcie znać jak reszta wizyt!
Dusia.. Szkoda słówsandrula, Nats, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Bella dobry jest Palmers sama używam i likwiduje także te które już są.. A ma w sobie olej ze słodkich migdałów.. Znajdziesz w Rossmannie w pudelku podłużnym.. Teraz z kartą rossnę jest na niego rabat. Jest też w Rossmannie ramka do zrobienia odlewu gipsowego stopek dzidzi za 19 zł też z tą kartą.. Polecam
Polecam również rejestrację w klubie maluszka hipp bebilon bebiko bebiklub bobovita enfamil Nivea baby pampers..czy coś jeszcze nie pamiętam ale na tych stronach za rejestrację przysłają prezenty dla maluszka.
Ale superA jak założyć tą kartę rossnę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 20:43
-
Sylwia Jeszcze tylko niecały miesiąc. Będzie dobrze i szyjka wytrzyma.
No to już kawałek kobiety z tej Twojej Basi
U mnie po wizycie. Wszystko jak najlepiej. Lekarz potwierdził płeć z prenatalnych i wiadomo, ze już praktycznie na 100 % będzie dziewczynkabardzo się cieszymy chociaż tak naprawdę płeć nam była obojętna
bita_smietana, sandrula, Sylwia91 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm