Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wg to strasznie sie nameczylam, zeby Was nadrobic.. Jestem strasznie zmeczona.. pojechalam do miasta busem, przeszlam tyle km że glowa mala.. Ale zakupy zaliczam do udanych
Kupilam ciuszki w lumpeksach i od Pan z OLX, za grosze
Jeden komplecik za 20zł w Kiku, a takto zeby nie sklamac to ze 30 wydalam na reszte, nawet Pani taki fajny zielony komplecik sprzedala mi za 5zl, wszystko wyglada jak nowe, przeciez i tak bedzie prane
zamowilam jeszcze kilka rzeczy na allegro, narazie rozmiary 56-62
I wanienke
jutro kupujemy to lozeczko co pokazalam i chwila oddechu
Ale wiecie co, gdy wróciłam polozylam sie a potem chcialam wstac do wc nie moglam, strasznie nogi mi zdretwialy, zreszta pod koniec pobytu w miescie czulam ze puchna..
Ale popatrzylam sobie na ciuszki, sa przeslodkietakie zakupy to czysta przyjemnosc
A Biedroneczka nic sie nie odzywala ?WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Evel-ina dr mówiła ze wszystko ok..zreszta dzieci rosną skokowo, nie ma przeciez reguly...ale ja usg jak patrzylam na pomiary to pokazywalo ten tyfzien w ktorym jestem mniej wiecej wiec nie wiem czemu uwazalas ze Gabrys jest mały...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Hej dziewczyny, no i po wizycie... Gin na podwyższone leukocyty dał mi urosept i powiedział żebym się aż tak nie martwila, i że to normalne. Serduszko dzidzi bije ślicznie więc wszystko na chwilę obecną jest ok.
bita_smietana, Duśka;), Nats, Evelin, Allmita, misiaq lubią tę wiadomość
-
Almita gdzies ktoras z 32tyh podawala wage i bylo ponad 2kg stad moja konsternacja
Ewa super teaz pozostaje odpoczac po wstepnym stresie.
Zbieram dziewczyny do szkoly i spadam z malzonkiem na zakupu. Pewnie po poludniu dopiero do was zajrze
Milego dnia!Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Laska, to są faceci.. moj też ma takie podejscie
lozeczka też nie chcial ogladac, tylko odrazu jechac, zabrac
ale mniejsza o to..
Ja bym również pogratulowala ojcu za odezwanie sie, bo to jego dziecko i on wychowuje
A co do Tosia to juz Ci mowilam, ze fajny chooopak :p nie dosc ze beda sie o niego bily bo przystojnacha, to jeszcze widać że madryAngielski, pozazdroscic ze ma zapal do nauki
Mama Monia musi byc dumna :*
Ojj mama Monia jest bardzo strasznie dumna.. A moje dziecko wczoraj z radości że idzie na noc do dziadków przyszło do mnie daje mi Parauszka swojego ulubionego przyjaciela i mówi.. Mama to dla Leosia... O ku... Gały mi wyszły... Ile w takim małym dziecku miłości do póki co brzuszka.. Jak wychodził do dziadków to Leosia wycałował jak tylko się dało..Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam witam.
Kolejna noc przespana Yupii.. Tosiu wczoraj oddelegowany do dziadków na noc więc w domu cisza grobowa.. Jak ja tego nie cierpię.. Jak w poście powyżej jestem dumna z niego..
Sesja miała być o 9 ale czekamy bo pada śnieg.. Dobrze że wolne dzisiaj..
Caro to czekamy na wieści kochana i wierzymy że jest ok.
Flamingu z tego co pamiętam Caro o 9 ma być na oddziale.
Evelin to widzę że przygotowania pełną parą.. To fajnie bo w końcu zaczyna być widać że coś się dzieje..
Ines co za lekarz.. Tacy ludzie nie powinni mieć styczności z kobietami.. Jak Ciebie tak przedmiotowo potraktował to nie chcę myśleć co przeżywają pacjentki które tracą ciążę i trafiają na niego.. Sory za przykład no ale jak tak można..
Masakra. Mam takiego lenia że szok.. Siedzieć nie mogę bo normalnie pessar czuję.. Paranoja.. Byle do czwartku..
Miłego mamuśki..
Ach.. Allmita gratuluję udanej wizyty..Evelin, Duśka;) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej Mamuski:-*
Ines teraz dopiero doczytalam... No co za bezczelny pacan ;-/ Takim powinno sie odbierac licencje lekarska:-(
Waldi dobrze kobietko ze sie w koncu wysypiasz:-*
Caro dawaj znac jak po wizycie kochana:-*
A u nas zamiast lepiej to gorzej... Doszly nam straszliwe mdlosci i biegunka... Chyba nam leki troche szkodza:-(Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
bita_smietana wrote:Dziewczyny siedze i placze
jest mi tak smutno
w imieniu Caro przekazuje informacje...serduszko jej malenstwa przestalo bic...
z tego co zrozumialam jedzie dzisiaj do szpitala..
to jest tak kurwa cholernie niesprawiedliwe......
O BożeStrasznie mi przykro... Caro biedna trzymaj się kochana :* :*
-
Bo to kurwa zawsze tak jest.. Szlag człowieka trafia..
Wiedziałam trochę wcześniej ale czekałam aż ktoś pierwszy napisze..
Caro kochanie dużo sił Wam życzę i tule najmocniej jak potrafię..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.