Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia Adamex Pajero? Piękne są te wózki. I Barletta też. Pokaż, pokaż
Super okazję żeście upolowali!!
Evelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Sylwia91 wrote:Sandrula też to mam na ubraniach które dostałam w spadku po dzieciach. Myślę że to plamki od dziecięcych kosmetyków np oliwki. U mnie kilka się odpralo w 90 stopniach a ubranka się nie zniszczyły. Zostały bardzo nieliczne plamki także może spróbuj? W loveli pralam.
Wczoraj kupiliśmy wózeczek. Adamex Pajero 3w1 używany 3mce, na gwarancji, spacerówka nie używana w ogóle. 900 złznaleziony na olx
Dzięki!, jak vanish dzis nie da rady to będę próbować innych sposobów:D
Co do wozkow na olx to fakt, mozna natrafić na super perełki:) tylko trzeba usiąść i poszukaćDuśka;) lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
A u nas śnieg
Co do plamek nie pomogę bo nie miałam takiej sytuacji ale tak jak Sylwia mówi mogło to być po oliwce.
Miki 3 dzień jest mega aktywny czasami się zastanawiam czy on wgl śpi
Kupiliśmy ost.przewijak z wanienka w jednym za 260zl dziś pojedziemy zobaczyć na materace wole być przygotowana na wszystko a tym bardziej ze w grudniu będą wydatki bo dwie dziewczynki i chłopczyka ma zamiar odwiedzić święty Mikołaj
Evelin, Duśka;), sandrula, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Hej Mamuski:-* My wlasnie czekamy na wizyte przed gabinetem i przyznaje ze ciekawosc mnie zjada od srodka
Sylwia super wozek, dawaj fotke jak bedziesz miala czas:-)))
Evelin, sandrula, Caro, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Ubranka na razie moczą się w vanishu.. potem upiorę je w zwykłym proszku jeszcze z dodatkiem miarki vanisha i potem w proszku dla dzieci, który muszę jeszcze kupić
i zobaczymy jak to bedzie...
Evelin lubi tę wiadomość
-
Kochane mam dla Was jeszcze stronę na fejsie, gdzie można kupić śliczne pościele do łóżeczka, kołyski i wiele innych pierdółek w fajnych cenach
sama będę dziś wybierać pościel dla małego a wybór jest spory...
https://www.facebook.com/Art.dzieciece/Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Witam
My również się witamy w 34 pełnym tygodniu..
Kochana mnie się dłużyło jak czekałam 4 tygodnie na wizytę.. Teraz już mi się nie dłuży.. Ale jak paczam w tył to pamiętam jak mówiłam.. Bosz.. Już chcę drugi trymestr albo następny miesiąc.. Teraz paczam.. Kurka jak to zleciało.. He he..
Sylwia fajny wózek już go widziałam bo my w stałym kontakcie od dawna hi hi..
Evelin dzięki że pytasz.. Wczoraj dobrze się czułam póki mąż nie wstał i nie zaczął mieć o wszystko pretensje.. W sobotę w nocy w sumie robiłam blok czekoladowy.. I robot mi się spalił w ręku.. Podniosłam do góry żeby wyłączyć z prądu i kakao rozbryzgało się po całej kuchni która właśnie kilka godzin wcześniej została wysprzątana przez męża.. Wzięłam więc zaczęłam czyścić kropki z płytek blatu itp.. Ale część zostawiłam bo nie miałam siły.. Mówię mu rano co się stało i że później dokończę.. Jasne spoko.. Ale wszedł do kuchni i się zaczęło.. Pretensje o wszystko.. Masakra.. Miałam dość dnia.. Później uspokoił się. Odkładamy któryś miesiąc kupno zmywarki.. Pytam czy pojedziemy do pepco to pomoże mi wyprawkę kupić bo sama nie dam rady.. No jasne.. Ale umówiliśmy się że przed obiadem pojedziemy zobaczyć zmywarkę a do pepco po obiedzie.. Pojechaliśmy zmywarkę zobaczyliśmy i o dziwo kupiliśmy.. Przyjedzie w środę. Po obiedzie mówię pepco pewnie do 15 więc położę się chwilę bo nie daje rady.. Ok. Położyłam się... Po jakimś czasie mąż siada w fotelu ja patrzę na zegarek a tam 14.20 no więc mówię że możemy jechać do sklepu.. A ten z pyskiem na mnie że dopiero zmęczona byłam i on też by usiadł odpoczął.. No więc mówię że prawie godzinę leżę.. No więc zrobił mi łaskę że pojechał ze mną.. Czułam więc że na pomóc nie mam co liczyć.. Zawołałam go to stwierdził że on swoje zakupy już zrobił.. Wzięłam więc Tosia za rękę i poszedł ze mną wybrać braciszkowi kocyk.. Wybrał.. Ale kupiliśmy nie taki typowo niemowlęcy tylko większy 130 na 170 z mikrofibry mięciutki.. Tosiu wybrał też kilka pieluszek tetrowych z nadrukiem.. Mąż przyszedł i zaczął poganiać... No więc miałam go dosyć do tego stopnia że schowałam listę i poszliśmy do kasy.. Stwierdziłam że resztę zakupów sama zrobię bez łaski w tygodniu skoro na niego nie mogę liczyć..
Ja pierniczę.. Czasem się tak zachowuje że mam wrażenie jakby to nie był mój mąż... No szlag mnie trafia.. W ciąży i jeszcze z nim muszę się męczyć bo zachowuje się gorzej jak dziecko..
No więc kocyk który kupiłam jest po 19.99 i jest super.. Do tego stopnia że Tosiu go pokochał.. Pyta się czy będzie mógł się do niego poprzytulać.. Mówię że tak bo i tak będę go prać.. Mamusiu a będziesz go do szpitala brać?? No tak kochanie ale jak wrócę to ty będziesz okrywał Leosia tym kocykiem tak?? Tak mamo... Całe do wieczora chodził z tym kocykiem.. Czuję że jemu też będę musiała kupić. Zrobię to z chęcią..
Dziś mam nieco lepszy nastrój..
Miłego dnia mamuśki..Evelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A.. Co by sobie humor poprawić wczoraj wieczorem zainwestowałam i kupiłam w Smyku przez internet Whisbear za 121 zł bo był w promocji i wysyłka za darmo.
Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ja po wizycie
maluch rośnie, ma 23,7 mm, serducho równo bije, na obecną chwile wszystko ok.
byłam na NFZ, jest różnica niż prywatnie, no ale cel osiągnięty badania na NFZ zrobie.
dupka od dziś powoli zmniejszam dawkę.
potwierdza się, że owu była wcześniej bo dziś znów wg USG wyszło, że jest 9+2LILITH.P, Evelin, Caro, sandrula, Nats, bita_smietana, WaldhauzerM, Sylwia91, misiaq, Allmita lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:ja po wizycie
byłam na NFZ, jest różnica niż prywatnie, no ale cel osiągnięty badania na NFZ zrobie.
potwierdza się, że owu była wcześniej bo dziś znów wg USG wyszło, że jest 9+2
no i super!!! -
ines. wrote:ja po wizycie
potwierdza się, że owu była wcześniej bo dziś znów wg USG wyszło, że jest 9+2
Gratulujemy wizyty
No kochana to jeszcze z miesiąc i zaczniesz 2 trymestr:*
Zobaczysz jak leci
Ja już za 2 tyg znów wizyta
-
Evelin wrote:Gratulujemy wizyty
No kochana to jeszcze z miesiąc i zaczniesz 2 trymestr:*
Zobaczysz jak leci
Ja już za 2 tyg znów wizyta
ja też za 2,5 tyg znów bo prywatnie25go ide. Twoja kiedy?
ale mam nadzieje, już na usg takie dokładniejsze. w środe robie sobie wolne i ide na badania wreszcieEvelin lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Monia powiem Ci że coraz bardziej jestem w przekonaniu, że faceci są dziwni..
Mój wczoraj identyko..
Mieliśmy jechać do pepco.. Oczywiście tylko słyszałam że jutro i jutro..i wkońcu nie pojechalismy, pół dnia przespalam..
A gdy zapytał czemu mam focha to zdzwiony wielce był i zapytał czy skoro chce jechać to czy mam pieniądze.. no ku..chyba to tez i jego dziecko.. No i on też ma obowiązek kupować.. normalnie masakra kobietki.. mówię Wam!
Ale potem przepraszał i przepraszał.. i w czwartek pojedziemy..
Wkoncu robi ten remont i przyznał się ze chce przed moim terminem skończyć i żebym była bardziej wyrozumiala.. skonczylo sie na tym że powiedzialam mu że odkąd jestem w ciąży, jest On strasznie nie znosny.. haha
Cały wieczór później gadał do brzucha
Oczywiście ze moge sama jechać bo dobrze sie czuję A na zakupy mam ciśnienie, ale chce Mojego cymbała zabrać, żeby wiedział jakie ciuszki, jaki rozmiar itd żeby porostu któregoś dnia wrócił z pracy z czymś dla marnego.. wiem że to tylko facet, ale wierzę że uda mi sie wytresować
Się rozpisalamWaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
ines. wrote:ja też za 2,5 tyg znów bo prywatnie
25go ide. Twoja kiedy?
ale mam nadzieje, już na usg takie dokładniejsze. w środe robie sobie wolne i ide na badania wreszcie
22gomialam jechać na polowkowe..
Ale nie mogę sie tam dodzwonić..
A ponoć to najlepszy lekarz w Lodzi, chociaz badania 350zł kosztują..
I stwierdziłam ze sa badania robione jeszcze w 30tyg ciąży i w razie czego na nie bede sie starać -
My już po
Mała Klucha waży już prawie 3200 gram ! Aż lekarz się dziwił gdzie ja takiego kloca pomieściłam
Kolejną wizyte mamy za tydzień, ale jak to gin stwierdził, możemy się rozpakować i wczesniej bo młody już nisko i duży
Niestety znowu nas od dwóch dni dopadło częste bieganie do WC, chyba musze naprawde uważać co w siebie pakuje
Ja akurat nie moge na swojego T. narzekać bo więcej bajerów dla Olka on nakupował, w tym ubranka i kocykiAle on jest jak to moja mama określiła "dziwny egzemplarz"
A tak o ślicznie ćamkamy paluchy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93bb1282b8f8.jpgbita_smietana, sandrula, ines., Evelin, Nats, Sylwia91, Caro, misiaq, Allmita lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm