Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:* witam się na razie niepewnie... Pięć testów roznych firm obsikalam, wszystkie pozytywne, wiec chyba coś tam rośnie:)
witam te, które znam już ze strony Ovu i te które już tuż przed terminem:)
nudnej ciąży i lekkiego porodu. :*
bita_smietana, Sylwia91, Bella_Bella, szuflada, Duśka;) lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Hej:* witam się na razie niepewnie... Pięć testów roznych firm obsikalam, wszystkie pozytywne, wiec chyba coś tam rośnie:)
witam te, które znam już ze strony Ovu i te które już tuż przed terminem:)
nudnej ciąży i lekkiego porodu. :*
nie znasz mnie ale ja Ciebie znam, razem z mężem plakalismy czytając Twój blog. Strasznie się cieszę ze tu jesteś
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:Kochana zrobiłaś mi dzień
nie znasz mnie ale ja Ciebie znam, razem z mężem plakalismy czytając Twój blog. Strasznie się cieszę ze tu jesteś
Kimi jeszcze nie, ale wypowiedzenie już czeka, jak się sama nie spakuje to jej wręczę po 11 października, bo 11 mam jeszcze wizytę jak dotrzymam
ale czuję że ten tydzień może być pełen wrażeń. Jutro liczę że wyjdę, leków nie biorę, pessar zdjęty...
Duśka;), Kim87, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta ja znowu z pytankiem (uprzedzałam ze bedziecie mnie ze mną prze***ne
) a wiec czy na początku miałyście/ macie takie uczucie lekkiego poklowania? Tak w podbrzuszu po prawej stronie jak kość mniej więcej czuje cały czas cos, tak jakby jajnik ale to nie jajnik i oczywiście dumam sobie czy to normalne czy moze cos jest nie halo
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:Dziewczęta ja znowu z pytankiem (uprzedzałam ze bedziecie mnie ze mną prze***ne
) a wiec czy na początku miałyście/ macie takie uczucie lekkiego poklowania? Tak w podbrzuszu po prawej stronie jak kość mniej więcej czuje cały czas cos, tak jakby jajnik ale to nie jajnik i oczywiście dumam sobie czy to normalne czy moze cos jest nie halo
ja miałam / mam coś takiego. Na początku bardziej (4-5. tydzień), teraz już trochę się uspokoiło.
więc liczę, że to normalne -
ines. wrote:Dziewczęta ja znowu z pytankiem (uprzedzałam ze bedziecie mnie ze mną prze***ne
Kłucia, ciągnięcia, bóle na @ z reguły są normalne na początku ciąży.
Macica przygotowuje się do rozciągania, wręcz już się powoli rozciąga.
Nieraz mogą Cię nawet boleć pachwiny, więzadła. Jest to normalna kolej rzeczyZ czasem i miednica zacznie Cię boleć
-
Sylwio kochana gratuluje donoszonej ciąży
szykuj się
A i spokojnie, ja urodziłam zaraz po odstawieniu leków na podtrzymanie w 36 i 0 czyli na początku rozpoczętego 37 tygodnia i było wszystko super, młoda miała 3400gWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 08:35
Sylwia91 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 08:41
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
też to mam
rozciągamy się Bejbe -
Oj racja pod koniec boli juz wszystko:-) a polozyc sie do snu... To jest wyczyn:-POlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm