Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Chyba jednak soft, bo ponoć amortyzatory itp są zupełnie inaczej skonstruowane
Soft ma na pewno lepsze amortyzatory i miękkie zawieszenie. Na targach różnica była ok. 200 zł, więc woleliśmy dopłacić. A jak się sprawdzi, to się okaże w czerwcuCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj napadłam na Smyka. Jeszcze dokupiłam pajace 56-62 i w sumie... cieszę się, że wszystko na finishu. W galeriach tłok, duszno. Atmosfera nie dla kobiet w zaawansowanej ciąży
Evelin lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Ja dzisiaj napadłam na Smyka. Jeszcze dokupiłam pajace 56-62 i w sumie... cieszę się, że wszystko na finishu. W galeriach tłok, duszno. Atmosfera nie dla kobiet w zaawansowanej ciąży
Dlatego jestem zwolennikiem wcześniejszego kupowania wyprawki...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
zazdroszczę Wam tych rozmiarów tak to dawno bylo kiedy sama szykowalam wyprawkę dla Basi a już taka pannica i rozmiar 80 od dawna zakladamy. Szczególnie pajace i sppdnie bo koszulki i bluzy 74 są dobre a i 68 się trafi. Teraz myślę z perspektywy czasu o takich problemach jak kikut pepowiny który krwawił czy furczenie w nosku i się śmieję sama ze tak panikowalam w sumie to cieszę się że najgorsze już za nami. Przynajmniej przestalam wstawać w nocy żeby sprawdzić czy oddycha ufff
Mamuśki szykujcie się na pełne wariactwo i wywrócenie życia o 360 stopniCaro, Bella_Bella, mysia09, Evelin lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:zazdroszczę Wam tych rozmiarów tak to dawno bylo kiedy sama szykowalam wyprawkę dla Basi a już taka pannica i rozmiar 80 od dawna zakladamy. Szczególnie pajace i sppdnie bo koszulki i bluzy 74 są dobre a i 68 się trafi. Teraz myślę z perspektywy czasu o takich problemach jak kikut pepowiny który krwawił czy furczenie w nosku i się śmieję sama ze tak panikowalam w sumie to cieszę się że najgorsze już za nami. Przynajmniej przestalam wstawać w nocy żeby sprawdzić czy oddycha ufff
Mamuśki szykujcie się na pełne wariactwo i wywrócenie życia o 360 stopni
Już 80?? Widać, że nóżki ma długie. Zanim się obejrzysz będzie chodzić, mówić Mama, Tata. Każdy etap rozwoju dziecka ma jednak swoje magiczne momenty.
My będiemy na porodówkach, a Wy pewnie będziecie myśleć o 2 i znów szykowanie wyprawki -
Sylwia, ale ta Twoja Basia już duża:) rośnie Ci jak na drożdżach:) mi sie ostatnio snilo ze urodzil sie Ignas i posluchalam 2 piosenek i on juz mial 2 latka. Wstalam i plakalam mezowi, ze on nie moze tak szybko rosnąć ach te hormony;)
Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
Bella_Bella wrote:Wisienka, Liliś ten wózek macie w wersji 2w1 czy 3w1? Jeśli z fotelikiem, to którym?
Ja brałam 2w1. A fotelik Cybex Można wybrać praktycznie jaki się chce, dokupić adaptery i gotoweBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kasia 25 wrote:Dzień dobry dziewczyny
chciałam zapytać co stosowałyście na nieodpuszczające mdłości? od 2 tygodni co ranek mam kłopot z wymiotami, nawet jeśli mam pusty żołądek to i tak męczy, próbowałam z wodą i krakersami ale niestety
pusty żołądek tym gorzej! ja wprawdzie miałam mdłości tylko przez tydzień ale jedynym sposobem było niedpuszczanie do pustego żołądka. a rano obowiązkowo przed wstaniem koło łóżka biszkopty/banan/paluszki i tak w sumie przez cały dzień podjadanie byle do pustego żołądka nie dopuścić.
Caro wrote:Dziewczyny dziękuję za wózki i inspiracje
Mi najbardziej poboda się Adamex Barletta, ale Anex Sport też jest niczego sobie Roan Bass Soft też uroczy!! A jeszcze dodatkowo pojawił się na horyzoncie Bebetto Luca S-line hehe. A ma którąś opinie nt fotelika Cybex AtonQ albo Recaro Privia?
my mamy Barlettę ale jak się sprawuje 'w trasie' będę mogła powiedzieć za jakieś 1,5 miesiącaCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]