Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:A my dziś idziemy na randkę z synkiem
Tatuś zobaczy swoje maleństwo po 12 tygodniach
Także trzymajcie za nas kciuki o 15.30 bo pani doktor sprawdzi nasze wyniki glukozy.
A teraz wstajemy i idziemy zjeść śniadanko :*KlaudyŚ lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
hej wszystkim!!
jakie piękne rzeczy już macie - też chcęjeszcze troszkę i zacznę zbierać, pewnie po świętach ruszymy
oddałam wczoraj nieco krwi - sprawdziłam morfo - anemia mi nie grozi, hemoglobina póki co 13,9 - norma do 15lek na tarczycę zwiększony, ale to norma i czekamy sobie do 21 XI na kolejną wizytę.
Pogoda do d...dopadło nas przeziębienie - leżakowanie osiągnięte, sok z malin, pigwy, imbir w ruch
z dolegliwości: piersi wciąż jak kamieniebolą, ból w odcinku lędźwiowym kręgosłupa, mijają mi powoli mdłości, ale załącza się taki nerw... heh
na szczęście Mąż daje radę
Evelin lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:hej wszystkim!!
jakie piękne rzeczy już macie - też chcęjeszcze troszkę i zacznę zbierać, pewnie po świętach ruszymy
oddałam wczoraj nieco krwi - sprawdziłam morfo - anemia mi nie grozi, hemoglobina póki co 13,9 - norma do 15lek na tarczycę zwiększony, ale to norma i czekamy sobie do 21 XI na kolejną wizytę.
Pogoda do d...dopadło nas przeziębienie - leżakowanie osiągnięte, sok z malin, pigwy, imbir w ruch
z dolegliwości: piersi wciąż jak kamieniebolą, ból w odcinku lędźwiowym kręgosłupa, mijają mi powoli mdłości, ale załącza się taki nerw... heh
na szczęście Mąż daje radę
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Worldbyme też już chcę święta
w ttm roku wyjątkowe, bo pierwsze w większym gronie
¶
KlaudyŚ kciuki za wizytędaj znać po wszystkim :*
Kurcze zazdroszczę Wam tego kompletowania wyprawkiu mnie kompletują się już tylko pieluchy haha
Wiecie co? Smaruje małej dupkę linomagiem tym zwykłym zielonym. Smarowalam wcześniej Bepanthenem baby extra i powiem Wam że bez porównania.. Po Bepanthenie który drogi jak pieron mała miała czerwoną pupe. Linomag okazał się wybawieniem. Jest super, osobiście bardzo polecam!Duśka;) lubi tę wiadomość
-
worldbyme wrote:A mnie mdłości dalej męczą
ja mam spokój od 4 dnico prawda rano jestem dosyć mocno wyczulona na wszelkie lodówkowe zapachy, więc śniadanko dla męża ogarniam wieczorkiem, wrzucam w folię aluminiową i do lodówki
przy otwarciu nieco osłabia mnie zapach, szczególnie pieczeni rzymskiej, ale tak to jest ok
w ciągu dnia dużo imbiru ogarniam, więc może i on mnie jakoś trzyma przy życiu -
Sylwia91 wrote:Mnie mdłości męczyły od 8 do 13tc włącznie.. I to mdłości zakończone wymiotami niestety za każdym razem...
ja to wiem, że jak się cieszę z braku mdłości, to one przyjdą... tak zauważyłam, że końcówki tygodnia mam ok, a początek nowego... od piątku do poniedziałku kumulacja wrażeń -
Lilith gatulujemy malusiego bijacego serdusia!
Ja mlodsfi mialam dluuugo dlugo dluzej niz 12tygale do przezycia spoko!
Kciuki za dzisiejsze wizyty ja tez swoja musze jakos przezyc nie wiem czemu sie tak nakrecan i zamartwiam. Dodatkowo od 4 nocy potwornie swedzi mnie skora na calym ciele az usnac nie moge i cholernie boje sie ze to moze nie byc tylko nadwrazliwosc...Evelin lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry babeczki!
Evelin teraz po antybiotykach bedzie lepiej!:*
Klaudys trzymamy mocno kciuki za wizytę!:*
Ja czekam na wypłatę i planuję zamówić na olx paczkę ubranek używanych dla małego:) sa w okolicy od 80-120 zł po 60-70 szt różnych pajacykow,kaftanikow itd. Więc się opłaca:) a w międzyczasie dokupuje jakieś noweno i na fejsie znalazłam super sklep/hurtownie z pościelą do łóżeczka i innymi takimi elementami,gdzie zestaw składający się z kolderki,poduszki,poszewek i osłonki kosztuje 140 zł. Opinoe czytałam same pozytywne
podam wam linka jak będę na laptopie:)
No i ostatnio dostalismy wózek po bratannicy, wczoraj posciagalismy to,co można wyprać i wrzuciłam do pralki:D
To jeszcze tylko albo aż 3 miesiące..
Evelin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Co do świat to właśnie zobaczyłam w tv pierwszą w tym roku reklamę świąteczną
szkoda że moj synuś rozpakuje sie dopiero po nowym roku,fajnie byłoby go mieć na święta..
no ale i tak sie tych świąt doczekać nie mogę
Zastanawiam sie tylko jak ja te porzadki ogarne jak juz sie zaczyna robić ciężko.. ;PEvelin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Z przyjemnością Cię dopisze kochana!
podaj co wpisać
dziękujęa nie wiem co tam wy wpisujecie ? datę porodu czy coś innego ?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Aaaaa reklamy geiazdkowe w TVN szalnstwo!
A ja wkoczylam na chwile tylko zaraz jade z moja 4 latka po prezent urodzinowy i ciacho musze jakos sobie czas wyprlnic do wizyty. Wariatka ze mnieEvelin, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ojej współczuję kochana.. Też w. Ciąży miałam zębowe problemy mimo że nigdy wcześniej mi się nie zdarzały. Przeżyłam znieczulenia normalne i Basi nic nie jest. Będzie dobrze nie martw się dzidziusiowi leczenie nie zaszkodzi :* życzę szybkiego powrotu do zdrowia ząbka
A ja mieszkam koło Radomia. Jakieś 60-70 km od Warszawy
Dziękuję, dentysty to ja się nie boję..nie potrzebna tylko ta opuchlizna..
Radom ?? 200km ode mnie -
eveli_na wrote:Evlin zakazenie krazace w krwioobiegu jest gorsze niz antybiotyk takze leczcie sie na zdrowie. Oby bol szybko ustapil.
Witam sie z rana i zycze milego dnia:)
Odrazu zareagowalimy, więc wszystko powinno byc dobrze
Jutro powinnam juz miec normalną twarz -
worldbyme wrote:Jejku jak ja się nie mogę doczekać świat
:* A Wy?
No termin ma wtedy moja siostra
Zobaczę moją chrzesniaczke
Dziewczyny Nasze pewnie już będą tulic swoje maleństwa
Do gotowania mi się nie pali
Ani sprzątania, zresztą Kevin już leciał w tv wiec co to za święta
-
Reklama reklamą ale w Dzień dobry tvn przed chwilą mówili o świątecznej gorączce,prezentach itd.
wiedziałam,że po Wszystkich Świętych się zacznie...
Czarnulko jesli chcesz to imię,wiek i przewidywany termin poroduno a jak będziesz znać płeć to i płeć
Sylwus u mnie możesz date zmienić na 31.01 bo mały nadgonil do daty z OM :p no i będzie BłażejekEvelin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Mnie mdłości męczyły od 8 do 13tc włącznie.. I to mdłości zakończone wymiotami niestety za każdym razem...
Miałam bardzo podobnie...
Na szczęście w raz z drugim trymetrem oprócz skurczy od czasu do czasu, bólu piersi i sennosci, badz bezsenności jest dobrze
Nudności i wymioty odeszły -
Evelina tego swedzenia nie bagatelizuj-to może byc cholestaza....choc oby nie...
byłam w tej biedronce w sprawie kocyków...ale nie podobały mi sie i nie wzięłam..wybredna jestem..
hasło: made in china i 100% polyester skutecznie mnie odstraszyło....
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png