Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.. Lekarze chyba znalezli przyczyne plamien.. Wczoraj wieczorem przyszedl lekarz na obchód i pyta ktora ciaza ktory porod.. Wywnioskowal ze bylo poronienie.. Pyta kiedy.. To mowie ze 9 tygodni temu w 5 tygodniu... Zaczął kiwać głową.. Mowie mu ze lekarz mi mowil ze ciaza duzo naprawila j mozna zachodzic od razu.. To on na to że lekarze nie lubią takich ciaz bo nie zawsze organizm zdazy sie zregenerowac i jest bardzo slaby i wtedy może sie dziac to co u mnie.. Na odchodne mowi..no ale coz za wczesnie ale sie stalo..
Także ten..
Zobacze czy mnie dzisiaj wypuszcza czy nie.. Jak wypuszcza to dzis wizyta jak nie to jutro moj gin ma dyżur...
Mąż mi łatwi do domu pomoc.. Tzn pogada w pracy z kolezanka ktora pomagala mi w firmie żeby po poludniu przychodzila i szykowala mi jedzenie itd zebym nie musiala szykowac ja...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
oj Waldi biedna TY...ale rozumiem że plamienia się uspokoiły i wszystko ok?
u mnie od 3 dni mniejsze mdłości-właściwie wcale-oczywiście troche mnie to zestresowało,juz chyba wolałabym jakby lekkie choć były-nie mówie oczywiscie o wymiotach itp ... ale cóż...cycki dalej bolą więc mam nadzieje że wszystko ok..Kim87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
kochane, długo mnie nie było, wybaczcie coś konkretniejszego nowego u Was? Waldi, kochana, na pewno dobrze wiesz, że nawet jeśli ta ciąża będzie ciężka, będziesz musiała leżec i będzie się wiązała z częstymi wizytami w szpitalu/u lekarza to i tak warto... oczywiście wolałabym, żebyś sobie siedziała szczęśliwa w domku niż ciagle zamartwiała się, no ale... ciesz się, że mąż kochany się wykazuje i szuka pomocy dla Ciebie z takim wsparciem (jego i naszym) jakoś przetrwasz te 9 miesięcy i będziesz się cieszyła śliczną dzidzią!Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Allmita wrote:oj Waldi biedna TY...ale rozumiem że plamienia się uspokoiły i wszystko ok?
u mnie od 3 dni mniejsze mdłości-właściwie wcale-oczywiście troche mnie to zestresowało,juz chyba wolałabym jakby lekkie choć były-nie mówie oczywiscie o wymiotach itp ... ale cóż...cycki dalej bolą więc mam nadzieje że wszystko ok..Allmita lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Sylwia91 wrote:Moja dzidzi to już na ekranie się nie mieściła i lekarka jej nie mierzyla tylko podała długość kości udowej i wagę kurcze już niedługo połowa ciąży będzie za mnąPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
eveli_na wrote:Siemanko waldziu odpoczywaj ile mozesz a maz super sie wywiązuje z ta pomocą !
My po spacerku teraz leżymy korzystam puki nie ma starszych dziewczyn w domuPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Halo halo waldziu jakies wieści z frontu ?
Witajcie ciężaróweczki
Wczoraj mialam bardzo dobry dzień mimo ze poniedziałek w nagrodę pozwoliłam sobie nawet na pyszna kawę
Dzis mi dobrze spokojnie, czuje ogromna wdzięczność do Boga za wszystko i tak mi dobrze, plamien brak, serduszko widziałam, starsze dziewczyny zdrowe, cudne najukochańsze, mąż cieply wspierający aż mi się ulewa dzisiaj miłością.
To pewnie sprawa hormonów szalejących, ale to naprawdę cudowne uczucie.
Do kolejnego dolka jestem na faliSylwia91 lubi tę wiadomość
-
super Ewelinka życzyłabym Ci, żebyś całą ciążę tak miała ale wiem jak to z tymi hormonami jest hihi
u mnie też w porządku tylko chciałabym zacząc kupowac już ciuszki i tak dalej ale wiem, że to za wcześnie, w końcu dopiero trzeci miesiąc się zacząłPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!