Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja sie chwilowo żegnam
wracam za tydzien, mam nadzieje ze to bedzie spokojny tydzien dla mnie i dla was
Do zobaczeniaCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
bita_smietana wrote:laski ja nawet jeszcze prenatalnych nie mialam a juz musze wybrac zlobek
na chwile obecna juz nie ma miejsc do wrzesnia 2017 wiec jak chce zlobek od grudnia 2017 roku to musze juz zapisac moje dziecko...a ja nawet nie znam plci ?!
jaja jak berety mowie wam..........
no i 2.11 idziemy ogladac zlobek z mezem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 19:08
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej dziewczyny.
Bella okropnie mi przykrodużo sił dla Was i zobaczysz jeszcze będzie pięknie.
Duska świetny wózek! Mi się bardzo podoba camarelo carmera
Anula dobrze, ze w porę zareagowalas. Mam nadzieję, ze leki ogarna to dziadostwo. Trzymajcie się!
Smietanko A akademik już na studia macie? Haha
Sylwia codziennie patrzę czy przypadkiem nie ma od Ciebie posta, że na porodowke jedziesz
A ja już po wizycie. Zuzia już warzy prawie 600 g. Niestety lozysko dalej nisko, więc postu ciąg dalszy
Dostałam skierowanie na glukoze i jakiegoś HBS's czy coś takiego. Lekarz powiedział, że za troszkę za szybko tyje, ale co ja zrobię ze mi apetyt dopisuję
Sylwia91 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Sylwia91 wrote:Ines! Przygotuj się bo dopiero zaczną rosnąć
mój też wniebowzięty bo w końcu jest bogato
aa przypomniało mi się coś, ja już od 16tc chodziłam we wkładkach laktacyjnych bo siara już ciekła. Cyce miałam dużeee aż rozstępy mi się lekkie porobiły.
Na porodówce położna nacisnęła mi jeden sutek to aż trysnęło z kilku dziurek mleko i powiedziała że dobra matka ze mnie będzie
Czasem jak leżałam w łóżku z mężem i on się coś ze mnie nabijał to specjalnie go opryskałam, prosto w oczy. He he od razu odechciało mu się żarcikówSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Nawet nie wiecie jakiego miałam stresa. Teraz już wiem że jest wsio ok. progesteron wysoki, dobry przyrost bety. Póki co jest ok.
Także mogę już spokojnie stworzyć suwaczek ciążowy i cierpliwie czekać do wizyty 8 listopada.
duśka ładny wózeczek. Ja nowego nie będę kupowała bo mam w idealnym stanie po młodym.
Anula będzie dobrze, ważne że wcześnie wykryte.
Złą wartość przyrostu bety podałam, bo wzrosła o 179,8% a nie o 243,9%
Pomyłka nastąpiła bo w kalkulatorze przyrosu bety przy pierwszej becie wpisałam godzinę badania a przy drugiej już nie i stąd ta zawyżona wartość ... ale ważne że jest ponad 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 00:17
-
sandrula wrote:Anula dobrze ze to dopiero początki. . A to wszedzie Cie swedzialo?
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. No cóż... Leczymy się z Lilką, oby jej tylko nic nie było.
-
Anula Ty wiesz co ja Ci powiem :* Lilka pięknie rośnie i na pewno to nie zdążyło na nią wpłynąć ani nie wpłynie :*
zachowaj zimną krew, łykaj co trzeba i będzie dobrze, za kilka dni zapomnisz o tym wszystkim bo wyniki będą idealne, zobaczysz!
Oj kochane ja też czekam codziennie. Co skurcz to patrzę na zegarek czy może to już? A to tylko straszaki... Chce jeszcze poczekać to niech rośnie, najważniejsze że nie muszę się martwić w razie co ze to za wcześnie
Szatynko gratuluję pięknego przyrostu bety -
Anula ważne, ze szybko trafilas do lekarza, odpowiednie leczenie i na pewno wszystko będzie dobrze
Dobrze ze ten temat został poruszony tu na forum, bo nawet jakbym (odpukać! !) Miała rakie dolegliwości nie wiedziała bym ze to takie poważne w skutkach. .
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Kurcze Anula to dobrze ze poszlas... I jak widac jedna swedzi bez przyczyny a u drugiej cholestaza ;-( Trzymajcie sie dziewuszki i leczcie:-*Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Dzien dobry dziewczynki.
Dzis u mnie sliczne sloneczko na niebiewstalam dosc rano, odziwo wypoczeta
Na 14:30 mam wizyte, nie moge sie doczekac :*
Jesli bedzie mi dane dzis sie dowiedziec , odwiedze po wizycie Smyka i kupie rozowe, badz niebieskie ubranko/buciki
I pokaze Adamowi i rodzica..
Podswiadomie czuje, ze to Kuba..
Niestety nie mnie oceniac
3majcie kciuki!
Melduje sie wieczorem :*