X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
Odpowiedz

Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF

Oceń ten wątek:
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ współczuję... Uświadom ojcu że czasy bycia małą dziewczynką się skończyły i masz już męża i dziecko w drodze i nie masz zamiaru się z nim kłócić tylko po prostu niech się nie wtrąca w wasze życie. To wasza sprawa co zjecie i czy w ogóle i co robicie...

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co się nie odzywam do niego a on do mnie.
    Mama mówiła ze internet wyłączył bo chciała wejść na konto bankowe i nie mogła.
    Tak się na niego zdenerwowala ze też słowem się nie odzywa.
    Paweł tez rozmawiał z nim na ten temat i ma odpuścić

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• szuflada Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś to ja mam ogromny problem z teściową... wczoraj wyszliśmy późno na spacer bo chciałam się przewietrzyć, źle się czułam i bolały mnie żebra a nie bolą tylko jak spaceruje. Od razu były telefony i pretensje. Dziś od rana krzyki ze jeżeli jeszcze raz wyjdziemy bez znaku to ona nas pogoni. Już nie wytrzymuje jej ciągłych krzykow histerii i "kurwienia" na wszystko... przepraszam Was dziewczyny za słowo ale rozumiecie...

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja myślałam że moi rodzice są jacyś dziwni i nie da się z nimi mieszkać ale to co mówicie to przechodzi moje najśmielsze oczekiwania :/ szufladka z żebrami wiem co czujesz, dzidzi potrafi dać w kość, dosłownie. Mnie też bardzo bolą. Dzisiaj całą noc prawie nie spałam bo na żadnym boku nie mogłam. Co polezalam to się mała wciskala i musiałam się przekręcić...
    A to macie się jej spowiadac gdzie i o której wychodzicie? Jeju przecież Wy dorośli ludzie... Nie jesteście tam na jej utrzymaniu żeby w ten sposób was traktowała...

• szuflada Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy jej się spowiadac bo ona się "martwila"... (od razu odebralismy telefon i powiedzieliśmy co się dzieje) Ale tym jak nam szkodzi nerwami i krzykami już się nie martwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 12:19

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jedyna... Współczuję Wam kobietki kochane że w ciąży jesteście narażone na takie nieprzyjemności :( kary godne.

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny ;) My wstajemy i wyjeżdżamy nad morze :)

Kiedy powiedzieliscie najbliższym o ciąży?
    Ja bym wolała jeszcze nie mówić aż do dnia kiedy usłyszę serduszko ale Mój już by chciał ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny ;) My wstajemy i wyjeżdżamy nad morze :)

Kiedy powiedzieliscie najbliższym o ciąży?
    Ja bym wolała jeszcze nie mówić aż do dnia kiedy usłyszę serduszko ale Mój już by chciał ;)
    Ja tesciom od razu i przyjaciółce. Reszta do końca 1 trym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 08:22

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! w ten piekny rozespany dzien! :D

mam pytanie za 100 punktow: czy ktoras z was spala ile sie dalo w pierwszym trymestrze? bo ja moglabym przespac zycie :/ serio :/ budze sie po 9 godzinach snu, cos tam porobie i ide dalej spac :/ to juz nie jest smieszne :D

Nats, Duśka;) lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    hej dziewczyny! w ten piekny rozespany dzien! :D

mam pytanie za 100 punktow: czy ktoras z was spala ile sie dalo w pierwszym trymestrze? bo ja moglabym przespac zycie :/ serio :/ budze sie po 9 godzinach snu, cos tam porobie i ide dalej spac :/ to juz nie jest smieszne :D
    Ja teraz bardzo dużo śpię :) Ale niektóre dziewczyny tak mają w pierwszym trymestrze :)

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszym trymestrze spałam ile wlazło, a teraz choć jestem zmęczona to często nie mogę zasnąć :/ także śpij kochana póki możesz bo potem będzie niewygodnie :D

Bella my powiedzieliśmy rodzicom od razu, a reszcie po drugiej becie jak byl ładny przyrost :)

Wysłany: 11 września 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :)

szuflada ty pracujesz nadal, prawda? ja 1.10 zaczynam nowa prace i bedzie siara jak zamiast pracowac bede lezec na biurku i ucinac drzemki..chce powiedziec, ze moj prapradziadek byc hiszpanem i tam tradycja sa popoludniowe siesty - moze przejdzie :D lapalo/ lapie Ciebie zmeczenie w pracy? jak sobie radzilas? jak sobie radzisz teraz?

Sylwia91 - czyli mam sie nie martwic tym snem? :D aaaa ty juz jestes w 33-cim tygodniu! szok!!!! :) w nocy daje ci spac Basiunia? czy kopie gdzie popadnie? :D dobrze widze, ze ma juz ponad 2 kilo? <3 to dwie paczki cukru :D jak slodko <3

Bella - ja to glupia jestem ale mialam dwie cb i dlatego na chwile obecna wie tylko moja mama, tata, siostra i przyjaciolka..po wizycie serduszkowej powiemy tesciowej a reszta pod koniec pierwszego trymestru :)

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Ty moja już od dawna nie pracuje :) Ale generalnie chyba możesz pracować mniejszą ilość godzin, czy nie tak? Poza tym w pierwszym trymestrze te wszystkie dolegliwości mają to do siebie ze jak się siedzi w domu i o nich myśli to się nasilają a jak się wychodzi to znikają :P ja tak miałam z mdlosciami

Wysłany: 11 września 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bede pracowac, o ile sie da, do 7 miesiaca - potem jest przymusowe zwolnienie i nie mozna pracowac :D

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    ja bede pracowac, o ile sie da, do 7 miesiaca - potem jest przymusowe zwolnienie i nie mozna pracowac :D

Dlaczego chcesz tak długo pracować? Aż tak lubisz swoją pracę? ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flamingo kochana no taki słodki ciężar noszę już <3 w nocy grzecznie śpi na szczęście i nie kopie mamusi, ale ja wieczorami mam napady zespołu niespokojnych nóg i przez to zasnąć nie mogę wcale... Dzisiaj właśnie zaczęłyśmy 34 tc <3 jeszcze chociaż 3 do bezpiecznego terminu <3

bita_smietana lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 września 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella - bardzo <3 to moja praca marzen :D a poza tym nie jest meczaca :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 17:16

Wysłany: 11 września 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Flamingo kochana no taki słodki ciężar noszę już <3 w nocy grzecznie śpi na szczęście i nie kopie mamusi, ale ja wieczorami mam napady zespołu niespokojnych nóg i przez to zasnąć nie mogę wcale... Dzisiaj właśnie zaczęłyśmy 34 tc <3 jeszcze chociaż 3 do bezpiecznego terminu <3

polubilam, za Basiunie a nie za nogi
    Basiunia madra dziewczynka i bedzie siedziec tyle ile trzeba :)

:)

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flamingu nasz kochany ,ja to potrafiłam spać w środku dnia bo jak się nie położyłam to lepiej bez miotly nie podchodz.
    Nadal spanie mnie zbiera w ciągu dnia ale daje rady być na nogach do wieczora :)
    Ci to będzie jak w październiku czeka mnie balowanie do rana na weselu , mój jest świadkiem wiec pasowało by jak bym minimum do północy nie padła :)

Bella my powiedzieliśmy rodzica po pierwszym usg jak było wiadomo ze się udało, a moim najlepszym przyjaciółka powiedziałam od razu bo wiedziały o staraniu i się dopytywaly :)

bita_smietana lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

Wysłany: 11 września 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudysiu dziekuje za odpowiedz :) Oja, Mikolaj zaliczy pierwsza impreze! :D

‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ