Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Szuflada moze wczesniej zacznij ten lek oswajać.
Co do tygodni ciąży, tutaj liczą tak jak suwaczki i z terminu @ wychodzi mi 9,1 natomiast z moich obliczeń to jest to 8,2 w sensie ze Ciąża jest młodsza o 6 dni. Tak obstawiam w każdym razie. Na usg w 12 tyg. Sie okaże pewnie, ale ja jestem zdania ze jednak jest młodsza co prawda 6 dni to niby niewiele ale na wczesnym usg potrafi zrobić spora roznice. -
Zależy jak owulka była i kiedy zagniezdzenie;)
Spokojnie Sylwia pomożemy Ci z tym lekiem;)
A tak w ogóle to ostatnio czuje spokój jeżeli mowa o mojej ciąży. Mam takie przeświadczenie że będzie ok;) mam nadzieję że się sprawdziSylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
oo Kim bardzo Ci dziękuję za info. niestety jestem osobą, która łatwo stłamsić a nawet zdeptać w sytuacji gdy jestem zagubiona, coś jest dla mnie nowe lub nie znam swoich praw. jednak kiedy już je znam to nikt mi nie podskoczy hihi
Kim87 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:oo Kim bardzo Ci dziękuję za info. niestety jestem osobą, która łatwo stłamsić a nawet zdeptać w sytuacji gdy jestem zagubiona, coś jest dla mnie nowe lub nie znam swoich praw. jednak kiedy już je znam to nikt mi nie podskoczy hihiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć dziewczyny...jak am u Was ?
Ja mam jutro to kontrolne usg po szpitalu
bardzo się boję...wydaje mi się że nie usłyszę tego serduszka przez to plamienie..nie wiem co ze sobą już zrobić... a jak u Was ?Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
Sylwia91 wrote:Ja czytalam tu na forum w dziale poród "dobre porody" czy jakoś tak, naprawdę dziewczyny opowiadają to bardzo ciekawie i można się podnieść na duchu :p
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!