Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane!,
Anulka wiem, że pisałaś na privale odpisuję tutaj, żeby każda mogła przeczytać
przepraszam Was bardzo za tą długą nieobecność- ale taki kocioł się u mnie zrobił... zaczęłam znowu studia, przeprowadziliśmy się, a jeszcze gdzieś w tle cały czas oczywiście szykowanie wyprawki- pranie, prasowanie, zakupy. Moje dni upływają na ciągłej nauce, siedzeniu na uczelni i sprzątaniu. Brak mi sił totalnie... Dziś obudziłam się z lejącą się krwią z nosa i takim bólem krocza, że nie byłam w stanie się ruszyć. Mówię sobie noł łej, dzisiaj tylko leżę w łóżku. Usiadłam tylko na chwilę do kompa żeby Wam odpisac
U mojej Kornelki wszystko ok. Tydzień temu w piątek na wizycie ważyła 2620g, więc teraz pewno już prawie 2800zeszła już nisko, bo cały czas mam parcie na pęcherz, no i skróciła mi się już szyjka- nie wiem ile, wiem tylko tyle, że już się skróciła a mała jest ułożona główką w dół. To chyba oznacza, że już powoli się szykuje do wyjścia
Czasem do Was zaglądałam na chwilkę, więc mniej więcej chyba wiem co się u Was dzieje. No chyba, że coś mnie omineło?? ktoś urodził?postaram się teraz częściej pisać, muszę dać sobie trochę odpocząć bo plecy i żebra już mi odpadają od siedzenia w "szkolnej" ławce i przy biurku w domu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 13:51
Sylwia91, Kim87, Duśka;), Anula1986, Nats, bita_smietana, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Haha Sylwuś chyba ja jednak nie tak na dniach ;* Szyjka 2cm i przepuszcza raptem jeden palec ... KTG nic nie wykazało i we wtorek kolejne
Szufladka jak dobrze Cię widzieć
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Haha Sylwuś chyba ja jednak nie tak na dniach ;* Szyjka 2cm i przepuszcza raptem jeden palec ... KTG nic nie wykazało i we wtorek kolejne
Szufladka jak dobrze Cię widzieć
kochana nie mów hop, szyjka się może nagle skrócić w godzinę!trzymam kciuki mooocno za Ciebie
Matko, dziewczynki albo to przez bezzsennośc od kilku nocy, albo hormony ale normalnie siedze dziś cały dzień i co ktoś z rodziny się zapyta jak się czuje to ja w bezsensowny placz ;-( Nie wiem juz co się ze mną dzieje ale mam wrażenie, że rozum mi siadaOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Matko, dziewczynki albo to przez bezzsennośc od kilku nocy, albo hormony ale normalnie siedze dziś cały dzień i co ktoś z rodziny się zapyta jak się czuje to ja w bezsensowny placz ;-( Nie wiem juz co się ze mną dzieje ale mam wrażenie, że rozum mi siadaPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Szuflada - No w końcu jesteś!!!
Miło Cię 'widzieć'
No Walduś urodziła pięknego chłopczyka
Mnie też ciągle krocze boli, i tak jak Ty mała jest ułożona główką w dół
Może uda Nam się urodzić w podobnym terminie jak to zresztą być powinno wg OMA może mnie uprzedzisz
-
Kochana ja myślę że raczej Ty mnie uprzedzisz
niby termin podobny ale zawsze byłaś trochę "do przodu"
ale bardzo możliwe że będzie między nami tylko kilka dni różnicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 15:58
szuflada wrote:Kochana ja myślę że raczej Ty mnie uprzedzisz
niby termin podobny ale zawsze byłaś trochę "do przodu"
ale bardzo możliwe że będzie między nami tylko kilka dni różnicy
Szczerze, wątpię słońce, bo moja szyjka jest bardzo upartaTobie się chociaż skróciła, a mnie chyba nie
Tylko jest delikatnie miękka
-
Sylwia91 wrote:Dziewczyny wiecie co.. Basia jest taka kochana że matka już myśli o rodzeństwie
myślę że za kilka miesięcy zobaczymy czy się uda :p
Nats, Duśka;), Sylwia91 lubią tę wiadomość
Sylwia91 wrote:Dziewczyny wiecie co.. Basia jest taka kochana że matka już myśli o rodzeństwie
myślę że za kilka miesięcy zobaczymy czy się uda :p
no to Basia musi być rzeczywiście złotym dzieckiem, ze już tak myślisz
my narazie pasujemy. Już mi się marzy powrót do pracy
a rodzeństwo może za 3 lata
Jedno jest pewne. Na 1 raczej nie zakończymy produkcji3500 g 54 cm