Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 25 wrote:Dzień dobry dziewczyny
chciałam zapytać co stosowałyście na nieodpuszczające mdłości? od 2 tygodni co ranek mam kłopot z wymiotami, nawet jeśli mam pusty żołądek to i tak męczy, próbowałam z wodą i krakersami ale niestetyKasia 25 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kasia 25 wrote:Dzień dobry dziewczyny
chciałam zapytać co stosowałyście na nieodpuszczające mdłości? od 2 tygodni co ranek mam kłopot z wymiotami, nawet jeśli mam pusty żołądek to i tak męczy, próbowałam z wodą i krakersami ale niestetyKasia 25 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za wózki i inspiracje
Mi najbardziej poboda się Adamex Barletta, ale Anex Sport też jest niczego sobie Roan Bass Soft też uroczy!! A jeszcze dodatkowo pojawił się na horyzoncie Bebetto Luca S-line hehe. A ma którąś opinie nt fotelika Cybex AtonQ albo Recaro Privia?
Sylwia oj Basiulka daje Wam popalić nie ma co Wierzę, że jeszcze troszkę i się wszystko uspokoi. Ona ma już pół roczku?? Jej ale ten czas leci..
Ines Ostatnio bardzo podobają mi się takie maty w kolorach czarno biało czerwonych. Pobudzają zmysł wzorku. Nie pamiętam nazw firm które je produkują, ale jedna to m.in BabySenses.Evelin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Dziewczyny dziękuję za wózki i inspiracje
Mi najbardziej poboda się Adamex Barletta, ale Anex Sport też jest niczego sobie Roan Bass Soft też uroczy!! A jeszcze dodatkowo pojawił się na horyzoncie Bebetto Luca S-line hehe. A ma którąś opinie nt fotelika Cybex AtonQ albo Recaro Privia?
Sylwia oj Basiulka daje Wam popalić nie ma co Wierzę, że jeszcze troszkę i się wszystko uspokoi. Ona ma już pół roczku?? Jej ale ten czas leci..
Ines Ostatnio bardzo podobają mi się takie maty w kolorach czarno biało czerwonych. Pobudzają zmysł wzorku. Nie pamiętam nazw firm które je produkują, ale jedna to m.in BabySenses.
Foteliki Recaro są jedne z najlepszych jeśli chodzi o bezpieczeństwo. -
Bella_Bella wrote:Foteliki Recaro są jedne z najlepszych jeśli chodzi o bezpieczeństwo.
Też tak właśnie czytałampoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Dziewczyny dziękuję za wózki i inspiracje
U nas Roan, jak wspomniała Cherry. Zdecydowała głównie cena w porównaniu z Aneksem i fakt, iż na wiosnę pewnie kupimy bardziej składaną spacerówkę, a Roan poczeka na 2 dziecko Bądź co bądź te spacerówki w 2w1 są dosyć duże. Do Roana mamy właśnie Cybeksa AtonQ. A na zimę czeka już Cybex Pallas M Fix. Kupowaliśmy wszystko za jednym zamachem, wysępiliśmy rabat, ktory sprezentował nam bazę Isofix Cybeksy testował mój Brat na swoim synku i byli bardzo zadowoleni.W sumie są, Kubuś ma 2 lata i jeździ w MFix.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 10:49
Cherry_Blossom, Caro lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Lili a gdzie kupowałas?
Gdańsk Na targach sklepu "Mama i ja". Sporo przedstawicieli danych firm było, pytaliśmy, porównywaliśmy i zamówiliśmy Foteliki były akurat od ręki. Na wózek czekaliśmy chyba 5 tyg. Wietrzy się, jak widziałaś na FB -
Caro ona ma prawie 7 juz kiedy to zlecialo?
przebila nam się jedynka i cale marudzenie poszlo gdzies uff ciekawe jak długo, pewnie do nastepnego zęba w ogóle Basia ma już swoją rutynę dnia. Wstaje kolo 7.30 do 8.30,po 9 kaszka, kolo 10 drzemka później ok.15 obiadek i kolejna drzemka a o 20 kąpiel. Jak nie ma kąpieli do 20 to jest juz bardzo marudna. Gorzej z zasypianiem na noc.. ale moze i tego sie nauczymy.
Kasia, ja na mdłości tez musialam uwazac zeby nie miec pustego żołądka bo było duzo gorzej. Dodatkowo przy łóżku zawsze mialam zimną wode z cytryną i to dzialalo cuda! a jak czulam ze i tak polecę wymiotować to piłam sok jabłkowy przyjemniej sie zwracalo heheh
Caro lubi tę wiadomość
-
Sylwia noo tak prawie 7 A jaka to urocza Pannica! No serducho skradnie niejednemu hihi Super że już udało się tak poukładać jej dzień. Reszta pewnie przyjdzie z czasem. A faktycznie przy wychodzeniu ząbków marudzenie to podstawa. Pamiętam jak dzieciom mojej siostry wychodziły. O jaaa.. Właściwie jak mój Maluch się pojawi to Basieńka będzie mieć rok! Toż to szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 11:32
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Cherry_Blossom wrote:Lili też nie mogę uwierzyć!!! A porównywalas roan bass lub roan bass soft?
Wszystkie Roany początkowo chciałam klasykę, Marinę. Jednak ilość miejsca w bagażniku... Niewiele poza wózkiem wejdzie. -
Cherry_Blossom wrote:I jak roan bass a bass soft?
bass soft wybrałam ze względu na bruk w lesie jest jednak bardziej miękkie zawieszenie. I to chyba jedyna różnica. Pomijam dostępność gamy kolorystycznej, bo zawsze można znaleźć coś pod siebie. -
Cherry_Blossom wrote:No właśnie ja po lesie jezydzic nie będę. A kolor to dla mnie nie argument przy zakupie wózka:P
To chyba była jedyna znacząca różnica Głównie skupiliśmy się na wersji Soft, super się jeździło po dużym sklepie. Dobrze się wózek prowadzi między regałami, po zawalonej powierzchni. Wersja standardowa też się sprawdzi, bo amortyzatory to raczej na bruk i dziurawe chodniki.
Jeszcze koszyki na dole inaczej wyglądają, inne położenie, możliwe, że i pojemność, ale...co kto tam woli.