Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko moja się wstawiła w kanał już i każdy jej ruch przy główce bardzo boli. Nie dość że naciska mocno na pęcherz to jeszcze uderza w szyjkę i kopie po jajnikach a dupkę wypina mi pod żebra
cudak mały.
Ja urodzę i będziemy sobie nawzajem zazdrościć. Ja wam brzuszków a wy mi że już mam małą -
witajcie
dziś byłam na powtórzeniu bety, mam stracha czy przyrost będzie odpowiedni, bo jak wiecie w poprzedniej ciąży nie był i się źle skończyło
Wyniki ok 15.00 - 16.00 na necie
progesteronu już nie powtarzałam, tylko samą betę
Bella mocno tulę i życzę dużo siłWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:29
-
Witamy i my
Szatynko na pewno przyrost będzie ładny! Musisz wierzyć
Moja mała przybijała mi piątki z brzuszka wczoraja ja głupia leżałam i płakałam ze szczęścia że mam taki mały wielki cud w brzuszku
nawet udało mi się to nagrać
a całą noc miałam fazę że mi wody odchodzą haha budziłam się co chwila i sprawdzałam
sandrula, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:Anula ja nawet nie wiedziałam, że takie coś jak cholestaza istnieje
to coś groźnego?
Dla mnie nie, dla płodu już tak.
Starzeje się wtedy łożysko, dziecko robi się niedotlenione, chudnie, nie pobiera witamin z łożyska, bo ich tam nie ma ze względu na to, że ono się diametralnie starzeje, dziecko może nawet umrzeć w łonie matki jeśli lekarze nie zdążą zrobić cesarskiego cięcia lub kobieta nie urodzi siłami natury.
-
Anula1986 wrote:Dla mnie nie, dla płodu już tak.
Starzeje się wtedy łożysko, dziecko robi się niedotlenione, chudnie, nie pobiera witamin z łożyska, bo ich tam nie ma ze względu na to, że ono się diametralnie starzeje, dziecko może nawet umrzeć w łonie matki jeśli lekarze nie zdążą zrobić cesarskiego cięcia lub kobieta nie urodzi siłami natury.
oooo matko... no to nie ciekawie faktycznie... ale na pewno będzie wszystko dobrze
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Anula, ja też miałam podejrzenie cholestazy i robiłam te próby wątrobowe
Stresowałam się jak niewiem a okazało się, że mama kupiła plyn do płukania inny (hipoalergiczny ale z aloesem) i dlatego się drapałam
Więc spokojnie, może poprostu w ciąży inaczej reagujesz na niektóre substancje
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Anula, ja też miałam podejrzenie cholestazy i robiłam te próby wątrobowe
Stresowałam się jak niewiem a okazało się, że mama kupiła plyn do płukania inny (hipoalergiczny ale z aloesem) i dlatego się drapałam
Więc spokojnie, może poprostu w ciąży inaczej reagujesz na niektóre substancje
Ja se dałam zrobić ASPAT, ALAT, fosfataze i bilirubinę. Ty pewnie te same badania dałaś zrobić?No mam nadzieję, że nic mi tam nie wyjdzie...
-
Anula oczywiscie, ze ci nic nie wyjdzie! poszalas w massimo dutti i teraz cie swedzi wszystko!
pewnie mierzylas takie napakowane chemia ciuchy i zaczelo cie teraz swiedziec
widzisz, za duzo kupujesz!
Ed. literowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 12:19
Duśka;), Sylwia91 lubią tę wiadomość