Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dzis caly dzien odsypialismy wczorajsze wesele:-) Bawilismy sie do 2 w nocy i jakby nie powrot 100 km to jeszcze bysmy zostali... Klaudys noe martw sie my juz z Olim zaliczylismy 3 wesela i zawsze do 1 tanczylismy:-* Dacie rade i wy:-)
bita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Witam się kochane w 7 miesiącu.. Ale się cieszę.. Leoś kopie rozpycha się.. Nie lubi jak leżę na boku bo wtedy kombinuje pod spodem co zmusza mnie do zmiany boku a wtedy są jaja bo już z drugiej strony puka i wtedy zostaje pozycja na plecach..
Klaudys spoko ja za 2 tygodnie mam jedno wesele a dwa tygodnie później drugie.. Ale ja już zaawansowana więc nie będziemy długo siedzieć..
W piątek byłam na przymiarce.. KiecKa będzie boska..
Szuflada spoko moja mama z kolei czepia się żebym się wzięła za coś... Przeszkadza jej że leżę.. A jeszcze jak widzi że z tel w ręce to już w ogóle masakra..
A tak przy okazji to w piątek Tosiu mi twarz zmasakrował... Dostałam dość mocno w zęby głową.. Warga pocięta bo dwójka mi się złamała 2 tygodnie temu więc ostra krawędź.. Aż mi się gwiazdy pokazały.. Mało tego ból jak cholera plus w ten sam dzień wizyta u dentysty.. Ząb naprawiony ale czuję że jedynka ucierpiała na uderzeniu bo czuję ją cały czas..
Mało tego Tosiu od piątku zawalony nosek.. Więc matka kombinuje jak koń pod górę żeby dziecko wyzdrowiało bo wygląda jak roślinka.. No masakra..
Wczoraj wieczorem dostałam skurczy macicy.. I to nie było wypinanie się Leosia bo byłoby widać.. Tępy ból.. Wzięłam więc nospę i pomogła od razu.. Dziś wieczorem to samo.. Muszę uważać..bita_smietana lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldemarku nasz kochany dopóki są to nieregularne napięcia to nie ma potrzeby brania no spy, bo to nie skurcze tylko trening macicy
co nie zmienia faktu że przydałoby Ci się więcej odpoczynku zamiast wycieczek tu i tam... Nocnych wypraw do maka żeby mi smaka z rana zrobić... Bardzo brzydko
!
-
Klaudys kochana no bezczelność Ci zrobili z tym jednym punktem no.. Jak tak można.. Ale wiesz.. Ja gdybym miała zdawać matematykę w ogóle bym jej nie dała rady.. Głowa do góry kochana.. Dbaj o Mikołaja teraz.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwus.. Przedwczoraj mnie tak wieczorem bolały te napięcia że nawet przekręcić się nie mogłam taki ból.. I szło jedno za drugim aż w kręgosłupie czułam.. Po nospie przeszło. Wczoraj cały dzień w łóżku leżałam.. Pisząc Ci o spacerze miałam na myśli auto bo pieszo to teraz dla mnie za daleko.. Bez auta nigdzie się nie ruszam leżę grzecznie..
A lody z maka są najlepsze.. Wiem co mówię..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:No co Ty nie powiesz?
wiem dobrze przecież, ale nie każdy ma maka pod ręką wrrrr
Jak regularne to trzeba brać :*
He he... Czepiasz się.. I tak CięSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Klaudys - 1 punkt
kurde
przykro mi! juz mogli podciagnac ten jeden punkt..
Waldus - polubilam za boska kiecke i ze to juz 7-my miesiac
eveli_na - zaraze wygonilas, i teraz poszla do sasiadki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 15:28
-
bita_smietana wrote:Klaudys - 1 punkt
kurde
przykro mi! juz mogli podciagnac ten jeden punkt..
Waldus - polubilam za boska kiecke i ze to juz 7-my miesiac
eveli_na - zaraze wygonilas, i teraz poszla do sasiadki
A Ty kochana, jak się czujesz? Mam nadzieję, że dobrze
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Kurde laski!! Ale mam ciacho w domu.... Mówię o mężu.. Byliśmy dziś w sklepie po garnitur.. Plus koszula krawat pasek... No wygląda bosko
wstyd się przyznać ale nie wiedziałam że mam aż takie ciacho w domu..
Duśka;), bita_smietana, Bella_Bella, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Kurde laski!! Ale mam ciacho w domu.... Mówię o mężu.. Byliśmy dziś w sklepie po garnitur.. Plus koszula krawat pasek... No wygląda bosko
wstyd się przyznać ale nie wiedziałam że mam aż takie ciacho w domu..
bita_smietana, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!