Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej babeczki:*
Wybaczcie brak odzewu..jestem z Wami na bieżąco tylko tak się wkrecilam w macierzyństwo ze nie mam czasu pisać. .
Od dwóch dni mały daje do wiwatu a ja chodzę pół przytomna. .odkąd pogorszyła się pogoda jest bardzo marudny i śpi po 5 minut. . W nocy też nie spokojny
Co do karmienia o którym kiedyś pisałam. . Od 3 tygodni odciagam mleko bo młody nie chciał już całkiem ssać. .
A w niedzielę skończyliśmy 2 miesiące
Buziaki dla wszystkich! :*Evelin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
wvmvw wrote:World mam nadzieje, ze juz po wszystkim i tulisz swojego brzdaca
Ja od rana w takim stresie, ze az nic przelknac nie moge, do tego biegunka. Zawsze sie tak stresuje przed wizyta, oby tylko bylo dobrze za 2 godziny juz bedziemy wiedziec co i jak. Milego dnia Wam wszystkim! -
LILITH.P wrote:Pierwsze forumowe bliźniaki ma Elmo Jest już po genetycznych 1 trymestru. Dwa serduszka i zapewne parka. Tylko chyba na naszą fioletową stronę nie dotarła
No właśnie pisałam wcześniej ale Kim może nie widziałaKim87, Evelin lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
worldbyme wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/140f7b69451d.jpg
Część nazywam się Alex urodziłem się dzisiaj o godzinie 13.37. Waze 3240 g i mierze 50 cm
Cudnyworldbyme lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Evelin wrote:Cześć :* wybaczcie nie obecność..
Trochę spraw mieliśmy do załatwienia, plus remont i Kuba.. naprawdę nie mam czasu... mam nadzieję że teraz wszystko się unormuje.. mam chwilę wiec pisze :*
My po pierwszej wizycie u pediatry...
Z synkiem wszystko dobrze
Dziś kończy 3 tyg, przybrał na wadze we wtorek miał 3,900 jest bardzo silny, główka mu chodzi we wszystkie stronę ze szok.. czasami aż ciężko go uśpić, jest bardzo żywym dzieckiem. Bardzo macha rączkami gdy coś go denerwuje, pediatra mówiła że możliwe że w okresie plodowym ja bylam zdenerwowa ( A byłam.. np ta sytuacja u mnie w domu, z bratem w itd ) i narazie taki będzie ale to mu przejdzie, trzeba poprostu obchodzic sie z nim delikatnie Ostatnio miał problemy z brzuszkiem.. Dal nam w nocy do wiwatu.. jednak to prawda że dziecka trzeba sie nauczyć, a on codziennie mnie czegoś uczy próbowaliśmy wielu sposobów, słuchaliśmy wielu rad, jednak każde dziecko jest inne.. pierwszy tydz staralam sie karmic piersią,niestety nie mam pokarmu , maluch nie dojadal i dokarmialismy Bebiko.. gdy próbowałam odciągnąć lektatorem i nie poleciała nawet kropelka nie ukrywam,że przeżyłam to.. no i przechodząc na mm zaczęły się problemy z kupka.. takto robił co jedzonko, A teraz raz na 8-10 godz i niestety przy tym jest płacz.. bo nie mógł.. termometr nie pomagal.. no i zaczęliśmy próbować wszystkiego.
Zmieniliśmy mleczko na te specjalne na zaparcia.. Ale coś za często sie budził, okazalo się ze poprostu nie dojadal.. A uwierzcie ze to okropny żarłok..
Nie da mu sie butli to człowiek ogluchnie więc spowrotem przeszliśmy na tamto mleko, dotego dajemy zaparzony rumianek na pryki Wg to Kuba jedząc lubi sie zdrzemnac w trakcie, a jego ulubiona pozycja to główka lekko odchylona na moim ramieniu i mimo że w nocy karmiac go przysypialam patrzac na niego i te piekne minki cale zmeczenie odchodzi A ten jego uśmiech, taki bezwarunkowy , eh.. cos pięknego dzisiejsza noc tylko jedna pobudka , oby metody podzialaly
Więc dziewczyny, jestem zmęczona ale szczęśliwa zmęczona mamusia
Teraz zobacze co u Was :*
Przesylamy buziaki !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d17b0d69efba.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/997fda4c9524.jpg
Evelin
słodki synuś
Evelin lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Nie dało się łożyska wyciągnąć no i jakiś krwotok był o bardzo Dług o na sali 1.40 h. Z małym zobaczę się wieczorem dopiero. Mnie boli Ale wytrzymałam skurcze wytrzymam i to.
wvmvw lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
World jestes kobieta ze stali oby kazda z bas byla w stanie tyle wytrzymac
My po badaniu wszystko dobrze, nie ma sie do czego przyczepic, lekarz dlugo probowal dostrzec co maluch ma miedzy nozkami ale sie nie dalo . Jestesmy z mezem zakochani19Biedroneczka91, mysia09, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:No właśnie pisałam wcześniej ale Kim może nie widziała
Tak to jest jak jestem nie na czasie ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 20:34
emidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
wvmvw wrote:World jestes kobieta ze stali oby kazda z bas byla w stanie tyle wytrzymac
My po badaniu wszystko dobrze, nie ma sie do czego przyczepic, lekarz dlugo probowal dostrzec co maluch ma miedzy nozkami ale sie nie dalo . Jestesmy z mezem zakochaniwvmvw lubi tę wiadomość
-
wvmvw wrote:World jestes kobieta ze stali oby kazda z bas byla w stanie tyle wytrzymac
My po badaniu wszystko dobrze, nie ma sie do czego przyczepic, lekarz dlugo probowal dostrzec co maluch ma miedzy nozkami ale sie nie dalo . Jestesmy z mezem zakochaniMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Chce już małego zobaczyć Boli okropnie! Bąbel miał rtg i jest podpięty. Prawdopodobnie przez infekcje ma minimalny problem z oddychaniem07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Chce już małego zobaczyć Boli okropnie! Bąbel miał rtg i jest podpięty. Prawdopodobnie przez infekcje ma minimalny problem z oddychaniemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat