Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldi - trzymaj się dzielnie!!
Pamiętaj, że Rodzice to dorośli ludzie, muszą sobie poradzić sami ze swoimi problemami. Mama to Mama, ale pomimo wszystko, też masz Kochana sporo swoich spraw na głowie i to dużo cięższych, niż ich rozwód (pamiętam wpisy o tym, jak to między nimi bywało i w sumie należało się tego spodziewać). Pozwól sobie na nieco egoizmu w tej sprawie. Wyjdzie Ci to tylko na zdrowie!
Posyłam myśli do Góry za Babunię, niech wraca do zdrowia
World jak już masz być na czczo, to myślę, że jutro będziesz tulić Synka! Wracaj szybko do formyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:43
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Dzięki za wszystkie kciuki i miłe słowa. Wasze wsparcie jest niezastąpione Jak tylko będę wiedzieć coś więcej od razu dam znać kochane :*
ines., Evelin lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny!
Worldbyme noo to elegancko! Ale pewnie stresior się załączył co? Już w pt będziesz tulić Maluszka Ja też mam macice dwurożną i też gin planuje cc.
Bella mam takie same odczucia. Jak widzę na monitorze Maluszka to wydaje mi się to najpiękniejszą rzeczą jaką kiedykolwiek widziałam a jednocześnie taką nierealną Śliczny Maluch :* Ciekawe czy mój pokaże co tam kryje
Ja wczoraj pojechałam do gina na "panikarską" wizytę, bo te plamienia mnie wkurzają już coraz bardziej. No i okazało się że krwiaki się zmniejszyły, kosmówka ok, pojawił się malutki mięśniak, a Maluszek ma to wszystko gdzieś i pięknie sobie rośnie Całe 5,7cm
Machamy syrką do cioteczek :*
W pt prenatalne27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
wvmvw wrote:World przede wszystkim za Ciebie trzymam teraz kciuki oby wszystko się dobrze rozwiązało :*
Ja jutro lekarz troche mam stresa mam nadzieję, ze wszystki dobrze z naszym bejbikiem.07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
Nic tragedia ledwo wytrzymałam w tych skurczach Cherry dziękuję kochana :*07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Hej babeczki ja na chwile jakoś czas mi zapierdziela ze nie mam kiedy siedzieć na forum.
World ja piernicze ja myślałem że tu juz dawno po wyprowadzce lokatora. Kobieto jesteś ze stali. Trzymam kciuki aby już Ci lekarze się ogarnęli i malucha na świat pospieszyli.
Waldi wiesz jak to mówią z rodziną to dobrze na zdjęciu się wychodzi. Tak jak dzieczyny mówią. Rodzice to dorośli ludzie. Niech sobie radzą ty masz co innego teraz na głowie. Jak będą paplac to krotko i na temat powiedz ze nie chcesz być między młotem i kowadlem i niech sami dwoje problemy rozwiązują.
Mam podobny problem ale z siostra. Generalnie mega z niej manipulantka. I oczywiście zrzucila mi bombę w trakcie tej ciąży. Wie ze poroniła i nie powinnam.się stresować ale ona nic poza czubkiem swojego nosa nie widzi. Dlatego takie bądź podobne relacje trzeba dyplomatyczne porządkować. Choćby miałoby to zabrzmiec źle i egoistyczne nalezy odcinac się od problemów koniec kropka.
Mam nadzieje ze Leoś wynagrodzi ci te płacze szybko i będzie juz tylko lepiej
U mnie ok 19tc się kończy 21 kwietnia mam polowkowe. Mam oczywiście pierdolca bo mała jeszcze się nie odezwała a ja się czuje wyśmienicie:-D szczerze to wolałam 1 trym gdy codziennie jakieś obajwy miałam
Caro kochanie musi być dobrze nie stresuj się żadnymi krwiakami ani mięśniakami. Twoje bejbe jest zdrowe i silne
Sylwia widziałam twój wpis. Mam nadzieje ze wszystko się ułoży. 1 rok jak jest dziecko jest najtrudniejszy. Mega rewolucja w życiu dlatego łatwiej o zgrzyty!
Całuje każda z osobnaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 08:41
WaldhauzerM, wvmvw lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ordynator stwierdził że mam jeszcze tydzień czekać... Wypisuje się chyba07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
19Biedroneczka91 wrote:Ojej..oni chyba zartuja:(07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Kim87 wrote:No i czarnulka będą twinsy pierwsze na forum. Superowo
Cherry27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Tak kim o ile uda mi się donosić bardzo boje że leki nie pomogą i przyjdzie 9tc i znów będzie powtórka
czarnulka24, mysia09 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cześć :* wybaczcie nie obecność..
Trochę spraw mieliśmy do załatwienia, plus remont i Kuba.. naprawdę nie mam czasu... mam nadzieję że teraz wszystko się unormuje.. mam chwilę wiec pisze :*
My po pierwszej wizycie u pediatry...
Z synkiem wszystko dobrze
Dziś kończy 3 tyg, przybrał na wadze we wtorek miał 3,900 jest bardzo silny, główka mu chodzi we wszystkie stronę ze szok.. czasami aż ciężko go uśpić, jest bardzo żywym dzieckiem. Bardzo macha rączkami gdy coś go denerwuje, pediatra mówiła że możliwe że w okresie plodowym ja bylam zdenerwowa ( A byłam.. np ta sytuacja u mnie w domu, z bratem w itd ) i narazie taki będzie ale to mu przejdzie, trzeba poprostu obchodzic sie z nim delikatnie Ostatnio miał problemy z brzuszkiem.. Dal nam w nocy do wiwatu.. jednak to prawda że dziecka trzeba sie nauczyć, a on codziennie mnie czegoś uczy próbowaliśmy wielu sposobów, słuchaliśmy wielu rad, jednak każde dziecko jest inne.. pierwszy tydz staralam sie karmic piersią,niestety nie mam pokarmu , maluch nie dojadal i dokarmialismy Bebiko.. gdy próbowałam odciągnąć lektatorem i nie poleciała nawet kropelka nie ukrywam,że przeżyłam to.. no i przechodząc na mm zaczęły się problemy z kupka.. takto robił co jedzonko, A teraz raz na 8-10 godz i niestety przy tym jest płacz.. bo nie mógł.. termometr nie pomagal.. no i zaczęliśmy próbować wszystkiego.
Zmieniliśmy mleczko na te specjalne na zaparcia.. Ale coś za często sie budził, okazalo się ze poprostu nie dojadal.. A uwierzcie ze to okropny żarłok..
Nie da mu sie butli to człowiek ogluchnie więc spowrotem przeszliśmy na tamto mleko, dotego dajemy zaparzony rumianek na pryki Wg to Kuba jedząc lubi sie zdrzemnac w trakcie, a jego ulubiona pozycja to główka lekko odchylona na moim ramieniu i mimo że w nocy karmiac go przysypialam patrzac na niego i te piekne minki cale zmeczenie odchodzi A ten jego uśmiech, taki bezwarunkowy , eh.. cos pięknego dzisiejsza noc tylko jedna pobudka , oby metody podzialaly
Więc dziewczyny, jestem zmęczona ale szczęśliwa zmęczona mamusia
Teraz zobacze co u Was :*
Przesylamy buziaki !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d17b0d69efba.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/997fda4c9524.jpgmysia09, WaldhauzerM, Bella_Bella, 19Biedroneczka91, sandrula, bita_smietana, Duśka;), Posok82 lubią tę wiadomość
-
worldbyme wrote:Nie wyobrażam sobie kolejnego tygodnia w tych bólach i skurczachMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ja się poddaje w życiu nie zdecyduje się drugi raz zajść w ciaze. Jestem wykończona fizycznie i psychicznie. A taki lekarz Ci powie że nie widać po Tobie cierpienia, a Ty ledwo wytzymujesz07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Ojej zrobiłam to, przeczytałam Was
Troche mi to zajęło
Więc tak.. bo nie było okazji..
Pasok - gratulacje szybkiego porodu.
Super że można mieć dobre wspomnienia w takich chwilach
Ines - wkoncu należy Ci się odpoczynek,korzystaj bo później z tym ciężko I co z tym swedzeniem ? Jest już ok ??
Sylwia - przykro mi.. oby wszystko sie ułożyło.. będę tęsknić, ale znajdę Cię zawsze na fb całusy dla Basi :*
Czarnulka - ojeeej! Gratuluję
Super super super !!!! :* :*
Cherry - gratulacje za wizyte, super takie widoki,co ? Jeszcze te drapania po czole i przytulnie do łożyska, kochana.. maluszek do Ciebie sie tulil,pokazuje jak mamusie kocha
Lili - tęsknię wiesz ? Tak mało teraz piszemy.. ehh.. życzę Ci by Michaś był Majowy Widzę że wyprawka pełną parą
Bella - Jeszcze raz Moje Gratulacje ! jeszcze troszkę i pokaże co ma między nóżkami
Caro - gratulacje :* powodzenia na dzisiejszej wizycie
Waldi - skarbie.. wiem że to ciężkie ale pamiętaj że Ty masz swoją rodzine ( męża i chłopaków ) A rodzice to ich sprawy.. nie denerwuj się :*
Współczuję stanu babci,miałam tak kilka lat wstecz.. wprawdzie inna sytuacja ale strach o bliska osobę ten sam, bądź dobrej myśli.. Współczuję Leosia, bardzo mi Was szkoda trzymaj sie, bądź dzielna
Kimi - ale czas leci brak czasu, he znam ten ból
World.. ojej kochanie, współczuję przeogromnie.. od końca Marca te skurcze.. I nic, zero pomocy, matko dziewczyno.. jesteś naprawdę silna..
Czytam te posty .. pisalas że dziś cc.. A tu znowu zero reakcji.. co za ludzie..
Ja nawet nie wiem co Ci napisać..
Szkoda mi WAS.. w razie co pisz do mnie na fb, jeśli coś sie zmieni dobrze ?
Tule Cię kochanie :*
Biedronka
Buziaki dla całego forumKim87, czarnulka24, ines., WaldhauzerM, Bella_Bella, 19Biedroneczka91, Posok82 lubią tę wiadomość