Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandrula
:* Już mu troszkę lepiej
Faceci i ta ich duma ... A ja czuję się dziś okropnie wymioty po miodzie
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Gratulacje
czekamy na mala relacje
Doświadczone mamuśki czy możecie w jakiś sposób opisać jak odczulyscie pierwsze ruchy?
Wydaje mi się że dziś coś czułam się było to tak dziwne że nie mam pewności czy to toCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
No w koncu was znalazłam! To i ja dołączam dzieki Biedroneczka za drogowskaz.
Testowałam wczoraj - dwie kreski - bety nie udało mi sie zrobic, fajnie widzieć "znajome twarze"chociaz na poprzednim różowym wątku nie byłam za długo to jednak juz kto jest kto kojarzyłam
Dobrej nockiNats, Duśka;), Allmita lubią tę wiadomość
-
ines. wrote:Gratulacje
czekamy na mala relacje
Doświadczone mamuśki czy możecie w jakiś sposób opisać jak odczulyscie pierwsze ruchy?
Wydaje mi się że dziś coś czułam się było to tak dziwne że nie mam pewności czy to to
Dla mnie pierwsze ruchy to było uczucie jakby mi mięsień na brzuchu drzal. Takie trochę uczucie jak przy niedoborze magnezu
Pestka Witamy i proszę sie rozgoscicGratuluję Groszka :* cudowny prezent przedświąteczny Ci się trafił
3500 g 54 cm -
pestka1 wrote:No w koncu was znalazłam! To i ja dołączam dzieki Biedroneczka za drogowskaz.
Testowałam wczoraj - dwie kreski - bety nie udało mi sie zrobic, fajnie widzieć "znajome twarze"chociaz na poprzednim różowym wątku nie byłam za długo to jednak juz kto jest kto kojarzyłam
Dobrej nockiciesze sie ze nas odnalazlas:)
Hej kochane wybaczcie długą nieobecność, ale w dzień biegamy po sklepach ostatnio i to z małą, także męczące wyprawy za nami, a do tego przez nadmiar snu za dnia mała nie śpi nocami
Jestem tak wymęczona, a już było dość dobrze
no i niestety pewnie już nie odpocznę do świąt, bo codziennie coś do zrobienia, dlatego chciałam Wam przekazać że mogę zniknąć na kilka dni
Bardzo za Wami tęsknię, staram się podczytywać, ale nie mam bardzo kiedy...
Co u Was? Wszystko w porządku?buziaki dla maluchów i dla brzuszków
Eveli_na doczekałaś się księciuniaŚliczny!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość