Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie wszystko zależy od tego jaki prysznic kupimy. Bo jeżeli będzie płytki brodzik to zostaje wanienka. Miałam właśnie na myśli 2-3 latka, trzeba mu pomóc, a pod prysznicem będzie ciężko. A nawet roczna dzidzi już w wiaderko chyba się nie zmieści a wanny mieć nie będziemy
ja chcę prysznic bo u rodziców mamy teraz wannę a i tak zawsze prysznic bierzemy, tylko miejsce zajmuje. Jak kupimy ten dom to chcę kabinę
-
Fakt prysznic wygodny, ja mam teraz dwa w jednym, wanna z zasłona i wysoko zamontowanym prysznicem. Natomiast po 9 latach posiadania prysznica kocham miłością wielka moja wannę i możliwość leżakowania sobie popołudniami
aaaa cud miód orzeszki
-
eveli_na wrote:Fakt prysznic wygodny, ja mam teraz dwa w jednym, wanna z zasłona i wysoko zamontowanym prysznicem. Natomiast po 9 latach posiadania prysznica kocham miłością wielka moja wannę i możliwość leżakowania sobie popołudniami
aaaa cud miód orzeszki
-
Kim87 wrote:Mnie to dzisiaj hormony chcą chyba zabić
weszłam po trzech schodach i czuje się jakbym maraton przebiegła
brak mi tchu ;/
Ja dzis leze. Leniwy wtorek zarzadzilam.
Sylwia sa tez normalne pelnowymiarowe wanny z takimi fajnymi szklanymi oslonami. -
eveli_na wrote:Ja dzis leze. Leniwy wtorek zarzadzilam.
Sylwia sa tez normalne pelnowymiarowe wanny z takimi fajnymi szklanymi oslonami.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A tak w ogóle jutro Wchodzę w 6 tydzień
))
jutro wchodzisz w siódmy
czyli najniebezpieczniejszy okres (przynajmniej ja tak uwazam, ze do tego 6 tygodnia jest niebezpiecznie) mija
foxylady lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:a właściwie to juz jesteś w szóstym
jutro wchodzisz w siódmy
czyli najniebezpieczniejszy okres (przynajmniej ja tak uwazam, ze do tego 6 tygodnia jest niebezpiecznie) mija
Ja nigdy nie wiem jak to liczyć więc liczę tak jak suwakpo skończonych tygodniach
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Sylwia91 wrote:Dokładnie Kim! Jutro kończysz 6 tygodni czyli zaczynasz 7,ale z tym bezpieczeństwej to ja bym poczekala do 12 tygodnia bo różne są przypadki. Ja dopiero w 12 tygodniu odetchnelam z ulgą.
nawet jakby jakieś nie daj Boże wcześniejsze skurcze czy coś- lepiej żeby był wcześniaczek niż w ogóle
w siódmym mieisącu dzieci się już rodza i zdrowe są
Kim87 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Sylwia91 wrote:To prawda, ja słyszałam nawet ze czasem urodzone w 7 miesiącu maja większe szanse niz te w 8Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja myślę że.to jest tak że drugi trymestr jest najmniej stresujacy
w trzecim to już o porodzie zaczynamy myśleć i panikowac
mnie to na razie jeszcze przeraża...musze się jakoś oswoić z tą myślą. wiem, ze to trochę infantylne i głupie, że mam taki lęk no ale coSylwia91 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!