Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc.
U mnie weekend bez neta
Sylwia super, ze juz w domku
Jak czytam post o tym, ze spicie razem itd to mega zazdroszcze, oczywiscie pozytywniebardzo ciesze sie Twoim szczesciem
Jeszcze troszke i przyzwyczai sie do wszystkiego.. pisz jak najwiecej o Was i o Niuni
Witam sie z reszta dziewczynek :*
DZIEN DOBRY !
A w zwiazku z Sylwi urodzinami
SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!
A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA DLA CALEJ RODZINKI :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9212d638dfd7.jpg
bita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Waldi...
miss you normalnie :*
Hihi na Ciebie coraz mniej pasuje a na mnie coraz więcej zaczyna
Basia chyba ma potówki na pupie i plecach
Sylwus ja też miss You
Musisz Basie zostawiać na moment bez pieluszki a przykryć kocykiem.. A jak nie to jakiś talk lub mąka ziemniaczana żeby skóra nie miała tyle wilgoci.Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No a my witamy 31 pełny tydzień
Dziś rano po 5 miałam mega fajną i miłą pobudkę.. Zaczęło się budzikiem męża.. Przewróciłam się na drugi bok i Leoś się obudził.. Tak mnie zaczął łaskotać tam od środka jak nigdy<3w pewnym momencie mówię.. Misiuniu no co Ty.. Śpij sobie.. A mąż.. No gdzie.. Do pracy muszę.. Ja w śmiech.. To nie do Ciebie było.. Buahahahahahaha.. Ten oburzony.. No tak.. Bo do mnie Misiuniu to już nie łaska...
No także ten.. Miłego mamuśki.bita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Hej hej
I my się witamy w nowym już 35 tygodniu
Kurcze ale ten czas leci... a Oliś ciąży mamie coraz bardziej ... Macie może jakieś sprawdzone sposoby na sen w ciąży bo ostatnio jak mi sie uda 3-4 h w nocy przespać to jest wyczyn
Waldi no cóż, faceci czasem tak mająMoj był na początku zazdrosny o poduszkę ciążową bo wolałam spać z nią
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Hej hej
I my się witamy w nowym już 35 tygodniu
Kurcze ale ten czas leci... a Oliś ciąży mamie coraz bardziej ... Macie może jakieś sprawdzone sposoby na sen w ciąży bo ostatnio jak mi sie uda 3-4 h w nocy przespać to jest wyczyn
Waldi no cóż, faceci czasem tak mająMoj był na początku zazdrosny o poduszkę ciążową bo wolałam spać z nią
Poduszka między kolana.. Ja dodatkowo w rękę biorę poduszkę jak śpię na boku żeby mieć przestrzeń w klatce.. W przeciwnym razie ciężko oddychać..Duśka;) lubi tę wiadomość
-
a ku ku
widzę, że nowe porody się zbliżają
ja się witam w 7-ym tygodniu, za tydzień wizyta. tak się źle czuje, cały czas mnie mdli, wieczory najgorsze nie mam siły się ruszyć.
rodzice poinoformowani radość ogromna, teściowa się aż popłakała. mówiłam, żeby jeszcze spokojnie bez euforii, ale oni swoje.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Cześć Kochane, ja jeszcze mało co się odzywam, bo dopóki nie zobaczę serduszka to cały czas się stresuje.... Ale w czwartek byłam na USG moje Ziarenko urosło do 12mm:) znaczy pecherzyk... Ale w tydzień od 2 do 12 mm to chyba dobry wynik:) teraz czekam na kolejną wizytę i na serduszko:)
WaldhauzerM, Duśka;), Sylwia91, misiaq lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Kochane, ja jeszcze mało co się odzywam, bo dopóki nie zobaczę serduszka to cały czas się stresuje.... Ale w czwartek byłam na USG moje Ziarenko urosło do 12mm:) znaczy pecherzyk... Ale w tydzień od 2 do 12 mm to chyba dobry wynik:) teraz czekam na kolejną wizytę i na serduszko:)
Kochana rozumiem.. Uwierz że miałam to samo.. Też mam aniołka i jak się znowu udało to uwierzyłam dopiero po 12 tygodniu że będzie dobrze więc doskonale rozumiem.
Cieszę się bardzo że się udało WamTRZYMAM KCIUKI
-
ines. wrote:a ku ku
widzę, że nowe porody się zbliżają
ja się witam w 7-ym tygodniu, za tydzień wizyta. tak się źle czuje, cały czas mnie mdli, wieczory najgorsze nie mam siły się ruszyć.
rodzice poinoformowani radość ogromna, teściowa się aż popłakała. mówiłam, żeby jeszcze spokojnie bez euforii, ale oni swoje.
No co się dziwisz he he.. Moja też ryczała.. Chociaż ostatnia z wiadomości o ciąży była przyjęta na spokojnie.. Powiedziałam ale zakazałam gratulować. Z Tosiem jak zaszłam to dowiedziałam się w rocznicę ślubu i wtedy też rodziców poinformowalismy.. Nie spodziewali się więc radość ogromna.. Pamiętam to.
Co do zbliżających się porodow to się okaże w czwartek za tydzień czy jest bliżej czy dalej. Ale pewnie zaczniemy kombinować żeby było bliżej z racji bezpieczeństwa.. Tzn.. Tosiu w 37 pełnym tygodniu urodził się ważący 3640 g i 56 cm.. Lekarz poinformował mnie na połowkowym że Leoś jest też duży.. Ale to się zmienia więc zobaczymy za tydzień jak to wygląda.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Kochana rozumiem.. Uwierz że miałam to samo.. Też mam aniołka i jak się znowu udało to uwierzyłam dopiero po 12 tygodniu że będzie dobrze więc doskonale rozumiem.
Cieszę się bardzo że się udało WamTRZYMAM KCIUKI
WaldhauzerM, Duśka;), bita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Dzięki Waszym historiom wierzę, że może być dobrze:)że będzie dobrze:* moje Ziarenko urośnie i niedługo będzie biegać po domu:)
No dokładnie.. I skończy się prywatność nawet w kiblu he he
I nie zdziw się jak będziesz zabijać się o zabawki i pełno śliny na podłodze Buahahahahahaha.. Magia normalnie..
A ja chyba dziś zrobię sobie szaleństwo.. Czyli lody w maku hi hi hi.. Do jutra kupony więc jeszcze 2 lody w cenie jednegobita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:No dokładnie.. I skończy się prywatność nawet w kiblu he he
I nie zdziw się jak będziesz zabijać się o zabawki i pełno śliny na podłodze Buahahahahahaha.. Magia normalnie..
A ja chyba dziś zrobię sobie szaleństwo.. Czyli lody w maku hi hi hi.. Do jutra kupony więc jeszcze 2 lody w cenie jednegotak jak od maja czekałam na mdłości:) a teraz zajadam startą marchewkę z jabłkiem:) mmmm:)
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mamy synka
A poza tym wszystko ok
bita_smietana, WaldhauzerM, Duśka;), Caro, Sylwia91, Allmita lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Mamy synka
A poza tym wszystko ok
teraz wszystko będzie ok już do końca:)
WaldhauzerM, bita_smietana lubią tę wiadomość