X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
Odpowiedz

Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF

Oceń ten wątek:
  • Duśka;) Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Eveli_na Oj tam, zostanie Gabryś, zobaczysz :-)

Noo właśnie ciekawe jak to jest z tym zębami.. Ile w tym takiej prawdziwej prawdy. Rozumiem, że mogą zagrażać i w ogóle noo ale chyba bez przesady co nie? Heh, tak się trochę pocieszam :-P

Evelin aaa no tak! Bo Ty byłaś u dentysty! Noo to wypytaj jak możesz jak to jest jakbym chciała jednak wyleczyć tego zęba. Ale chyba za wyrywanie tej 8 się nie będę brała..

Aaa no faktycznie, zakupy mimo że nie dla siebie, a dla Maluszka to chyba nawet jeszcze lepsza sprawa :-D

Biedroneczka rzeczywiście :-) Leci ten czas, leci. Dziewczyny się rozpakują, a jak przyjdzie Nowy Rok to potem powolutku reszta :-D

Ja jestem świeżo po łataniu 3 ubytków ;) Można leczyc od 2 trymestru, przynajmniej tak twierdzi mój dentysta ;)

Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia, kochanie..
    Wytrzymaj, jeszcze troszkę :*
    trzymam kciuki aby się polepszylo :*

Sylwus, oczywiście że teraz Niunia najważniejsza, pisz gdy będziesz na siłach :* Ja osobiście czekam na kolejne zdjęcia Basi :*

Caro, zrób jak radzimy :*

A reszta mam, jak sie czujecie ? :*
    Dusia co tam powiesz ? :)

Mnie dopadło ciągłe odwiedzanie wc.. w nocy ze 4 razy.. i wiecznie bym jadła jabłka.. obłęd :)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciagle wciagam pomarancze i mandarynki. A wstawanie nocne to koszmar, 5-7 razy i minimum 1h przerwy w srodku nocy i bezsennosc. Uroki ;)

Evelin lubi tę wiadomość

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na jestes bohaterem! w nocy nie spisz bo bezsennosc i ochota na siuranie a w dzien ogarniasz 3 dziewczynki plus masz malego w srodku!! i dajesz rade! :D juz dawno to mialam napisac :D

Evelin, Duśka;) lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu takie małe zdjęcie :)

Ta fota była robiona w 18tygodniu..
    Lekkie wybrzuszenie widać :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3d46cb8c8b6.jpg

A tu już w 20 tygodniu...
    Wydaje mi sie że jest różnica :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7193494976c.jpg

Coś czuję że będę duża :p

Duśka;), bita_smietana, WaldhauzerM, czarnulka24, misiaq lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Ja ciagle wciagam pomarancze i mandarynki. A wstawanie nocne to koszmar, 5-7 razy i minimum 1h przerwy w srodku nocy i bezsennosc. Uroki ;)

Teraz to dla mnie nie problem..
    Bezsenność, ciągłe psi psi, czy kopniaki ale sądzę że nie długo będzie inaczej :p

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    eveli_na jestes bohaterem! w nocy nie spisz bo bezsennosc i ochota na siuranie a w dzien ogarniasz 3 dziewczynki plus masz malego w srodku!! i dajesz rade! :D juz dawno to mialam napisac :D

Fakt! :*
    Ja nie wyobrażam sobie na ten czas mieć dziecko i drugie w drodze..
    Oczywiście kiedyś to się zmieni..
    Ale na ten czas nie mogę doczekać się pierwszego malucha <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dzieki jestem bohaterem w swoim domu ;)

A na codzien u nas bywa tak:
    8138a325f22dc517med.jpg

b0e96a11300dd3cdmed.jpg

002ca37fc2c56831med.jpg

Moja ekipa pozdrawia ;)

Bedac w ciazy z pierwsza corka tez przerazala mnie wizja kolejnego dziecka i ogarniania starszaka. Zycie wszystko weryfikuje :)
    Roznice miedzy dziecmi mam bardzo fajne, bo jak rodzilo sie kolejne to to starsze zawsze bylo juz orpoeluchowane, gadajace i w prwnym sensie sie samoogarniajace.

Duśka;), bita_smietana, Evelin, WaldhauzerM, Nats lubią tę wiadomość

Kz9n.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, jakie one urocze <3
    Ile mają lat ?? :)

To tatuś zadowolony że synek w drodze :*

A wg dostałam cynk od kumpeli, która jest w tym samym tyg co ja :)
    Że w pepco tanie ciuszki :)
    Piękne rzeczy kupiła za 9,99 :)
    Jade <3

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin dzieki!
    Najstarsza w styczniu 10lat, srednia 6,5 roku a chwilowo jeszcze najmlodsza skonczyla 4 dwa dni temu :)

Tatusiek chcial kolejna corke ;) moim marzeniem byl syn :)

Evelin lubi tę wiadomość

Kz9n.png
  • worldbyme Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Evelin dzieki!
    Najstarsza w styczniu 10lat, srednia 6,5 roku a chwilowo jeszcze najmlodsza skonczyla 4 dwa dni temu :)

Podziwiam tatę i Ciebie ! Moja ciocia urodziła 4 synów pierwszy 14 drugi 13 trzeci 10 a czwarty 6 i teraz ponoć znowu jest w ciazy, zawsze chciała córkę

Evelin lubi tę wiadomość

07.04.2017 Alex 3240 g
    249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
    8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
    22 sierpnia - 2 kreseczki
    Aniołek 14.10.2015
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    worldbyme wiesz, ja z wielorodziny wiec dla mnie duza ilosc dzieci to nic nowego, ale meza mego to i ja podziwiam ;) kiedys chcial tylko jedno a teraz nawet o piatym bąka ;) w kazdym razie ja pasuje chyba, ze uda mi sie Gabrysia urodzic Sn, wtedy nie wiem czy nie bedzie kontynuacji ;)

Kz9n.png
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin no juz troszkę brzusio widać <3

Eveli_na no kochana ta Wasza gromadka!:D teraz rzadko się spotyka juz takie wielodzietne rodziny.. Nas jest trójka rodzeństwa i jeden za drugim by w ogień skoczył <3

Mój mężu zaplanował sobie trojeczke :D wiec zobaczymy jak w praktyce wyjdzie :D na razie niech sie jedno urodzi :D

Evelin lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak Bozia da to na pewno na jednym się nie skończy.. Rodzeństwo to super sprawa i nie odebralabym tej przyjemności swojemu dziecku :D no i w domu zawsze weselej :)

Evelin lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze z kazdym dzieckiem milosc sie zmienia, dojrzewa. Ja juz rzygam iloscia milosci jaka kumuluje sie we mnie wzgledem nienarodzonego. Celebruje te kopniaczki, inna ta ciaza, bardziej dojrzala co innego mnie w niej zachwyca, inaczej ja przezywam. Oczekiwanie niby takie samo a jednak zupelnie inne.

Evelin lubi tę wiadomość

Kz9n.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin to śmigaj do pepco bo wykupią wszystko...

Eveli_na widzę ekipa pod silnym wezwaniem.. Super sprawa.. Też wychowałam się w dużej rodzinie.. Ale co nam wyjdzie to się okaże..

Mąż właśnie chałupę posprzątał.. Oczywiście nie bez wrzasku.. No nie byłby sobą gdyby nie narzekał.. Ciekawe tylko kiedy mi komodę Leosia poprawi.. Niedobrze mi i mdli mnie.. Coś czuję że nici dzisiaj z kąpania..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Evelin dzieki!

Słodkości :*
    Nie mów, że kolejną córeczkę chce ? :)
    To mój dlatego że w rodzinie same dziewczynki chciał synka :)

W sumie ja pierwszego zawsze chciałam synka, ale dlatego że moim zdaniem nie ma nic piękniejszego niż dwóch mężczyzn przy sobie :)
    Ale To moje zdanie :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    worldbyme wrote:
    Podziwiam tatę i Ciebie ! Moja ciocia urodziła 4 synów pierwszy 14 drugi 13 trzeci 10 a czwarty 6 i teraz ponoć znowu jest w ciazy, zawsze chciała córkę

To daj znać co tam sie urodzi cioci :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Powiem wam, ze z kazdym dzieckiem milosc sie zmienia, dojrzewa. Ja juz rzygam iloscia milosci jaka kumuluje sie we mnie wzgledem nienarodzonego. Celebruje te kopniaczki, inna ta ciaza, bardziej dojrzala co innego mnie w niej zachwyca, inaczej ja przezywam. Oczekiwanie niby takie samo a jednak zupelnie inne.

Bardzo ładnie to ujełaś <3

U mnie szczęście ale tez i niepokój , tak na przemian ;) chociaż sobie już wyobrażam dzieciątko leżące w łóżeczku <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Evelin to śmigaj do pepco bo wykupią wszystko...

Eveli_na widzę ekipa pod silnym wezwaniem.. Super sprawa.. Też wychowałam się w dużej rodzinie.. Ale co nam wyjdzie to się okaże..

Mąż właśnie chałupę posprzątał.. Oczywiście nie bez wrzasku.. No nie byłby sobą gdyby nie narzekał.. Ciekawe tylko kiedy mi komodę Leosia poprawi.. Niedobrze mi i mdli mnie.. Coś czuję że nici dzisiaj z kąpania..

Niunia jak się dzisiaj czujesz ? :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ