Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w kazdej ciazy do polowkowego liczylam na syna, ale dopiero w tej bylam pewna ze nosze pod sercem jegomoscia
Niedziela, pdam na ryjek po srednio przespanej nocy. Jakos przestaje wierzyc ze jeszcze sie w tej ciazy wyspieEvelin lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Ja w kazdej ciazy do polowkowego liczylam na syna, ale dopiero w tej bylam pewna ze nosze pod sercem jegomoscia
Niedziela, pdam na ryjek po srednio przespanej nocy. Jakos przestaje wierzyc ze jeszcze sie w tej ciazy wyspie
Kochana, ja tak samo nie śpięCo chwila się budzę, potrafię jednej nocy iść co najmniej 10 razy na siusiu
Potem nie umiem zasnąć, męczę się w łóżku, dosłownie... Ale jeszcze troszkę
Jutro mam mieć wizytę kontrolną u gina.
Evelin lubi tę wiadomość
-
Witam mamuśki!:*
Mam pytanko. Kuzynka przywiozła mi dzis worek ubranek dla małego.. Problem w tym,że po wyciągnięciu ich z kartonu w ktorym je przechowywala sporo z nich ma żółte plamy..mowila,ze jak wsadzala je do kartonu to tego nie było.. Macie jakiś sposób żeby to usunąć? Niektore z nich sa na prawde piękne i szkoda by bylo wyrzucać..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Evelin wrote:Pytanie dla brzuchatek które są dalej niż 7 miesięcy.. czy szybko Wam lecą te ostatnie tygodnie ??
Ja patrze na siebie i po nowym roku zostaną mi nie całe trzy miesiące.. szybciej Wam idzie czy na odwrót, dluzy sie ?
:*
Mnie się ciągnie jak flaki w oleju. Wolałabym żeby już był grudzieńEvelin lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Witam mamuśki!:*
Mam pytanko. Kuzynka przywiozła mi dzis worek ubranek dla małego.. Problem w tym,że po wyciągnięciu ich z kartonu w ktorym je przechowywala sporo z nich ma żółte plamy..mowila,ze jak wsadzala je do kartonu to tego nie było.. Macie jakiś sposób żeby to usunąć? Niektore z nich sa na prawde piękne i szkoda by bylo wyrzucać..
może vanish? namoczyć na noc? -
Evelin wrote:Ja wizyta 22go i zadaje sobie to samo pytanie :*
Evelin lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Evelin wrote:Serio ?
A ja myślałam, że po nowym roku szybko mi zleci
Worldbyme.. to 3mam kciuki ! :*:*
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
Evelin wrote:Czego? Przestań :*
Evelin lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Dzięki Dziewczyny za rady
Umowie się teraz na kontrolę i niech dentysta decyduje co robić.
Worldbyme eeeh na przed każdą wizytą mam taki stres, że hoho.. A teraz jak sobie pomyślę, że to 29 jeszcze tyyyyle czasu to o jaaaaa... Potem
13 mam prenatalne, to podglądne w miarę szybko, a potem pewnie jakoś po świętach. Ciekawe czy uda mi się coś zobaczyć i poznać płeć na święta
sandrula zależy od czego te plamki wyszły.. No ale ja też czasem używam takiego niemieckiego mydłka do odplamiania.
Miłego dnia CiężaróweczkiEvelin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Dzięki Dziewczyny za rady
Umowie się teraz na kontrolę i niech dentysta decyduje co robić.
Worldbyme eeeh na przed każdą wizytą mam taki stres, że hoho.. A teraz jak sobie pomyślę, że to 29 jeszcze tyyyyle czasu to o jaaaaa... Potem
13 mam prenatalne, to podglądne w miarę szybko, a potem pewnie jakoś po świętach. Ciekawe czy uda mi się coś zobaczyć i poznać płeć na święta
sandrula zależy od czego te plamki wyszły.. No ale ja też czasem używam takiego niemieckiego mydłka do odplamiania.
Miłego dnia Ciężaróweczki
No wlasnie cholera wie skad te plamki..mówiła, ze jak wkladala te ciuszki do pudla to byly normalne,czyste.. No nic, bede dzis kombinować najpierw z vanishem
I wzajemnie, miłego dzionka
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sandrula też to mam na ubraniach które dostałam w spadku po dzieciach. Myślę że to plamki od dziecięcych kosmetyków np oliwki. U mnie kilka się odpralo w 90 stopniach a ubranka się nie zniszczyły. Zostały bardzo nieliczne plamki także może spróbuj? W loveli pralam.
Wczoraj kupiliśmy wózeczek. Adamex Pajero 3w1 używany 3mce, na gwarancji, spacerówka nie używana w ogóle. 900 złznaleziony na olx
sandrula, Evelin, Duśka;), WaldhauzerM, Nats, misiaq, Allmita lubią tę wiadomość