Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b92324916340.jpg
Ciocie spójrzcie kto Basieńki pilnuje?listonosz przyniósł jakieś pudło w piękne serduszka i chyba dla Basi bo wszędzie było jej imię... Zawartość przeszła moje najśmielsze oczekiwania i wyobrażenia
popłakałam się. Nie napiszę jak bardzo Wam dziękujemy, bo słowa tego nie oddadzą. Macie moc kochane... Jesteście wspaniałe, niech Was i Wasze maluszki Bozia ma w opiece
Basieńka pochwali się zakupami
:*
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Allmita wrote:Mam powtorzyc jutro wyniki, bo mam grzybice generalnie znów i mogłam zafalszowac mocz przy pobraniu..masakra z ta grzybica...przed ciaza nigdy nie mialam.....
Kochana, ja te ustrojstwo mam od początku ciąży i co najmniej raz na miesiąc muszę mieć na to globulki dopochwowe. Nieraz miałam tak, że ledwo skończyłam stosować globulki, 3 dni miałam spokoju i od nowa... Kolejne globulki. Ginekolog czasami przepisywał mi 2-3 paczki jednorazowo bym nie musiała do niego latać co tydzień po kolejną receptę. Teraz sytuacja ma się trochę inaczej, bo siłą rzeczy widzę się z nim co 10-14 dni, więc w razie co od ręki może mi przepisać następne opakowanie. Lekarz stwierdził, że taka moja natura. Z posiewu moczu i szyjki macicy, cytologii nic nie wyszło. Wyniki mam rewelacyjne, a mimo to grzybica nie odstępuje mnie na krok. Tak więc doskonale Cię rozumiem i wiem jak to jest... Ostatnio mnie ciągle w pochwie kłuje, ciekawa jestem, czy to przez to, że mała jest już ułożona główką w dół i napiera mi na szyjkę, czy to znowu grzybica, a może standardowy objaw przygotowujący mnie do porodu. Znowu mnie mdłości chwyciłyOla Boga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 18:40
-
Allmita Mam nadzieję, ze szybko się pozbedziesz tego dziadostwa.
Z infekcjami nie ma żartów. Czasem nawet przez to do szpitala wsadzaja.
Sylwia śliczna ta Twoja córeczkamożna się zakochać.
Ja już po wizycie. Nasza Zuza waży już 1150g - jej waga rośnie prawie tak szybko jak mojajuż ponad 11 kg na plusie.
Gin powiedział, ze wyniki glukozy spoko i, ze mieszczą się w normie, ale powiedział że dobrze ograniczyć cukry proste i słodkie owoce.
No i najważniejsze lozysko poszło ładnie do góry także mamy zielone światło na seksyJupii!
Evelin, bita_smietana, Allmita, Caro, Sylwia91, misiaq lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Allmita Mam nadzieję, ze szybko się pozbedziesz tego dziadostwa.
Ja już po wizycie. Nasza Zuza waży już 1150g - jej waga rośnie prawie tak szybko jak mojajuż ponad 11 kg na plusie.
Gin powiedział, ze wyniki glukozy spoko i, ze mieszczą się w normie, ale powiedział że dobrze ograniczyć cukry proste i słodkie owoce.
No i najważniejsze lozysko poszło ładnie do góry także mamy zielone światło na seksyJupii!
Cudowne wieści
Dużo zdrówka dla Was :*Nats lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b92324916340.jpg
Ciocie spójrzcie kto Basieńki pilnuje?listonosz przyniósł jakieś pudło w piękne serduszka i chyba dla Basi bo wszędzie było jej imię... Zawartość przeszła moje najśmielsze oczekiwania i wyobrażenia
popłakałam się. Nie napiszę jak bardzo Wam dziękujemy, bo słowa tego nie oddadzą. Macie moc kochane... Jesteście wspaniałe, niech Was i Wasze maluszki Bozia ma w opiece
Basieńka pochwali się zakupami
Nasza forumowa gwiazdeczka sobie na to zasłużyłaEvelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Anula....ja mam niby 2 raz....zaczelo sie 2 msc temu po leczeniu przeszlo teraz znow nawrot...takze wspolczuje Toboe skoro borykasz sie z tym od poczatku..mi ginka mowi ze w ciazy nie mozna dac super silnych lekow z wiadomuch wzgledow,za porzadne leczenie trzrba sie wziac po porodzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 19:56
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Ja po wizycie. Przeciagnela soe mocno. Usg na szybko ale wychodzi na to ze wszystko ok, maluch rosnie, 1700g szacowanej wagi, lezy glowa w dol. Parametry po razy oko zgadzaja sie z typgodniami ciazy bo wiadomo ze na tym etapie maluchy roznie rosna. Widzialam nawet dzibala cudownego, pucolowate policzki i nos jak guziczek
slodko.
Pobrano mi tez krew w kierunku cholestazy i umowilismy termin cesarki. Dostalam recepte na leki do zazycia przed cc i na przeciwzakrzepowe do brania 10dni po cc.
Teraz pozostaje rosnac i czekac do terminu. Chociaz w miedzyczasie sporo mi sie namnozylo kolejnych wizyt.
Jutro sie odezwe bo teraz juz na pysk padam, bylismy jeszcze mieszkanie ogladac ale jednak to nie to czego szukamy i po tych wojazach padam na ryjek.Sylwia91, Duśka;), Evelin, Allmita, Nats lubią tę wiadomość
-
Eveli_na Natsik super wieści z wizyt
Natsik te komody Malm z Ikei są świetne. Też będę chyba takie chciałaOgólnie zielone światło na seksy, czyli ogień będzie
Sylwia Basieńka zasługuje na wszystko co najlepszeA póki jest tu jedyną forumową Księżniczką to niech korzysta z tego przywileju, bo zaraz kolejni towarzysze będą wyskakiwać
A co do Sylwestra, miała być zabawa, ale chyba będzie posiadówka w domuSylwia91, Evelin, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
No to gratuluje udanych wizyt!:*
Almita ja od wczoraj też na globulkach jade.. Jakiś miesiac temu ponad leczylam sie na infekcje bakteryjna i niby potem bylo ok a teraz bach,grzyby...chcial dac tez mężowi tabsy no ale jak mu powiedziałam,że my nie seksujemy bo jak to mąż powiedzial ,,nie bedzie malemu glowki obijal" to sie usmial
mezowi tez mowilam ze gin sie usmial to moze w koncu zmieni zdanie :p teraz i tak trza czekac do konca kuracji...
Evelin i będą coraz mocniejsze te kopniaczki
Sylwus Basieńka cud miód malinaEvelin, Allmita lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Nats wrote:Allmita Mam nadzieję, ze szybko się pozbedziesz tego dziadostwa.
zielone światło na seksy
u mnie zakaz od 21tc a Basia już ma 3 tygodnie masakra.. Już zapomniałam jak to się robi haha
Evelin, Nats lubią tę wiadomość
-
Eveli_na gratulacje przynajmniej wizyty udanej
Allmita ja przy pessarze miałam zapisane w razie czego dopochwowo clotrimazolum i powiem Ci ze działał rewelacyjnie bo nic się nie przyczepilo. Mankament taki że strasznie wodnisty po rozpuszczeniu i myślałam nie raz że to wody!
Współczuję walki z grzybkiem -
Ciotki ale słodzicie
rozpieszczacie mi dziecko hehe kto będzie potem wychowywać?
Kochane
Basia śle obslinione buziaki haha :*
Ps: jest zakochana w misiu! Już zaczyna wodzic oczkami za obiektami i bardzo się przygląda misiowiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 22:12
Evelin, Caro, sandrula, Nats, WaldhauzerM lubią tę wiadomość