Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:Kimi Ty wiesz że trzymam za Ciebie kciuki najmocniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 13:56
szuflada, bita_smietana lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim wspieram mocno. Pisz zaraz jak bedziesz miala wyniki:* ale nie ma opcji, zostajesz tu z nami na fioletowej do szczesliwego rozwiazania:*
Kim:-* :-* Ciesze sie jak ze swojego
bita_smietana lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Kim:-* :-* Ciesze sie jak ze swojego
Mam nadzieje ze tym razem też będzie mi dane doczekać by wziąść swoje w ręceDuśka;), bita_smietana, worldbyme lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Super, ekstra świetnie:)
pojutrze powtorka:)?
-
Witajcie,
od dwóch tyg Was czytam codziennie. Pomimo, że jestem już stara, chciałabym zajść w drugą ciążę. Córka ma już 13 lat.Jeśli nie teraz, to już pewnie nigdy.
Opiszę Wam ostatni miesiąc.
Cykle mam regularne, żadnych ekscesów, podstawowe badania w normie, żadnych chorób przewlekłych. Lekarz zalecił starania naturalne przez pół roku.
Od 1dc łykałam Castagnus i piłam Zioła O. Sroki 3.
W 16dc była owulacja, sex z mężem 8,10,13,15,17dc.
Tego 17dc miałam chwilowe plamienie, ale minęło. Było w postaci śladu na papierze.
Od owulacji moja temp utrzymuje się na poziomie poonad 37stopni, mierzona prawidłowo. Od 23dc plamię a temp nadal wysoka. Na wkładce mam brązowe plamy, ale niewiele. Na papierze krew. Wystarcza jedna podpaska na cały dzień, wystarczyłaby i na dwa, ale.......
Wiem, że nie powiecie, co mi jest na odległośćWizytę mam dopiero 7.stycznia
Chciałam tylko spytać, czy któraś z Was miała podobnie, a potem wyszło pozytywnie?Czy może to być plamienie implantacyjne?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
P.S. Wiem, że to złe miejsce na pytanie.........przeprasszamCiąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Ośmiorniczka wrote:Witajcie,
od dwóch tyg Was czytam codziennie. Pomimo, że jestem już stara, chciałabym zajść w drugą ciążę. Córka ma już 13 lat.Jeśli nie teraz, to już pewnie nigdy.
Opiszę Wam ostatni miesiąc.
Cykle mam regularne, żadnych ekscesów, podstawowe badania w normie, żadnych chorób przewlekłych. Lekarz zalecił starania naturalne przez pół roku.
Od 1dc łykałam Castagnus i piłam Zioła O. Sroki 3.
W 16dc była owulacja, sex z mężem 8,10,13,15,17dc.
Tego 17dc miałam chwilowe plamienie, ale minęło. Było w postaci śladu na papierze.
Od owulacji moja temp utrzymuje się na poziomie poonad 37stopni, mierzona prawidłowo. Od 23dc plamię a temp nadal wysoka. Na wkładce mam brązowe plamy, ale niewiele. Na papierze krew. Wystarcza jedna podpaska na cały dzień, wystarczyłaby i na dwa, ale.......
Wiem, że nie powiecie, co mi jest na odległośćWizytę mam dopiero 7.stycznia
Chciałam tylko spytać, czy któraś z Was miała podobnie, a potem wyszło pozytywnie?Czy może to być plamienie implantacyjne?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
P.S. Wiem, że to złe miejsce na pytanie.........przeprasszam
Który masz dpo? Może jeśli podejrzewasz ciążę przejdź się na betę?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziś 10dpo
Beta najszybciej za tydzień, jak wrócę ze świątecznego wypadu do rodziny
Nie wygląda mi to dobrze
W pierwszej ciąży dowiedziałam się o niej zwyczajnie, jak się okres 2 tyg opóźnił. Żadnych plamień, nic. Nie miałam też nigdy w życiu poronienia. Zeszło mi trochę lat z facetem bezpłodnym, który ukrywał ten fakt i nie chciał się badać. Teraz mam nowego od dwóch lat.................Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 19:10
Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Ośmiorniczka wrote:Dziś 10dpo
Beta najszybciej za tydzień, jak wrócę ze świątecznego wypadu do rodziny
No to nic tylko czekać... w terminie @ możesz spróbować sikanca. Mi wyszedł 13 dpo. Ale i tak najlepiej w lub po terminie @
Trzymam kciuki:)
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)