Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Napewno
a ja debil juz zmartwiona
bo gdy zapytalam gina kiedy dojrze plec to tylko sie usmial ze za wczesnie, a on poprostu robi wszystko spokojnie etapami, tak jak powinno byc, wiesz co mam na mysli
?
Wieeeem, mam to samo ;/ moj gin mnie zawsze ,,studzi" :p a ja bym chciala juz wszystko mieć i wiedzieć :p wiecznie mało
Co do brzuszka to ja chyba mam mniejszy w połowie piątego miesiącachodz ostatnio troszku urósł :p ale u mnie dopiero +2 kg
juz sie doczekać nie mogę kiedy będzie wiekszy
chodź moja mama przy trzech ciazach miala mały wiec mogę to po niej odziedziczyc :p
Sylwia91 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sylwus piękny brzuszek
Ja mam w 18 t 4 d taki brzuszek jak ty na pierwszym zdjeciumoże ciut większy :p ale tylko ciut
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 14:59
Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sylwia91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fa898430941.jpg
Tyle urosłyśmy przez te 15 tygodni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85268c07dfd7.jpgmała łobuziara Basieńka tam siedzi
Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Bella super wiadomość! Wiedziałam że tak będzie
gratulacje!
teraz długa i kręta droga przed Wami, ale szybko zleci, uwierz mi
a meta będzie spełnieniem marzeń
Szuflada oj tak! Łobuziara strasznakopie matkę mało brzucha nie rozerwie
Bella_Bella, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:Wieeeem, mam to samo ;/ moj gin mnie zawsze ,,studzi" :p a ja bym chciala juz wszystko mieć i wiedzieć :p wiecznie mało
Co do brzuszka to ja chyba mam mniejszy w połowie piątego miesiącachodz ostatnio troszku urósł :p ale u mnie dopiero +2 kg
juz sie doczekać nie mogę kiedy będzie wiekszy
chodź moja mama przy trzech ciazach miala mały wiec mogę to po niej odziedziczyc :p
Bo oni to powinni zaraz nam tu mowic co i jakPrzecież nie mozna nas denerwowac haha
Ja tydz temu, a moze i wiecej przytylam 5 kg. Az sie boje co dalejsandrula lubi tę wiadomość
-
Ojj jak mi właśnie wina brakuje... bardzo często lubilismy z mężem sobie wypić wieczorkiem w weekend do jakiegoś filmu i dobrego jedzonka
teraz on raz na ruski rok napije się piwa a ja się obchodzę smakiem...
podejrzewam że jak będziemy już rodzicami to nieprędko te nasze upojne wieczory wrócą hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 21:17
Evelin lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Ja chyba mam bez senny ranek .
Tluke się po całym łóżku żeby zasnąć ale jakoś się nie da .
Wczoraj myślałam że padnę cistnienie 98/65
A głowa to mi pekala.
Oczywiście z tata tez się pokochałam bo się w tracą w nasze życie, mojak mąż wrócił z pracy a tu obiadu nie było, i waty o to ze nie zrobiłam ale co ja poradzę że cały dzień byłam na mieście bo miałam lekarzy,mieliśmy zjeść makaron z sosem Grzybowym od teściowej ale mój zamiast włożyć do lodówki zostawił w samochodzie.
Potem ze internet wyłączy bo główny zasilacz jest u moich rodziców, ale ja przecież nie mam 10 lat ze wyłączy internet i będę się go sluchac. Przecież jestem dorosła kobieta -
Klaudys rodzice juz tak chyba maja ze lubia sie wtracac:-)
My dzis idziemy na wesele ale szczeze sie boje sukienki przymierzyc ze nie wejdeOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Bella_Bella wrote:Ale super
A jak założyć tą kartę rossnę?
Kochana idziesz do Rossmanna bierzesz kartę podajesz ekspedientce żeby ją przeskanowała.. Bierzesz do domu i rejestrujesz się na rossnę.pl.. Jak się zarejestrujesz to potem rejestrujesz numer karty i gotowe..Bella_Bella lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.